Unkarin GP 30.7-1.8.2021 Hungaroring. Verstappen vs Hamilton - osa 3

Busso

Well-known member
Liittynyt
14.7.2019
Viestit
568
Itsekin uskoin että rationaalisesti ajatellen Bottas -> Red Bull olisi järkeä ja pidin sitä kategoriassa "mahdollinen", mutta tämänpäiväisen jälkeen taisi tuo mahdollisuus ohentua aika paljon, riippumatta siitä mikä se alunperin on ollutkaan.

Ei se silti edelleenkään ole kategoriassa "mahdoton". Helmutilla on monta kuukautta aikaa lasketa verenpainetta ja miettiä rationaalisesti.

Toki, kyllähän tuo aika nolo amatöörimoka oli.
 

JuuZa

Kulttuurispesialisti
Liittynyt
22.4.2006
Viestit
1590
Milloin tästä lajista tuli tällainen että joka vitun kolarista tehdään hirveä numero? Haluan takaisin ysärille, silloin ajettiin eikä itketty.
Skandaalit on aina olleet osa kuninkuusluokkaa. Nyt on halukkaille tarjolla Silverstonesta Verstappen vs. Hamilton ja Hungaroringiltä Bottas vs. RB16B.
Huomisen urheilulehdet varmaan ihan messissä. Maikkarin F1-Lehdistökatsausta odotellessa. Sit 4 viikkoa huilia.
 

comm

Well-known member
Liittynyt
25.3.2012
Viestit
933
Latifi teki hienon nousun 18. lähtöruudusta 7:ksi. Ei mikään huono kisa. Vaikka moni edestä keskeyttikin, niin 6 jäi kuitenkin ajamalla taakse.
Williams taisi mennä ARltäkin karkuun lopullisesti, jos kausi jatkuu samanlaisena.
 

comm

Well-known member
Liittynyt
25.3.2012
Viestit
933
Aston Martin teki valituksen Vettelin hylkäyksestä.
Koneesta pitäisi löytyä vielä 1,4l lisää polttoainetta.

 

choyothe

Well-known member
Liittynyt
28.9.2013
Viestit
310
Miettikää Hamilton-fanina oloa vuonna 2021. :ROFLMAO: Tässä kävi aivan kuten sanoin, Mersu aina yhtä nopea tai nopeampi koko kauden ajan ja päivitysten jälkeen on palattu takaisin vanhaan dominointiin ainakin tämän viikonlopun perusteella. Verstappen paremmalla ajamisella silti saanut reilun johdon, mikä on enemmän kuin menetetty kahdessa kisassa ensin Hamiltonin joko kyynisen yrityksen & karmaisevan virheen, tai tahallaan kylkeen ajamisen, ja sitten Hamiltonin tallikaverin käsittämättömän virheen (mikä otti kirjaimellisesti kaikki mahdolliset haastajat ulos) kautta. Ja Hamilton silti onnistui olemaan voittamatta kisaa alokasmaisen virheen takia, vaikka autojen vauhdin suhteen olisi voinut voittaa varmaan yli minuutilla tuon järjestyksen kanssa, jos olisi halunnut.

Ja tämä kaikki siis sen 7 vuoden jälkeen, missä Mersu on ohittanut parilla kierroksella kaikki muut F1-historian dynastiat joka osa-alueella otettaen nykyluotettavuuden huomioon. Ja vielä kun mietitään, että Hamiltonin ajamasta 14,5 kaudesta suurin piirtein noin 10 vuoden verran kisaviikonlopuista hänellä oli paras paketti käytössään, niin huhhuh.

Tosin toisaalta tulihan kisan aikana viesti, minkä mukaan Verstappen sai mitä ansaitsi, koska kehtasi ajaa vasta 3. ruutuun ja olla ekaan mutkaan vasta toisena, niin ei kai minun pitäisi yllättyä enää mistään.
 

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
2548
Huippukuski, lähes koko pitkän uransa parhaassa autossa ilman teknisiä ongelmia. Vielä aikana jolloin autot luotettavia ja tuuriakin löytyy. On kyllä huikean vaikea voitettava. Parissa viime kisassa suli koko Red Bullin iso piste-ero ja vauhdillisesti Mersu oli Unkarissa aivan omaa luokkaansa.
 

SJ

F1 asijan tuntia
Liittynyt
6.9.2011
Viestit
4003
Jossain vaiheessa viime vuosikymmenellä oli sellainen sääntö, ettei autoa saa jättää radan varteen, jos siitä on loppumassa bensa. Jos auto ei pääse bensan loppumisen vuoksi takaisin varikolle omin voimin, niin se hylätään. Onko tämä sääntö jossain vaiheessa pyyhitty pois? Tuolloin ainakin Vettelin hylkäys olisi yksiselitteinen.
 

Teme-84

Well-known member
Liittynyt
28.8.2003
Viestit
4316
Sijainti
Kokkola
Tämähän menee mielenkiintoiseksi, Lewisille vielä pari ilmaista lisäpistettä suhteessa Maxiin Sebin hylkäyksen myötä. Maxia toivottavasti auttaa se, että kaksi seuraavaa kisaa on tavalla tai toisella molemmat eräänlaisia kotikisoja, Zandvoort varsinkin ja äitihän on Belgiasta.
 
Ylös