Hyi, kuvottaa

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Alpun facebooklainauksen Jenny ei taida olla penaalin terävin kynä, kun onnistuu kumoamaan kommenttinsa alussa esittämänsä väitteen samassa virkkeessä.

Tulee tuosta Jennyn kertomuksesta mieleen se, että hän on saattanut itse sylkäistä itseään silmään ja yrittää syyttää somaleita jotta nolo totuus ei paljastuisi.

Toisaalta se mikä tippui tuon Jennyn silmään on voinut olla myös spermaa tai vielä todennäköisemmin hissin kattoon tiivistynyttä kosteutta.
Jos olisin mukana Faceboonkin yhteisössä, niin voisin vaikka hieman saivarrellen kysäistä ko. Jennyltä, että miksi hällä on hissi kotona? Ja, että miksi hänen kotonaan olevaan hisiin pääsevät somalit, tai muut tahot hissin kattoon sylkemään?
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Mun mielestä paras neekerinnäyttelijä on Pekka. Tai Pätkä.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Saikohan se hissin kattoon sylkenyt mamu ylenimiskieltoa?
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Mitähän siellä on lukenut?
Sivusto oli nimennyt esimerkkinä rasistisesta kirjoittelusta kaksi kirjoitusta. Toinen käsitteli maahanmuuttajien saamia sosiaalitukia, toinen katupartioita.

Blogaaja.fi katsoo Tolppasen antaneen tukensa uusnatsien ja rikollisten rasistisille katupartioille. Tolppanen itse toteaa tukevansa naisrauhaa takaavia ja raiskauksia estäviä katupartioita.
Lisäksi ei ollut noteerannut oikaisuvaatimuksia vääristä uutisista.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Maahanmuuttokriittisille ja muille ksenofoobikoille ladannee vettä myllyyn se tosiseikka, että Kiinan GP:n takarivissä on solkenaan yön timoja.
 
Ylös