Shikaani F1 podcast

shikaanif1

New member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
3
6Ru5Xep.png

Morbidelli!

Ollaan reilu vuoden verran työnnetty podcastia eetteriin. Nollasta alettiin tätä tekemään ja puhtaasta intohimosta lajia kohtaan. Tällä hetkellä jaksoja on purkissa 44 kappaletta, ja jaksot ovat tunnista puoleentoista. Jaksoissa käydään ajankohtaisimmat uutiset läpi, kisaviikonlopun etkot ja kisojen jälkeen tapahtumat tuoreeltaan läpi. Seassa on myös erikoisjaksoja ja tälle syksylle on myös vähän muuta uutta luvassa.

Alusta asti on tarkoituksena ollut tehdä tätä ihan harrastepohjalta ja omat puhekanavat tyydyttäen. Sopivan rennolla otteella ja suoralla puheella ollaan tähän asti tultu, ja jatketaan myös samalla linjalla. Nyrkkipaja -meiningillä ja hyvällä fiiliksellä, toivottavasti joku tästä myös saa hupia arkeensa.

Shikaani F1 kotipesä - Sosiaalisen median kanavat ja muut tiedot
Shikaani F1 podcast - Spotify
 

Notsip

Active member
Liittynyt
16.7.2007
Viestit
26
Erittäin hyvä asia! :)
Tässä maassa ei ole ihan liikaa F1-sisällöntuottamista, mutta ohjelma ei mielestäni mene pelkällä itseisarvotuksella, vaan on substanssiltaan laatua. Toivotaan lisää katsojia ja huomiota.
 

shikaanif1

New member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
3
SHIKAANI #45

https://open.spotify.com/episode/1pxl9jjxy7fO1D2gpXLIoZ

Lähes kaksituntinen täyräytys luvassa! Jaksossa myös vinkki arvonnasta.

Knuppi käy ja kukkuu! Claire ja Williams on historiaa, kuka on uusi pamppu vanhalla tehtaalla? Alpine F1 Team, oliko järkeä vai ei? Wolffista ainakin iloa vuodeksi, mutta missä roolissa Toto hyräilee? Tulevaisuuden tähdet tekevät pienemmistä luokista viihdyttäviä. Aika-ajoista topit ja flopit. Kisassa draaman kaari kokonaisuudessaan läpi, kenellä on tuuria matkassa? pitääkö säännöt muuttaa ja mitä tämä tekee lajille?
 

shikaanif1

New member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
3
SHIKAANI #46

https://open.spotify.com/episode/1rkIdiYIXlCmbWlWdayior

Mugellon punaisena liehuva lippumeri

Yllätysknuppi, jossa Kekekin joutuu lauteille. Gaslyn lippikselle on löytynyt uusi onnellinen omistaja arvonnassa! Heppenheimin keisari jatkaa uraansa Aston Martinilla, uhka vai mahdollisuus? Perez sekoittaa vielä kuskimarkkinat. Onko Ineos ostamassa Mercedeksen vai onko tämä taas puuta heinää? Pienemmissä luokissa kruunattiin uusi mestari ja toisessa luokassa tilanne sen kuin tiivistyy. Kuninkuusluokan kisaviikonloppu oli erikoinen ja tapahtumarikas, kuka tai mikä oli syy tähän? Onko Nastolan viitasuden hampaat jo tylsyneet? F1 Fantasyssa tilanne on tiukka, mutta sitäkin tasaisempi. Lopussa vitsi seisoo, taas.
 
Ylös