WRC+

Mahlainen jarruton

Active member
Liittynyt
23.3.2008
Viestit
30
Huojentavaa, etten käy kamppailuani yksin. Sinällään masentavaa, että noin mainio palvelu kärsii välillä aivan ihmeellisestä säädöstä ja sähellyksestä. Asiakaspalveluakin taitaa Motorsportin keskustelujen perusteella joku toistaitoinen TET-teini, mikäli vakanssiin on ylipäänsä ketään vaivauduttu palkkaamaan. No, toivottavasti tämä tästä Ruotsiin mennessä korjautuisi.
 

kosmi

Well-known member
Liittynyt
28.2.2009
Viestit
160
Mistä WRC+ palvelun tilauksen voi lopettaa? Oman "profile" osion alla ei ole juurikaan muuta kuin salasanan vaihto...
 

Reinweib

Well-known member
Liittynyt
28.3.2013
Viestit
372
Sijainti
Piilosa
Vähän paha ohjeistaa kun tein jo, eli nappulaa ei ole enää, mutta oikeasta yläkulmasta ukkelin kuvaa -> Profile (eli tässä olitkin jo) -> Your plan.

Toisaalta mä en voi uusia, eli oisko otettu pois käytöstä? Edit: ei sen puoleen että haluaisin uusia...
 
Viimeksi muokattu:

Googol

Well-known member
Liittynyt
29.3.2009
Viestit
706
Huomasin, että WRC+ vuoden paketti on muuttunut kalenterivuoden paketiksi. Pitääkö huolestua, että all live loppuu tähän vuoteen? Toisekseen, aika säälittävää mainostaa "30 % off", kun sillä saa 37 % vähemmän aikaa kuin aiemmin. Ja 7 kuukausittaista tilaustakin tulee halvemmaksi, kuin tämä "best value" paketti.
 

petttu

Well-known member
Liittynyt
11.1.2018
Viestit
82
Se on sama juttu kuin Eurostoliittossa - kerran liityttyäsi et voi erota
Kuukausi tilauksessa helpoiten pääsee perumaan, jos käyttää paypalia, kun se uusiminen on "paypalin palveluna". Jonka siis pystyy napista perumaan paypalin sivuilta jolloin WRC ei pääse omilla sivustollansa täät toimintoa häiritsemään. Tosin vuoden/kauden tilausta ei taida pystyä tekemään muulla kuin kortilla.

Pitääkö huolestua, että all live loppuu tähän vuoteen?
En usko, että loppuu etenkin nyt covid aikana, sarjahan olisi varmaan kuollut/kärsinyt valtavasti, kun yleisöäkään ei oltaisi päästetty pätkille. Luultavasti tuossa on joku markkinointikikka, kun käsittääkseni kaikilla muilla motoGP/F1 on ollut jo vuosia "season pass". Nyt vaan harmonisoitiin tuo vastaavaksi, kalenterivuoden paketti on kuitenkin ollut sopimusteksteissä mainittuna jo alusta asti.

Ja WRC+/All live on ollut joka ikisellä kaudella (ainakin vuodesta 2016) halvempi ottaa pätkinä kk tilauksena. Ei mitään uutta siis, mutta toisaalta tuo 30% off oli jo ennen Korsikaa, ja silloin ero oli yllättävän pieni, muistaakseni säästi vain 2-4e jos otti kk tilauksena. (Joka siis johtuu vaan siitä, että on olemassa jaksoja jolla yhden kk sisällä ajetaan kaksi rallia (ja vastaavasti rallittomia kuukausia)). Eli ei sinällä mitään uutta, mutta toki tuo kk tilauksessa pitää laskeskella ja tarkastella milloin se pitää/kannattaa ottaa. Toki hinnan pitäisi varmaan päivittyä joka rallin/kk jälkeen, aikaisemminhan tätä ongelmaa ei tosiaan ollut, kun se tilaus kesti päivälleen vuoden.
 
Ylös