Tarjoaako toi hyviä herkkuja? Viimeksi tänään teki mieli käydä pistäytymässä, vaan en saanut aikaiseksi.Mansen perunamajakka
Tarjoaako toi hyviä herkkuja? Viimeksi tänään teki mieli käydä pistäytymässä, vaan en saanut aikaiseksi.Mansen perunamajakka
Minen taas mene Mäkkäriin, ellei ole ihan pakko. Hese on vaan parempi, ja vierailla maillakin löytyy yleensä vaihtohtoja.Heseen en erehty "liian turkulaista".
Grilleillä en käy. Aina joko Mäkkäri, Kebab, Asian Woking Fast Food tjsp, tai kebab/pizza tilaukseen:thumbup:
Peesaus. Kebab kyllä maittaa monissakin muodoissa, mutta pitalla on yleensä halvinta.Pita-kebap on mun rillisuosikki.
Ja annoskokokin on inhimillinen. En tiedä mistä johtuu, mutta jostain syystä "varsinaiset" annokset ovat järkyttävän suuria. Jäisi puolet syömättä.Peesaus. Kebab kyllä maittaa monissakin muodoissa, mutta pitalla on yleensä halvinta.
Komppi. Grillikebabit on aina pakastelihoista tehtyjä ja kastikkeet mietoja. Välttäviä kyllä, mutta eivät mitään verrattuna aikuisten oikeisiin kebuihin.Parasta mitä pita-leivällä voi tehdä on pyyhkiä persettä. Ulkoisesti. Muutenkaan kepappi ei oo krilliruokaa, vaikka joissain paikoin jopa ihan syötävää.
No jos kebabia saa grillikioskista, niin on se silloin grilliruokaa. Täällä saa, mutta kun kodin ja grillin välissä on kaksikin kebabravintolaa ja kolmas yhtä kaukana kuin grilli, niin eipä tule sille grillille paljon käveltyä. Ennen tuli siinä vierailtua, kun oli silloisen duunin vieressä. Niiltä ajoilta on peräisin mieltymykseni pitakebabiin.Parasta mitä pita-leivällä voi tehdä on pyyhkiä persettä. Ulkoisesti. Muutenkaan kepappi ei oo krilliruokaa, vaikka joissain paikoin jopa ihan syötävää.
Eikös ne lihavartaat kebabravintoloihinkin osteta pakasteina? Vai meinaatko, että itse väsäävät?Komppi. Grillikebabit on aina pakastelihoista tehtyjä ja kastikkeet mietoja. Välttäviä kyllä, mutta eivät mitään verrattuna aikuisten oikeisiin kebuihin.
Pakasteitahan ne voi toki olla ne isot mötkäleetkin ja varmaankin ovatkin. Mutta tarkoitin sitä, että lähes aina kun kebabravintolassa leikataan lihat siitä kebabkänkystä joka pyörii kynttilänvalossa, liha on hyvää. Puolestaan kun grillillä lihat vedetään samanlaisesta valmispussista kuin mitä Lidlin pakastealtaassa on, tulos ei ole kovin mairitteleva.Eikös ne lihavartaat kebabravintoloihinkin osteta pakasteina? Vai meinaatko, että itse väsäävät?
Ahaa. No siinä täkäläisessä (turkkilaisten/kurdien ylläpitämässä) grillissä kyllä kaavittiin ihan rullasta. Siinä se pyöri asiakkaiden nähtävillä.Pakasteitahan ne voi toki olla ne isot mötkäleetkin ja varmaankin ovatkin. Mutta tarkoitin sitä, että lähes aina kun kebabravintolassa leikataan lihat siitä kebabkänkystä joka pyörii kynttilänvalossa, liha on hyvää. Puolestaan kun grillillä lihat vedetään samanlaisesta valmispussista kuin mitä Lidlin pakastealtaassa on, tulos ei ole kovin mairitteleva.
:alppu: Sitten on ainakin edellytykset hyvälle annokselle. Itse en ole moiseen ihanuuteen vielä millään grillillä törmännyt lain.Ahaa. No siinä täkäläisessä (turkkilaisten/kurdien ylläpitämässä) grillissä kyllä kaavittiin ihan rullasta. Siinä se pyöri asiakkaiden nähtävillä.
Täytettyjä uuniperunoita siitä ainakin saa. Hyvää oli loppukesällä kokeiltaessa. Todella hyvää.Tarjoaako toi hyviä herkkuja? Viimeksi tänään teki mieli käydä pistäytymässä, vaan en saanut aikaiseksi.
itellä Litramaitoa puolisk ja päälle, just Nakkikeitettynä montakin ja sinappi ai että.Entäpä kotitekoiset Grillieväät?
Eihän aina kaiken maailman Burgereihin ole pakko menno, jos on aineksia voi kotonaki tehdä hyvät Grilliruuat.
Itse eilen paistoin Ranskalaisia lihapullia, siihen viel paistettumuna ja sinaappikurkkusalaatti.
:ahem: toi juts o kylä Hyvää! :ahem:itellä Litramaitoa puolisk ja päälle, just Nakkikeitettynä montakin ja sinappi ai että.
Nyt loppuu se ulkomaalaisten grillien esiinmarssi!Tunnbrödsrulle on hyvä, Suomessa saatavuus huono.
Aika harvoin tulee grilleillä käytyä: viimeisin oikealle grillille suuntautunut visiitti tapahtui kesällä Tukhomassa.