Shikaani F1 podcast

shikaanif1

Active member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
30
SHIKAANI #66

https://open.spotify.com/episode/7uxJos09BOGzuKto9G92AJ?si=tUuhEPLfSq24JMFq0-yyKA

Etkot Emilia-Romagnalla

Knupissa ajan havinaa, eikä lähe puhaltamalla vieläkään! On hyvä aika pyöräyttää ajankohtaiset pureskelut ennen tulevaa kisaviikonloppua. Mercedeksellä James Allisonille annetaan uudet monot, mutta mitä tulevaisuus oikeasti tuo tullessaan? Hulk is back, mutta ei vielä tositoimissa. Alpinella uutta siiventynkää, riittääkö se vieläkään? Sprinttikisat viittä vaille maalissa ja uudet säännöt siintävät jo horisontissa kaudelle 2025. Kuskien palkat vertailussa, kenellä on pulska lompsa? Imolan lyhyt oppitunti. Vetokisassa on vain häviäjiä, mutta vitsi pelastaa tämänkin.
 

shikaanif1

Active member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
30
SHIKAANI #67 - Imolan GP ja sadetanssin jälkeinen aamu

https://open.spotify.com/episode/4OIsJ783qHGlfkHCusG1KE?si=T-CwKWEzQByrlRVPy_BWQA

Knupissa heristellään tilastoja. F1 rantautuu Miamiin, väräyttääkö parkkipaikka shikaanikkoja? Mazepin jatkoi siitä mihin Persianlahdella jäi. Aika-ajoissa iloisia yllätyksiä, viitasudet jäivät vielä nukkumaan. Sadetanssi väritti Imolan viikonloppua hyvällä tavalla. Onko säännöissä vai shikaanikoissa vikaa, voisiko asialle tehdä jotain? Harvinaista herkkua kun Hamilton toilailee, Bottas ja Russell löivät vanteet yhteen tangon tahdissa. Onko Lando Norris uusin tähti kuninkuusluokassa ja miltä näyttää tulevaisuus? Topit ja flopit ylös. Vetokisassa on vain yksi voittaja ja se ei ole Keke. Fantasyn puolella erityismaininta eräälle rakkaalle kuuntelijalle. Vitsillä ulos, RAUS!
 

shikaanif1

Active member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
30
SHIKAANI #68 - Väliviikon värähdys ja horisontissa häämöttävä Portimaon Gp

https://open.spotify.com/episode/5AQ1936CHn7GwwSIcyRzlS?si=_GYzvjh2QSKop81fvV7jlA

Knupissa narahtaa kyllä puliveivarin erikoinen. Japanissa ajetaan jatkossakin, onko Suzukan rata jatkoon vai ei? FormulaE:ssä Valencialainen farssi, joko sähköä ei tule pistokkeesta tai jatkojohto autoihin mukaan. Red Bull vahvistaa rivejään eikä tällä kertaa Mentulalla. Turkkilainen rata nousemassa korvaamaan perutun Kandalaisen. Kubertin haasteeseen vastataan tuhannen hevosvoiman voimin! Pastori Maldonado kylvettää talleille uudet kisakuljettajat ja Keke esittelee kalenterinsa, joka ei ole tällä kertaa poikakalenteri. Vetokisaan veikkaukset Portimaoon ja vitsillä maanantai viimeistään käyntiin!
 

shikaanif1

Active member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
30
SHIKAANI #69 - Portimaon GP ja puoliksi kiinni mennyt portti

https://open.spotify.com/episode/3PTllORWhvqqvpEMBSRKw4?si=DrJrFSliQzmllzPxi8eM3w

Knupissa taas kajahtaa perinteisesti kaikki ohi. Oikea vastaus kalenterikysymykseen ei tällä kertaa ole Kanada vaan Turkki. Portugalissa paaluttaja iski hampaansa esiin, ei nopein mutta paalulta on silti hyvä lähteä! Vittasusi päästetään irti aitauksesta, mutta onko kulmahampaat jo menettäneet teränsä? Räikkösellä nokkaunet ohjaamossa, korostaisin että kyseessä on epätyypillinen virhe. Mazepinilla ei liikaa ole gridillä käden puristelijoita tai selkään taputtelijoita. Onko Portimao löytämässä tiensä romukoppaan vai onko tästä radasta mihinkään? Vetokisassa yläpelti helisee Kekellä, amalgaamit ovat jo tippuneet hampaista. Fantasyssa meillä on uusi kärkipaikan haltija. Vitsillä pääsee vaikka kirjan kanteen. VAMOS!
 

shikaanif1

Active member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
30
SHIKAANI #70 - Barcelonan GP ja katalonialainen silmänkääntötemppu

https://open.spotify.com/episode/3NMlXLXA10DCkUDMV7HpWL?si=rYVfrtaiRvqZuZAXjI2CSg

Knupissa polkaistaan Carloksen luokse Argentiinaan. Daily Mail laittaa vettä myllyyn - vaihtaako Mercedes Bottaksen jo tällä kaudella vai onko taas värikynä kaivettu esiin? Red Bull ei pyöri laakereillaan vaan käy ns. vieraissa, taas. Grosjean pääsee kurvailemaan nopealla autolla, onneksi tässä kisassa ei ole pisteitä jaossa. F3:n kautta kuninkuusluokkaan. Aika-ajojen topit ja flopit. Oliko Maxilla kilpailussa edes mahdollisuutta voittaa? Miten Bottas suoriutui urakasta? Kenelle tulee lehdetöntä saunavihtaa saunassa ja ketkä toimivat saunamajureina. Vetokisassa alkaa valo sammumaan Keekin liekistä. Lopun vitsissä kyllä rojut saavat kyytiä.
 
Ylös