Shikaani F1 podcast

shikaanif1

Member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
9
6Ru5Xep.png

Morbidelli!

Ollaan reilu vuoden verran työnnetty podcastia eetteriin. Nollasta alettiin tätä tekemään ja puhtaasta intohimosta lajia kohtaan. Tällä hetkellä jaksoja on purkissa 44 kappaletta, ja jaksot ovat tunnista puoleentoista. Jaksoissa käydään ajankohtaisimmat uutiset läpi, kisaviikonlopun etkot ja kisojen jälkeen tapahtumat tuoreeltaan läpi. Seassa on myös erikoisjaksoja ja tälle syksylle on myös vähän muuta uutta luvassa.

Alusta asti on tarkoituksena ollut tehdä tätä ihan harrastepohjalta ja omat puhekanavat tyydyttäen. Sopivan rennolla otteella ja suoralla puheella ollaan tähän asti tultu, ja jatketaan myös samalla linjalla. Nyrkkipaja -meiningillä ja hyvällä fiiliksellä, toivottavasti joku tästä myös saa hupia arkeensa.

Shikaani F1 kotipesä - Sosiaalisen median kanavat ja muut tiedot
Shikaani F1 podcast - Spotify
 

Notsip

Active member
Liittynyt
16.7.2007
Viestit
26
Erittäin hyvä asia! :)
Tässä maassa ei ole ihan liikaa F1-sisällöntuottamista, mutta ohjelma ei mielestäni mene pelkällä itseisarvotuksella, vaan on substanssiltaan laatua. Toivotaan lisää katsojia ja huomiota.
 

shikaanif1

Member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
9
SHIKAANI #45

https://open.spotify.com/episode/1pxl9jjxy7fO1D2gpXLIoZ

Lähes kaksituntinen täyräytys luvassa! Jaksossa myös vinkki arvonnasta.

Knuppi käy ja kukkuu! Claire ja Williams on historiaa, kuka on uusi pamppu vanhalla tehtaalla? Alpine F1 Team, oliko järkeä vai ei? Wolffista ainakin iloa vuodeksi, mutta missä roolissa Toto hyräilee? Tulevaisuuden tähdet tekevät pienemmistä luokista viihdyttäviä. Aika-ajoista topit ja flopit. Kisassa draaman kaari kokonaisuudessaan läpi, kenellä on tuuria matkassa? pitääkö säännöt muuttaa ja mitä tämä tekee lajille?
 

shikaanif1

Member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
9
SHIKAANI #46

https://open.spotify.com/episode/1rkIdiYIXlCmbWlWdayior

Mugellon punaisena liehuva lippumeri

Yllätysknuppi, jossa Kekekin joutuu lauteille. Gaslyn lippikselle on löytynyt uusi onnellinen omistaja arvonnassa! Heppenheimin keisari jatkaa uraansa Aston Martinilla, uhka vai mahdollisuus? Perez sekoittaa vielä kuskimarkkinat. Onko Ineos ostamassa Mercedeksen vai onko tämä taas puuta heinää? Pienemmissä luokissa kruunattiin uusi mestari ja toisessa luokassa tilanne sen kuin tiivistyy. Kuninkuusluokan kisaviikonloppu oli erikoinen ja tapahtumarikas, kuka tai mikä oli syy tähän? Onko Nastolan viitasuden hampaat jo tylsyneet? F1 Fantasyssa tilanne on tiukka, mutta sitäkin tasaisempi. Lopussa vitsi seisoo, taas.
 

shikaanif1

Member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
9
SHIKAANI #47

Väliviikko formuloista ei vie bensankatkua

https://open.spotify.com/episode/0TH8dktYlqVjyWEhyCcWqR

Knuppi on vanhaakin vanhempi. Shikaanin vieras paljastuu, vihdoinkin. Toyota jatkaa voittomarssiaan Le Mansissa. Alesille vielä näytönpaikka F2:ssa, viimeinen kausi edessä. Kuninkuusluokan puolivälin krouvi tiukassa syynissä, ketkä ovat jatkossa ja kenellä ovi häämöttää? Q&A vaikka onkin itse keksitty. Sotsin nopea ennakkovarvi ja veikkaukset kehiin. Paskojen vitsien kautta kansi takaisin kiinni.
 

shikaanif1

Member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
9
SHIKAANI #48

https://open.spotify.com/episode/5B8xF1u2svsnpjZKfH6Y7I

Puhetta, pärinää ja Ushankan tärinää Venäjältä

Knuppi ei vanhene. Domenicali on uusi seriffi, onko Ferrarilla liian monta rautaa tulessa? F2-sarja on kääntymässä loppua kohden, palautetaanko Schumacherin nimi historiankirjoihin? Aika-ajojen topit ja flopit syyniin. FIA tarjoilee täyden tarjottimen draamaa ennen kuin valot sammuvat. Onko Hamilton silmätikkuna vai onko miehessä jopa vikaakin? FIA ei saa ihan puhtaita tai puolipuhtaita papereita rangaistuksista. Vuotaako tuomaristossa, jos vuotaa niin mikä ja kuka? Vitsikimara ei aiheuta ääneen hymyilyä.

Ajankohtaiset: Testausmäärät, Stefano Domenicali johtajan paikalle, F2:n hurja kolari.Sotšin aika-ajojen topit ja flopit
 

shikaanif1

Member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
9
SHIKAANI #49

https://open.spotify.com/episode/61TCib ... tUBOPs5n9Q

Knuppiko osuu kerran suoraan leukaluuhun. Nuoret lupaukset testipenkkiin formuloissa. Mazepinistako uusi miljardööri sirkukseen? Kartingissa ikävä välikohtaus, höyrypannulla sihisi kunnolla ylitse. Hondan yllätys on suuri kaikille paitsi Helmut Markolle, mitä ja miksi? Taloustilanteen pureskelee Maldonado palasiksi. Tynkäinen Q&A ja ennakon kautta vitsikimaraan.

- Schumacher, Ilott & Shwartzman F1:n rattiin
- Mazepin ostamassa Haasin?
- F3-testit ja suomalaiskuskit Alatalo & Pasma
- Extreme E ja Corberin sekoilut Kartingissa
- Hondan exit, mitä tilalle ja mitä vaikutuksia)
- Katsaus tallien budjetteihin
- Nürburgringin lyhyt ennakko
 

shikaanif1

Member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
9
SHIKAANI #50

Viitasusi vaanii Eifelin vuoristossa

https://open.spotify.com/episode/40crJYCzPSVYODFTDQ4Ab4

Knupissa paluu arkeen. Horner leikkaa huhuilta siipiä, katkeaako kaikki siivet sittenkään? Hulk on pelastajana jälleen kerran, olisiko kohta tallipaikka ensikaudelle? Sää veti kisaviikonloppuna vesiperän. Nastolan paaluttaja näytti missä käki kukkuu ja kuka vikisee, ketkä muut saivat plussan kirjanpitoon? Valtteri otti ja näytti kyynärpäänsä, kerrankin! Ei makeaa mahan täydeltä, moottorit pettivät mutta oliko tämä sattumaa? Tallikaverien vertailu osoittaa ketkä ovat jyviä ja ketkä akanoita. Veikkaukset ennen vitsiä, joka kuulemma on kerrankin hauska?

Ajankohtaiset:
-Horner tyrmää pykälähuhut
-Kaksipäiväiset kisaviikonloput lajiin?
-Hulkenberg vaihtopenkiltä taas sisään
-Aika-ajojen topit ja flopit
-Tallikaverien välinen aika-ajovertailu
-Nürburgringin kattava kisa-analyysi
 

shikaanif1

Member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
9
ERIKOISSHIKAANI – Vieraana F1-valmentaja Antti Kontsas

https://open.spotify.com/episode/3ra9kqSGGEaiyL3kqs9gBf?si=EjDBBNrIQFqXiUVEYEIUqQ

Shikaanin ensimmäisenä vieraana meillä on oman alansa huippuammattilainen suoraan F1-maailman ytimestä – Antti Kontsas! Antti työskentelee Hintsa Performancella ja on valmentanut vuodesta 2011 alkaen F1-kuskeja. Tähän asti Antin valmennettavana on ollut Buemi (2011), Vergne (2012-2013) ja Vettel (2014 -). Miten nuori jalkapalloilija päätyi valmentajaksi F1-maailmaan? Mitä Performance coachin -työnkuvaan kuuluu? Kuinka paljon F1-kuskit tekevät töitä pärjätäkseen? Miten eri kisaviikonloppuihin valmistaudutaan? Näihin sekä moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen jaksosta!
 

shikaanif1

Member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
9
SHIKAANI #52

Portimaon karuselli tuli jäädäkseen kalenteriin!

https://open.spotify.com/episode/0VuHjGMVQoaHWAIruIjlF0?si=TaZ1huR5Q8GJNNQr8NsxRQ

Tuplaknupissa voittaja löytyy. Shikaanissa vieraat lisääntyvät, tai ainakin uusi vieras on luvassa! Jättääkö punainen härkä kuninkuusluokan vai onko tässä pärisevä parta kyseessä? Kuskiruletti on pelkkää kysymysmerkkiä, kenelle löyty palli ja kenelle jää luu käteen? Portimao tuli jäädäkseen, kauden parhaat ensimmäiset kierrokset. Miksi Valtterille ei anneta erilaista taktiikkaa? Kisan topit ja flopit syyniin. Vetokisa menee jännäksi, Fantasyssa perämiehen paikka on selvillä. Kahdella vitsillä ulos, morbidelli!

Red Bull uhkaa lähteä sarjasta? (05:52)
Grosjeanille ja Magnussenille potkut (14:49)
Russell ja Albon kuskiruletin pyörteissä (28:39)
Portugalin aika-ajot, Lewis taktikoi paalun (44:19)

Kisa-analyysi: Valella ei riitä, Kimi ja Pierre päivän
parhaat, löytyykö syyllinen kolareihin? (01:02:37)
Onko Hamilton G.O.A.T? (01:33:28)
 
Ylös