Syön parhaillaan kolmosta, ruokaympyrä on ns. kunnossa

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Ai niinku kinkkukiusauksen?? ÄHÄHÄH!!!! VITSI OLI OMA KEKSIMÄ!!!1
Meidän firman taannoinen amerikkalaisvahvistus ei tykännyt meidän kiusauksista. Sanoi että tavallinen pääruoka, jonka nimessä on mukana kuitenkin sana "temptation" aiheuttaa epäilyksiä. Temptationit on kyllä aika peruskauraa, ei ne mitään älyttömiä kulaniristisia kokemuksia ole. Harvassa fine dining -ravintolassa on kiusauksia a la carte -listalla.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Pääkkiksiä, joskin nyt juuri on viimeinen namu pureskeltavana. Nnnoin. Nyt talouteni pääkkisvarannot ehtyivät. Jotenkin levoton olo.
 
Liittynyt
1.11.2014
Viestit
3326
Sijainti
Katabolia
1/8 kirjolohi, muna, 10xruusukaali, punajuuri ja porkkana. Kaikki öljyssä kastettu ja uunissa paistettu, paitsi muna vasta lopussa rikottu päälle. Juurekset paloina.
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312


Tulee aina melko uusavuton olo, kun ostaa näitä valmispitsoja.

Kyytipoikana Koka-kolaa.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
No sano nyt että pizzakin pitäisi itse vääntää alusta loppuun. Että pohjaa varten omat vehnät vaan kasvattaa ja kasa porsoja omettaan hankkia että saa niistä sitten maukasta kinkkusiivua? Juusto tottakai itserakennetulla konella preparoidaan oman laitumen mansikkien maidosta ja jos ananasta pizzansa päälle hamuaa niin kirjat on muutettava Malawiin tahi Tongalle. Mites tonnikala? No tottakai oman kasvattamon makrilleistahan ne siivutetaan ja mielellään oman metsän koivusta väännetyllä ongella kalastetuista.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18217
Valkosipalipantonkia, jossa on liian vähän valkosipulia, sekä purkkihernekeittoa liian isolla sipulisilpulla.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Protip: kun maustaa ruokansa aina samalla tavalla niin ei tule ikäviä yllätyksiä ja ei tartte miettiä eri vaihtoehtoja vaan voi hoitaa maustamisen rutiinilla (säästyneen miettimisajan voi käyttää esim. johonkin muuhun).
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Protip: kun maustaa ruokansa aina samalla tavalla niin ei tule ikäviä yllätyksiä ja ei tartte miettiä eri vaihtoehtoja vaan voi hoitaa maustamisen rutiinilla (säästyneen miettimisajan voi käyttää esim. johonkin muuhun).
Onko tässä sama ku työkaluissa, eli jos kyljessä lukee pro tms. niin sopii lähinnä harrastelijan kertakäyttöön?
 
Ylös