Valitettavasti en päässyt isompaan markettiin tai Alkoon tätä rundia varten, joten joudun nostamaan hyllyltä vain yhden lempioluseni ja yhden Sofieron, joka on ilmeisesti noiden Kopparbergien rinnakkaistuote... ja jota olen tähän päivään mennessä sekundaoluena vältellyt.
Sofiero: maistuu naisen teeskennellyltä itkulta poskilla. Liian vetinen ja samalla liian suolainen.
Kaikki ovat varmasti tätä ainakin ohimennen juoneet, ja nimenomaan ohimennen, koska sitä saa kaikkialta ja koska maku on mitäänsanomaton. Ei liian paha, ei liian paha. Olen esimerkiksi joutunut juomaan Black Rat-siideriä, jonka suosio on minulle mysteeri.
Onneksi on yksi tölkki Karjalaa. Se vie nimittäin mennen tullen. 1½/5
Tämä on varmasti niin usein arvosteltu, että tyydyn vain lyhkäiseen kampanjaan. Tsekkiläinen Kozel tumma on yksinkertaisesti herkullisin perusmarketeista saatava olut. Mausteinen, muttei liian raskas, kypsä ja pyöreä. Tätä pitäisi saada vielä runsaammin humaloituna ja hyvällä vaahdolla, eikä missään nimessä tölkistä.
4/5
Ps. olen huolissani siitä, mitä nämä postaukset tulevat minulle vastaisuudessa tekemään... saadanko minusta kenties kuva foorumilla humalanhakuisena ja löyhämoraalisena dorkana, joka jokainen ilta kuluu sosialisoiden muiden humalanhakuisten (dorkien <3 ) virtuaalisessa seurassa. Ah!
Perustelen läsnäoloni stressillä ja väliaikaisella seuranpuutteella, projektien valmiiksisaattelemisena kallistamisen ohessa. Suosittelen kaikille pientä sievää ja kirjoitushommia.
Superpost scriptum: kai teille on tiedossa, että olueen ei tarvitse merkitä lisäaineita? "Originaalikin" olut saattaa olla hyvinkin säilöntäainekyllästetty. Ruokatutkija Mats-Eric Nilsson on yrittänyt jahdata syytä EU:lta, että miksi.
Sofiero: maistuu naisen teeskennellyltä itkulta poskilla. Liian vetinen ja samalla liian suolainen.
Kaikki ovat varmasti tätä ainakin ohimennen juoneet, ja nimenomaan ohimennen, koska sitä saa kaikkialta ja koska maku on mitäänsanomaton. Ei liian paha, ei liian paha. Olen esimerkiksi joutunut juomaan Black Rat-siideriä, jonka suosio on minulle mysteeri.
Onneksi on yksi tölkki Karjalaa. Se vie nimittäin mennen tullen. 1½/5
Tämä on varmasti niin usein arvosteltu, että tyydyn vain lyhkäiseen kampanjaan. Tsekkiläinen Kozel tumma on yksinkertaisesti herkullisin perusmarketeista saatava olut. Mausteinen, muttei liian raskas, kypsä ja pyöreä. Tätä pitäisi saada vielä runsaammin humaloituna ja hyvällä vaahdolla, eikä missään nimessä tölkistä.
4/5
Ps. olen huolissani siitä, mitä nämä postaukset tulevat minulle vastaisuudessa tekemään... saadanko minusta kenties kuva foorumilla humalanhakuisena ja löyhämoraalisena dorkana, joka jokainen ilta kuluu sosialisoiden muiden humalanhakuisten (dorkien <3 ) virtuaalisessa seurassa. Ah!
Perustelen läsnäoloni stressillä ja väliaikaisella seuranpuutteella, projektien valmiiksisaattelemisena kallistamisen ohessa. Suosittelen kaikille pientä sievää ja kirjoitushommia.
Superpost scriptum: kai teille on tiedossa, että olueen ei tarvitse merkitä lisäaineita? "Originaalikin" olut saattaa olla hyvinkin säilöntäainekyllästetty. Ruokatutkija Mats-Eric Nilsson on yrittänyt jahdata syytä EU:lta, että miksi.