Olin juuri kertomassa oikean vastauksen, mutta sieltä se tuli. Salahan se oli. Kaudella 1986 Andrea de Cesaris vei Salan paikan ja Minardi halusi antaa enemmän testausta kisakuljettajilleen. Sen jälkeen Giancarlo Minardi neuvotteli paikan Zakspeedin tallista. Sala testasi siellä.
Seuraavalla kaudella kuluneella kaudella Minardin paikasta myös neuvotellut ja Tyrelliä testannut Adrian Campos vei paikan ja Sala ei saanut paikkaa kun Franco Scapini tuli testaamaan. Campoksen keskeytykset söivät miestä ja kauden 1988 alussa ajateltiin hänen siirtyvän syrjään. Näin ei käynyt vaan Pierluigi Martini joutui syrjään testaamaan.
Sala pääsi ajamaan ja oli jatkuvasti nopeampi kuin tallikaverinsa. Salan ja Campoksen kannattajien keskuudessa on aina ollut pientä kiistaa siitä että kumpi oikeastaan oli nopeampi. Camposta pidettiin nopeampana mutta motivaatio oli kadonnut vaikka edellisen kauden keskeytyksistä isoin osa tuli teknisistä vioista.
Lopullinen niitti oli kolme karsiutumista jonka jälkeen Campos joutui pois ja Martini pääsi puikkoihin. Martini sitten oli parempi kuski kuin Sala. Kaudella 1989 Sala sai ainoan pisteensä Silverstonesta.
Jatkuvien huonojen tulosten takia ja Minardin lupausten mukaisesti testikuljettaja Paolo Barilla syrjäytti Salan lopullisesti kauden 1989 päätteeksi. Toki Barilla toi myös rahaa tiimiin. F1-uran jälkeen Salalla on ollut Espanjan urheiluautojen sarjoissa ajoja ja nykyisin hän toimii konsulttina Hispanialle.
Hänen ja Adrian Campoksen välit ovat enimmäkseen olleet hyvät ja enemmän miesten välille mahdollisia ongelmia ovat luoneet kannattajat ja Espanjan media mikä ei ymmärtänyt vaikeuksia f1-aikoina ja Sala joutuikin vähäksi aikaa uransa jälkeen Espanjan lehdissä pilkan kohteeksi. Ei tosin kauan. Espanjan urheiluautojen sarjassa Salalla riitti vauhtia. Alemmissa sarjoissa kuten F3000-sarjassakin vauhtia riitti.
Viimeinen ja varmasti haastavin kysymyksen osa oli Espanjan kaupunki Barcelona joka on jalkapallon ja Espanjan pienen ja vähäisen jääkiekon keskuspaikka. Toki vuoristoisessa Uxurissa on myös yllättävän paljon jääkiekkoa harrastavia pelaajia väkilukuun nähden.
Espanjan jääkiekko on kehittynyt valtavin harppauksin erittäin vähäisistä pelaajamääristä huolimatta ja Espanja olisi säilynyt tämän kauden 1-divisioonassa (B-sarja) ilman Japanin avuksi tullut Force Majeure-sääntöä erittäin ikävän maanjäristyksen vuoksi.
Todellisen jättiyllätyksen Espanja aiheutti maalivahti Ander Alcainella ja 0-2 tappiotuloksella Italiaa vastaan. Alunperin sen olisi pitänyt olla vähintäänkin 0-20 tai 0-30 Italian eduksi. Espanjan tasapeli tai voitto Italiasta olisi varmistanut Unkarin nousun ensi kaudelle A-sarjaan tai MM-kilpailuihin. Espanja otti myös sensaatiomaisen voiton Etelä-Koreasta josta pitäisi tulla seuraava talviolypialaisten uusi isäntämaa kaudella 2018.