Suomen ja Ruotsin fundamentaalinen ero taloudessa

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Suomalaiset vuorineuvokset lähtevät sluibailemaan valtion veroja karkuun arvonimiensä kera Portugaliin. Ruotsissa ei tuollainen tulisi kuuloonkaan. Häpeäpaaluun joutuisivat.
Eihän Ruotsissa ole edes vuorineuvoksia.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7924
Sijainti
Very Good.
Eihän Ruotsissa ole edes vuorineuvoksia.
Vuorineuvoshan onkin vain suomalainen ostettu arvonimi. Näitä toopeja on valtioneuvoston kanslia joutunut opastamaan, että se ei ole tittelinä käännöskelpoinen lainkaan. Englanninkielinen maailma ei tunne mitään "mining counsellor", tai "mountain advisor" käsitettä varsinkaan maasta, jossa ei ole vuoren vuorta. Valtioneuvoston kanslian kantahan on ettei koko arvonimeä käytettäisi lainkaan kansainvälisissä yhteyksissä, sillä se ei vaan nimeltään eikä sisällöltään käänny mihinkään järkevään. Leimaverolla tarkoitettu ihan vaan paikalliseen pätemiseen.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26642
Suomi vois ruveta myymään turisteillekin arvonimiä. Joulupukkineuvos, muumineuvos, marimekkoneuvos ym. Monaco ymmärtääkseni tollasta bisnestä joskus tehnyt. Virallisen näköistä leimaa vaan diplomiin, kiinalainen ostaa.
 
Viimeksi muokattu:

EliasKorhon

New member
Liittynyt
20.11.2020
Viestit
1
Mikähän lie pankkivirus kyseessä? Onko aloittaja eksynyt osakesäästötilien,vakuutuskuorien ja panama paperien pariin liian pitkäksi aikaa?Näistä ainakaan osakesäästötili ei ole käyttäjälleen eikä käyttäjän koneelle vaarallinen. Parhaimillaan tuottava,mutta se jää käyttäjän itsensä ratkottavaksi. Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa eikä kaikki kulta kiillä kaiken aikaa,mutta jos osaa pelin, niin osakesäästötilillä saa jo paljon aikaan. Kokeile semmoista, niin jää nuo pankkiviruksen pelot pois ja saatat vahingossa vaurastua
 
Viimeksi muokattu:
Ylös