Tallit 2011

Mitkä näistä ovat mukana 2011?


  • Äänestäjiä yhteensä
    44

Otto Hokkanen

Well-known member
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
8523
Sijainti
Tampere
Ecclestone on horissut taas sekavia ja ilmoittanut F1-sarjassa olevan pari tallia, jotka eivät sinne kuulu. Bernie ilmoitti samalla Lotuksen olevan hänen mieleensä ja kymmen tiimin riittävän hyvin. FIA kuitenkin etsiskelee samaan aikaan kolmattatoista tallia mukaan.

Bernien veikkaus yhden tai kahden tiimin lopettamisesta tämän kauden jälkeen on uskottu tarkoittavan Virginiä ja HRT:tä, jotka lienevät Ecclestonen tarkoittaman väärässä paikassa olevat tiimit. Toisaalta myös Renaultin kerrotaan pyytäneen TV-rahoja ennakkoon ja Sauberinkin väitetään olevan myynnissä.

Uusia ehdokkaita ovat ainakin Epsilon Euskadi, Durango (kera Villeneuven ja Gaddafin rahojen), USF1:n raunioille kasattu Cypher, pöytälaatikkofirma Stefan GP ja Ken Andersonin uusi projekti.

Minkä tiimien uskot olevan mukana kaudella 2011?
 

Otto Hokkanen

Well-known member
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
8523
Sijainti
Tampere
Jeh. Äänestyksen olisi tietysti voinut lisätä vanhaan ketujuun, mutta muistaakseni ne on kielletty F1-osastossa, enkä toki tahdo rikkoa foorumin sääntöjä.
 

SPE 04A

Well-known member
Liittynyt
18.3.2009
Viestit
652
Renault, Lotus tai Virgin tuskin lopettavat. Boullierin kassakriisillä ei liene pidempiaikaisia vaikutuksia, ja sir Richardin "pitkäjänteisyys" kestää vielä yhden kauden. BMW Sauber (tai siis ensi kaudella pelkkä Sauber) saattaa olla melko kaltevalla pohjalla rahoituksensa kanssa, mutta uskon, että HRT jää kauden ainoaksi ruumiiksi.

Saattaapi olla, ettei FIA valitse enää ainuttakaan Jeesus-teippi + purukumi -viritelmää HRT:n (ja USF1:n) lisäksi. EE:llä voisi ainoana olla realistisia mahdollisuuksia kilpailla, ja Villeneuve'in nimi saattaisi nostaa jopa Durangon (!) F1:en. Amerikkalaisten osalta saisi pakkanen purra Tuonelan koivuja, jotta osallistumisoikeus heltiäisi...
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37044
Sijainti
Helsinki
Renault, Sauber, Lotus ja Virgin jatkanevat, ja niiden lisäksi ei sitten "mikään näistä"..
 
Viimeksi muokattu:

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Renault, Sauber, Lotus, Virgin, HRT, Villeneuve/Durango

HRT saa Santanderin pääsponssiksi niin alkaa finanssiasiatkin tulla kuntoon.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Renault, Sauver, Lotus ja Virgin jatkanevat, ja niiden lisäksi ei sitten "mikään näistä"..
Meinaat, ettei FIA hakuprosessista huolimatta valitse 13. (tai HRT:n lopettaessa ehkä 12. ja 13.) tallia?

-Edit- Polliin laitoin, että nykyiset jatkavat HRT:ä lukuunottamatta. Sauber saattaa jatkaa toisella nimellä, mikäli yhdistyy jonkun kanssa. Toisaalta niin saattaa käydä HRT:llekin. Loogistahan olisi, että jos HRT poistuu ja Epsilon valitaan mukaan, niin Epsilon sulauttaa raadosta kelvolliset osat itseensä.

uusista laitoin siis Epsilon Euskadin mukana olevaksi. Jos FIA haluaa 13. tallin mukaan, niin uusia talleja pitäisi tulla kaksi, mutta mikään tarjokkaista ei näytä selvältä kakkoselta. Painaako valintavaa'assa Villeneuven nimi ja olemassaoleva talliorganisaatio vai amerikkalaisuus?
 
Viimeksi muokattu:

Har*

Well-known member
Liittynyt
29.7.2010
Viestit
1331
En usko Sauberin jatkoon, ainakaan nykymuodossaan. HRT:n veikkasin jatkavan, onneksi tässä ei voi hävitä rahaa. Yhtään uutta tallia ei tule mukaan, ellei mahdollisia fuusioita lasketa. Lotus lienee varma, Virgin melko todennäköinen.

20 tai 22 autoa aloittaa ensi kautena.
 

SOKO

Well-known member
Liittynyt
5.8.2007
Viestit
4037
Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, ettei kukaan ehdokas pysty maksamaan korotettua kynnysrahaa eli uusia talleja ei mukana nähdä. Nykyisten tallien uskon jatkavan, vaikka nimi saattaa esim. Sauberilla tai HRT:llä vaihtua.
 

JVR

Banned
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
2963
Pitikin tollasia uusia talleja tulla sähläämään Fykkösiin... ja jos nyt vielä lisää tulee näitä kyrpäjyriä kikkailemaan radalle nii voi jestas. Ainakin HRT olisi saanut painua GP2.
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37044
Sijainti
Helsinki
Meinaat, ettei FIA hakuprosessista huolimatta valitse 13. (tai HRT:n lopettaessa ehkä 12. ja 13.) tallia?
Meinaan, että joko FIA ei valitse tai tiimi ei valinnasta huolimatta saavu lähtöviivalle.. Nuo uudet tallit kuulostaa jotenkin hatarilta, en jaksa uskoa niihin.. Sauberin uskon jatkavan jossain muodossaan. Ehkä joku noista uusista ostaa sen, mutta lasken sen silti tässä vaiheessa Sauberiksi. Ei nyt jaksa nimileikkejä. :)

Villeneuven tiimiprojekti kuulostaa jotenkin, öh, imelältä.. :D Pysyis nyt poissa formula ykkösistä, kun on pari kertaa sieltä jo ulos 'savustettu'.
 
Ylös