Big Brother 2010

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Täysin samaa mieltä taputtamisesta.Luulin,että tuota paskaa harrastetaan vain jenkkilässä.
Ei suinkaan. Olin kaverin Napakymppinauhoituksessa reilu vuosikymmen sitten ja jo silloin oli taputusharjoitukset ja -kyltit käytössä. Varmaan oli jo kymmenen vuotta ennen sitäkin. Koska nauhoitettiin uudenvuoden lähetystä, piti aluksi erityishurrata siniselle kankaalle, joka oli kilpailijoiden takana, ja jossa sitten ulostulopäivänä näkyisi ilotulitusta. :eek:
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Ei suinkaan. Olin kaverin Napakymppinauhoituksessa reilu vuosikymmen sitten ja jo silloin oli taputusharjoitukset ja -kyltit käytössä. Varmaan oli jo kymmenen vuotta ennen sitäkin. Koska nauhoitettiin uudenvuoden lähetystä, piti aluksi erityishurrata siniselle kankaalle, joka oli kilpailijoiden takana, ja jossa sitten ulostulopäivänä näkyisi ilotulitusta. :eek:
Ai se on ollut niin kauan käytössä.Haluaisin joskus nähdä jonkun vastarannan kiiskin,joka taputtelee miten sattuu ja ei suostuisi käskystä taputtamaan.Ehkä itse teen näin jos joskus TV-lähetyksen katsomoon löydän tieni.
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Rapoa pukkaa:

Viime viikon alkupuolella huomasin FB:ssa BB-kilpailun, jossa voi voittaa lippuja katsomoon. Osallistuin, ja kilpailu oli voimassa ehkä vartin, ja sen aikana vastanneiden kesken arvottiin lippuja. Torstaina mulle soitti Metronomelta assari, että voitin 2 lippua, ohjeet tuli sitten meiliin.

Paikalla piti olla viimeistään 20.15. Jono oli melkoinen portilla, jossa assarilla oli nimilista voittajista. Ystävällisesti meidät toivotettiin tervetulleiksi. Päästiin Alfan kanssa ekasta jonotuspisteestä piha-alueen puolelle, jossa jonotettiinkin puolisen tuntia varsinaista sisälle pääsyä. Jonon luona kulki henkilökuntaa kyselemässä, onko joku meistä häätöuhan alla olevien kavereita, jotkut oli, ja pääsivät ensin sisään, eturiviin. Laukkuja ei saanut ottaa tilanpuutteen vuoksi, arvoesineitä sen takia, että muutama naulakko, mitä siellä oli, ei ollut vartioitu. Kun takit oli saatu naulakkoon, oli vartti aikaa, jos halusi vaikka vessaan. Niitä oli 2, juuri sellaisia, mitä näkee festareilla.

Studioisäntä tuli kertomaan, että luurit kokonaan kiinni, äänettömälle laittaminen ei riitä. Täytettiin - voisinpa sanoa penkkejä - korokkeita ylhäältä alkaen, niihin ei voinut nojata ja perse puutui. Ahdasta oli, koko ajan piti vaan tiivistää. Sitten oli taputusharjoitukset, studioisäntä näytti meille aina, milloin taputetaan, ja hän aina hihkasee "wow" niihin aplodien alkuun, ja innosti meitä muita. Hän sanoi, että ensimmäiset "apikset" olivat meiltä kovin frasiermaiset, ja piti hihkua. Neuvottiin reagoimaan aidosti, mutta huutelu kiellettiin. Parit aallot piti tehdä. Hyvää musaa soittivat odotellessa, ja studioisäntä kyseli, onko meillä kaikki ok. Hän oli parasta koko showssa.

Juontajamimmit sisään ja ohjelman tunnari kuului, ja sitten mentiin, kamerat kävi. Tunnari kuului studiotelkkareista. Mainoskatkoja oli Neljä, ja niiden aikana juontajille lisättiin puuteria. Studiovalaistuksen takia oli katsomossakin kuuma. Mainoskatkon kesto oli 3-4 minuuttia, jonka aikana sai käydä vessassa ja juoda tarjolla olevaa mehua tai vettä. Studioisäntä kertoi, kun oli enää minuutti aikaa, ja kaikkien piti olla taas paikoillaan.

Meidän edessä istui Kurhisen Antti, ja vastapäisessä katsomossa Kaki ja Sari. Juontajista Susanna kulki aika ylpeän näköisenä aina kun kamera ei kuvannut, ja hän pläräili juontolappujaan ja suki hiuksiaan. Sami Aaltonen kävi hänelle sanomassa usein jotain. Sami oli vanhentunut ja lookki oli kovin jounihynysmäinen sitten viime näkemän. Juonnot eivät kuuluneet mitenkään kovaa, korvia piti höristää. Telkkarista kuulee selkeämmin. Susannan juonnossa häiritsee se, että hän luki kaikki kysymykset lunttilapuista, eikä juurikaan kommentoinut vastanneelle asukkaalle takaisin nasevasti, kuten Vappu osasi.

Aika studiossa kului nopeammin kuin kotona tv-ruudun äärellä tätä ohjelmaa katsoessa. Koko ajan piti olla taputtamassa. Yllättävää oli se, että kun häädettävä asukas tuli niistä ovista, ei studiosta kuulunut siinä vaiheessa sitä tunnusbiisiä, eli se kuuluu vaan kotitelkkareista.

Kun häätö oli ohi ja loppujuonnot tehty, meitä pyydettiin jäämään vielä paikoillemme, koska teimme buffin, se kuvattiin kolmella otolla. Meidän piti taputtaa ensin raivoisasti, sitten loiventaa ja sitten taas täysi raivo päälle. Sinne väliin Susanna puhui jotain. Näkynee ruudusta jossain vaiheessa.

Mut on kuulemma bongattu yleisöstä, itse en ole vielä nähnyt tallennetta.
Kivaa, että miesystävä lähti mukaan, vaikka hän ei voi sietää BB-ohjelmaa. :)
Tuotannon asioista ei saa puhua.
 

R.Rosset

Well-known member
Liittynyt
1.2.2006
Viestit
1048
Näin BB:tä seuraamattomana henkilönä voisin todeta, että tänä vuonna on ollut jollain lailla helpomi sulkea tämä paska omasta tietoisuudesta. En tiedä puhuvatko ihmiset vähemmän aiheesta vai mistä johtuu. Monesko kausi se onkaan menossa? Onko väistämätön declane alkanut? Briteissähän taisivat pyörittää 9-vuotta ennen kuin päättivät lopettaa sarjan. Sinänsä ihan hyvä ja koukuttava sarja jota itsekin seurasin tiiviisti yhden kauden ajan(2006?), mutta sen jälkeen totesin että tämä kyllä riittää minulle.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Se hyvä puoli tässä sarjassa nyt oli, että äsken katsoin 2 minuuttia ohjelmaa. Asukkaat tuskailivat pesukoneen kanssa, joka muistutti minulle, että omat pyykkini ovat unohtuneet koneeseen. Olivat siellä lojumassa useamman tunnin.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Heh. Oksentamista, sammumista ja kakkaamista.

Big Brother -talossa järkyttävät örvellysbileet


Big Brother tarjosi asukkaille eilen yllätysbileet. Runsas alkoholimäärä sai asukkaat aivan sekaisin.

Pahiten humaltui Ellinoora, joka alkoi suudella kiihkeästi muita talon tyttöjä. Suutelusessiot loppuivat, kun iloinen nousuhumala vaihtui huonoon oloon ja Ellinoora oksensi talon suureen porealtaaseen.

Muita asukkaita veteen levinnyt oksennus häiritsi niin, että he poistuivat sieltä. Paul ja Ksenia jäivät kuitenkin altaaseen, sillä he keskittyivät veden sijasta toisiinsa ja suutelivat kiihkeästi minuuttikaupalla. Paulia ei tuntunut häiritsevän edes se, että Ksenia vaikutti olevan niin humalassa, että välillä Paulin täytyi käydellä pitää suutelukumppaninsa päätä oikeassa asennossa.

Elisabeth taas tuntui kuvittelevan, että hän olisi maailman paras laulaja. Hän lauloi epävireisesti ja huutamalla kaikkia muistamiaan Michael Jacksonin kappaleita. Punapään musisoinnin kuuleminen oli niin kuluttavaa, että ihmiset katosivat nopeasti Elisabethin ympäriltä.

Saunassa keskusteltiin pahimmin humaltuneiden käytöksestä.

- Mitäköhän Ellinooran poikaystävä ajattelee siitä, että se suutelee täällä kaikkien naisten kanssa, Marika ihmetteli.

- Tai että se oksentaa uima-altaaseen, Vilhelmiina jatkoi.

Asukkaiden humalatila meni lopulta niin vaaralliseksi, että Big Brother joutui puuttumaan juhliin. Aluksi päiväkirjahuoneessa käynyt Niko ilmoitti kaikille porealtaan joutuneen käyttökieltoon.

Jossain vaiheessa Niko kutsuttiin takaisin päiväkirjahuoneeseen. Syy selvisi perillä, sillä aiemmin huoneeseen mennyt Ellinoora oli oksentanut päiväkirjahuoneen lattialle ja lopulta sammunut sinne.

Hannu ja Niko kantoivat lähes tiedottoman Ellinooran olohuoneen sohvalla ja asettelivat hänen Big Brotherin neuvomaan kylkiasentoon.

Tällä aikaa Elisabet ja Ksenia olivat humaltuneet entistä pahemmin. Ksenia käveli holtittomasti ympäri pihaa ja olohuonetta törmäillen huonekaluihin. Välillä hän kävi saunassa ja paljasti siellä rintansa kaikille. Elisabeth taas keskittyi huutamiseensa niin, että hukkasi vartin sisällä mikrofoninsa kolme kertaa.

Tilanne rauhoittui hetkeksi, kun Ellinooran lisäksi myös Ksenia sammui. Elisabeth rauhoittui, kun hän kiinnostui nukkumaan menneestä Petristä. Elisabeth kiilautui Petrin viereen ja yritti saada tätä heräämään ja kiinnostumaan itsestään.

- Petri, miksi sulla on huppari päällä? Petri, miksi sulla on kaiken maailman varustukset päällä?, Elisabeth kyseli ja yritti ohjata nukkuvan Petrin kättä rinnukselleen.

Petri ei herännyt ja hetken aikaa näytti siltä, että kaaottinen tilanne on jo ohi. Näin ei kuitenkaan käynyt. Yhtäkkiä tilanne muuttui aiempaa pahemmaksi. Nukkuva Ksenia oli oksentanut itsensä päälle ja lakanoihin. Asukkaat joutuivat kantamaan hänetkin olohuoneen sohvalle nukkumaan.

Samaan aikaan myös Satu lähti oksentamaan ja Marika alkoi valittaa huonovointisuutta. Eniten keskustelua aiheutti Elisabet, joka säntäsi yhtäkkiä sängystä kylpyhuoneeseen.

- Ei hemmetti, Elisabethilla on housut kakassa. Se on kakannut sänkyyn, olohuoneessa olleet asukkaat katsoivat epäuskoisena.
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Mitähän niille mahdettiin juottaa?
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18420
Mitähän niille mahdettiin juottaa?
Varmaankin ihan tavan alkoholi juomia hörppivät, heidän ruokatottumukset/vähäinen syönti jne saattoivat olla syynä ripulointiin ym.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Elisabeth rauhoittui, kun hän kiinnostui nukkumaan menneestä Petristä. Elisabeth kiilautui Petrin viereen ja yritti saada tätä heräämään ja kiinnostumaan itsestään.

- Petri, miksi sulla on huppari päällä? Petri, miksi sulla on kaiken maailman varustukset päällä?, Elisabeth kyseli ja yritti ohjata nukkuvan Petrin kättä rinnukselleen.

Petri ei herännyt ja hetken aikaa näytti siltä, että kaaottinen tilanne on jo ohi. Näin ei kuitenkaan käynyt. Yhtäkkiä tilanne muuttui aiempaa pahemmaksi.....

....Eniten keskustelua aiheutti Elisabet, joka säntäsi yhtäkkiä sängystä kylpyhuoneeseen.

- Ei hemmetti, Elisabethilla on housut kakassa. Se on kakannut sänkyyn, olohuoneessa olleet asukkaat katsoivat epäuskoisena.
Siinä kävi Petrillä tuuri, ettei tullut ikuisia traumoja. Mikäs sen kiihottavampaa kuin kunnon ripulointi kesken kiihkeän jörnimisen.
 
Ylös