WRC-kausi 2020

DC

Oi mieletöntä!
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
2928
Sijainti
Benjamin Franklin Parkway
Jos alkuperäisiä kisoja ei voida järjestää, miksi MM-sarjan ulkopuolisia voitaisiin ja antaa niille sitten MM-arvo?
Kysymys sisältää jo itsessään vastauksen. Eli juuri siksi, kun niitä alkuperäisiä ei voida järjestää. Ja koska pandemiatilanne on erilainen eri maissa, täytyy mennä sinne minne pääsee.
 

carl

Well-known member
Liittynyt
28.1.2009
Viestit
1121
Vaakakupissa painaa varmaan paljon myös se, että kaikki rahoittajat, niin WRC-sarjan, kuin tallien sponsoritkin haluavat näkyvyyttä. Heille on se ja sama, ajetaanko kisat Monzassa vai Jyväskylässä. Pääasia, että TV-näkyvyyttä tulee riittävästi. Siitä voidaan tietysti olla montaa mieltä, onko nämä korvaavat kisat urheilullisesti tai lajin imagon kannalta hyvä vai huono juttu, mutta ehkä on parempi, että sarja saadaan ajettua tavalla tai toisella läpi ja mestaruus jaettua. Muuten voi olla, että koko MM-sarjan jatkuvuus nykyisessä muodossaan tulevina vuosina on uhattuna, jos tämä tauko venyy liian pitkäksi ja rahahanat pistetään kiinni sponsoreiden ja autonvalmistajien toimesta.
Luulen, että jos TV:stä saadaan live-erikoiskoetta syksyllä Virosta tai vaikka Monzasta, niin kyllä se ihan yhtä hienoa seurattavaa on, kuin vaikka Saksan tai Walesin ralli. Varsinkin, kun ottaa huomioon nämä olosuhteet ja pitkän ajotauon.
 

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
4184
Sijainti
Event horizon
JOs Viron pojat käyttävät nyt tarjoutuneen etsikkoaikansa, niin voipi olla ettei Tarkiaisen ja kumppaneiden tarvitse ensi vuonnakaan vaivautua järjestämään MM-rallia Keski-Suomessa kun ei tänäkään vuonna kelvannut.
 

Sörsselsön

Kui hianoo se sit on?
Liittynyt
28.10.2013
Viestit
4002
Sijainti
Parc Fermé
Eipä tarvisi sinunkaan sitten vaivautua valittamaan yleisökarsinoista 🙃
Älä huoli, kyllä tuo jonkun aasinsillan keksii vaikkapa AKK:n norsunluutorneihin josta saadaan taas uusi palstatotuus aikaan.

Virolla ja rallia järkkäävillä tahoilla on aikalailla tässä tilanteessa vaan voitettavaa. Jos buumin/hypen luominen ei onnistukkaan, oli sitten rallissa rajoitteita tai ei, niin ainakin mm-rallin järkkäämisneitsyys on menetetty ja voidaan pohtia mitä mahd. seur kerralla voi tehdä paremmin.
 

Onzah

Jääkäri
Liittynyt
12.11.2018
Viestit
464
Sijainti
Oskolan masto
Voin vain kuvitella kun puoli Suomea ja koko Viro on reitin varrella katsomassa niin mikä homma järkkäreillä on. Ei käy kateeksi.

Propsit Virolle siitä, että uskaltavat yrittää, mutta jos menee vituiksi niin voi MM-rallin järjestämiset ainakin hetkeksi unohtaa. Enkä siis meinaa sitä yhtä tautia, mikä voisi levitä, vaan tarkoitan järjestyspuolen ongelmia esimerkiksi katsojien sijoittumisessa.
 

AnttiL

Absolutely incredible
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
7606
Huhujen mukaan Saksan MM-ralli saatetaan ajaa pelkästään Baumholderin sotilasalueella yleisöltä suljettuna. Teitähän siellä kyllä riittää, ja rallimielessä huippulaatuisia, vaikka siitä tulisikin nimellisesti single venue event
 

AnttiL

Absolutely incredible
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
7606
Loubet ilmoitti twitterissä ajavansa WRC-Hyundailla Viron, Turkin, Saksan ja Sardinian MM-rallit. Aiemminhan ohjelman piti olla laajempi, toki Euroopan kisoihin painottuen.
 

JoneZi

User
Liittynyt
17.3.2012
Viestit
7201
Harmi ettei vieläkään päästy Japanin asfaltille, mutta Ypres paikkaa hienosti. Saa nähdä minkälaiset kelit sattuu noin myöhään syksyllä.
 

Reinweib

Well-known member
Liittynyt
28.3.2013
Viestit
328
Sijainti
Piilosa
Ai perhana :cool: Ajoitus olisi kyllä melko kurko verrattuna jonnein perinteiseen Ypresin juhannukseen, pidetään peukkuja että korona-haltija on suosiollinen.

Edit: Lämpötilat ovat keskimäärin pyörineet siinä 5-10 asteen huitteilla.
 
Viimeksi muokattu:

Fiesta

Ralliperuna
Liittynyt
1.7.2011
Viestit
647
Sijainti
Porvoo
Harmi ettei vieläkään päästy Japanin asfaltille, mutta Ypres paikkaa hienosti. Saa nähdä minkälaiset kelit sattuu noin myöhään syksyllä.
Normaalisti olisin samantien varannut reissun mut tällä hetkellä ei kyllä uskalla kun on suuri mahdollisuus että myös tuolla ajetaan ilman yleisöä.

Eesti myös ilman yleisöä?
 
Ylös