Kotimaisen median huonoimmat F1-jutut

Betelgeuze

Well-known member
Liittynyt
27.2.2006
Viestit
557
Eipä tuossa mitään. Lotuksesta ja Bahrainista kertovassa jutussa on vanha kuva Lotuksesta Bahrainissa. Kuinkas muutenkaan. :rolleyes:
 

Calvin

Well-known member
Liittynyt
5.12.2002
Viestit
3560
Maikkarilla oli äsken formula extra. Salolla oli päällään "GUESS"-paita. Sopii kuin nenä päähän.

No vitsi vitsi. Haittaaks se?
 

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
3800
Noniin, nyt taas odottelemaan kun nähdään "ammattilaisten" kommentit tästä kisasta.

Voin jo nähdä laatuotsikot silmieni edessä.
 

arzipuppy

Well-known member
Liittynyt
18.2.2004
Viestit
1460
Sijainti
Helsinki
Oli aika painajaismaista ja myötähäpeää herättävää sekoilua tuolla gridillä ennen starttia.
 

Poistettu jäsen 5082

Guest
Siitä on varmaan kolmisen vuotta, ku viimeeksi kattonu maikkarilta kisan, pitäis varmaan ladata jostain ja vilkasta miten noloa se meno on nyt :D
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8260
Saisiko sinne lähtöruudukkoon vielä Ekinkin palloilemaan niin sitten olisi kolme experttiä päivittelemässä, kuinka kukaan ei kuule yhtään mitään. Salo tietää vastaukset omiin kysymyksiinsä ennenkuin on saanut sanottua kysymystään edes loppuun, ja sitten vastaa siihen itse. Uhrin (ns. haastateltavan) rooliksi jää nyökytellä ja pyöritellä päätään vieressä. Päivän parasta maikkari-antia oli se, kun Bernie viittoili siihen malliin että Salon pojalle ei taida löytyä passia seuraavaan kisaan, oli se kisa sitten mikä tahansa.
 

Betelgeuze

Well-known member
Liittynyt
27.2.2006
Viestit
557
Yksi asia, joka on Saaren puheissa särähtänyt korvaan on tuo puhe Ferrarista. Massa ajaa kutakuinkin Ferrarilla niin hyvin kuin sillä voi ajaa ja Alonson vauhti on puhtaasti hänen ylimaallisten ajotaitojensa ansiota. Täytyy ihmetellä, että uskooko Saari edes itse tuohon höpinään. Luulisi selostajan tajuavan, ettei kukaan voi ajaa autoa sen maksimaalista suorituskykyä nopeammin.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Vauhdin Maailma -lehden näytenumero (huhtikuu) kolahti luukusta viime viikolla. Tuntuu, että lehden ovat vallanneet formula ykkösiä vähättelevien ja vihaavien miesten joukkio. Muistan, miten kulta-aikana 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa jokaiselle GP-kisalle omistettiin sellaiset 5-7 sivua. Aina kokonainen aukeama tilastoja, mm. lähtöruudukko graafisessa muodossa, nopeimmat kierrosajat, kierros kierrokselta -taulukko ja pistetilanteet. Jutuissa oli jokaisen kuljettajan kommentit, mitä nyt joskus jonkun Schumin puuttuivat kun ei päässyt sairaalasta käsin Silverstonen 99 jälkeen sellaista antamaan jne. Sekä tietysti kattava perustarina kilpailusta.

Nyt en nähnyt aluksi missään raportteja maaliskuun kahdesta GP-kisasta, kunnes ne möyhinnän jälkeen löytyivät takasivuilta. Kahden kisan jutut ängetty yhdelle sivulle. Tilastot puristettu parin rivin lukukelvottomaan putkeen. Juttujen muu sisältö Top3- ja Flop3 -listat.

Ei tuossa vielä mitään, en minä VM:n tilastojen varassa ole ollut pitkään aikaan. StatsF1 ja englanninkielinen Wikipedia, sekä tietysti lajin viralliset verkkosivut F1.com kattavat sen puolen erittäin hienosti. Mutta F1:n featurejuttu oli niin törkeän ala-arvoinen vihakirjoitus pikkutalleja kohtaan, että moista roskaa en edes itse kykenisi tuottamaan.

No, onneksi oli näytelehti. En olisi maksanut tästä 8,90 euroa. VM ei ole F1-lehti enää vähimmässäkään määrin. Jos sitä vastoin kotimainen moottorihöntsäily kiinnostaa, niin suosittelen lämpimästi. Pikasilmäilyllä aika runsaasti juttua kotimaan kisoista ja ilmiöistä.
 

uuci

Well-known member
Liittynyt
13.5.2010
Viestit
3562
Vielä viime vuosikymmenellä, VM:ssä oli erittäin kattava raportti F1-kisoista.
 
Ylös