Shikaani F1 podcast

shikaanif1

Well-known member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
47
SHIKAANI #84 - Hollannin GP & Räikkösen jäähyväiset tuulimyllyjen keskellä

https://open.spotify.com/episode/786Wlxg79UL6ksZxFVp2YC?si=TBhbfw5kR9Cyqbc6dUbBEQ&dl_branch=1

Keke vedetään knupissa kölin alta - hakekaa tervaa ja höyheniä. Kimi Räikkösen ura tulee päätökseen, mitkä ovat meidän TOP3 muistot? Valtteri Bottaksen uusi osoite on selvillä, mutta miten muut paikat jaetaan? Zandvoortin viikonlopun lampaat ja viitasudet kaivetaan esiin. Oliko Mercedeksellä mitään palaa Red Bullia vastaan vai olisiko taktikoinnille ollut sijaa? Zandvoort jakaa mielipiteitä, onko rata jatkoon vai ei? Vetokisassa tilanne kiristyy, mutta Fantasyssa johtajan paikka on jo karkaamassa? Tuplavitsillä siistitään viikset kuntoon syksyä varten.
 

shikaanif1

Well-known member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
47
SHIKAANI #85 - Italian GP & Mesimäyrän kurkistus risukasasta

https://open.spotify.com/episode/5VtpKOnERFViEYVBLP9VyO?si=-6Asc2fWTm6qqM2draVNbQ&dl_branch=1

Knupilla polkaistaan tämäkin maanantai käyntiin. Tallipaikat ovat viittä eli yhtä vaille täynnä. Räikkönen tekee paluun Venäjällä ja Kubica ohjataan tyylikkäästi sivuun. Domenicalilla on aikaa pitää ideariihessä ideoita, meneekö Keekillä jatkoon? Monzassa tuttuun tyyliin aika-ajoissa on puhuttavaa. Viikonlopun eniten puhututtava aihe päätyi ensimmäisen mutkan hietikolle. Menikö rangaistukset oikein, kenen pitäisi väistää ja mikä tähän johti? Mclaren käytti tilaisuuden hyväksi, olisiko pala riittänyt voittoon asti ilman kolaria? Valtteri Bottas ei liikaa ylisanoja ole saanut, Valtterilta uskomattoman hieno viikonloppu! Lopussa jaetaan pisteet fantasyssa sekä vetokisassa. Lopun vitsikimara käsittää useamman huonon vitsin.
 

shikaanif1

Well-known member
Liittynyt
3.9.2020
Viestit
47
SHIKAANI #86 - Venäjän GP & Mustanmeren kimallus

https://open.spotify.com/episode/3AfH0tQOUdjvRtFbUzs1Qr?si=M-ME6lfsQa2RsUP5whHXhQ&dl_branch=1

Knuppi päivässä pitää lääkärin loitolla. Kauden 2022 alustava kalenteri julki, Keekillä pukkasi jo hien otsalle pelkästä lukemisesta. Vettel saa työrauhan vuodeksi eteenpäin, riittääkö vielä kysyntään ensi kauden jälkeen? Demonicalilla on taas simat ja sihijuomat menneet sekaisin, puhetta sprinttikisoista. Schumacherista kertova dokumentti on saapunut nähtäväksi, kerrataampa shikaanikkojen mielipiteet asiasta. Nopea vilkaisu myös pienempiin luokkiin tulevaa viikonloppua ajatellen. Sochin ennakko, vetokisa ja vitsillä ulos. Vamos!
 
Ylös