Offtopic eli sättimistojck

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Joo ja Paimion motellista kkwcs:n uusi uljas pääkonttori, kehityskeskus ja tehdas. Jostain vanhasta lehtipuhaltimesta vielä tuulitunneli pihavajaan niin avot :D
Sitähän olis puitteet kun Ferraaarilla :idea:
Jos tulee iso lottovoitto, rahojen käyttökohde löytyi juuri. :ahem:
 

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Kaveri linkitteli vähän karting-videota tuonne toisaalle.

Kaanaamaiset ajoasennot eivät aina ole hyväksi. :eek!:
noh toisaalta kaanaassa vauhdit ei ole ihan noin kovia ja toisekseen to varikolta tullut kaveri ei paljon katsellut vaan veti suoraan ajolinjalle muurin takaa.
mutta joo, ei kannata hirveesti venytellä päätään eteen :D
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Ei ole onneksi noin vaarallista varikolta tuloa KKWCS radoilla. Kaanaassa on hieman samantapainen, mutta näkyvyys parempi ja vauhdit hitaammat.

Sekä puskurit autoissa. :D

Itse asiassa meinasin Kaanaassa tulla varikolta muistaakseni Nastyn edelle juuri tuolla tapaa, mutta viime tingassa huomasin ja väistin nurtsille.
 

4stroke

Well-known member
Liittynyt
17.1.2010
Viestit
592
Vaikka tulikin törkästi eteen varikolta tuo, niin kyllä pitää aina sen verran nähdä eteensä että tietää mitä radalla tapahtuu... Videolta näkee että päälle ajaneella kuskilla oli hyvin aikaa väistää jos olisi katsonut radalle.
 

WoPe

KKWCS Driver
Liittynyt
11.3.2003
Viestit
1573
Sijainti
Vantaa
Mihinköhän päin toi kuski oikeen katto, ratti ei edes hievahtunu ja jo ekalla katselukerralla tajus ton PALJON ennemmin että pieni liike ois auttanu, hyvin outoa. Videossa vielä yleensä on paljon epäselvempää kuin IN REAL LIFE..
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Niin siis kai sen näkölinja siihen varikonulostuloon oli tosiaan sen ohjauspyörän takana.
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13751
Heinäkuussa 1 xon cuppia ajeleva kaveri koitti saada sinne sarjaan mukaan (oli silloin vielä raket-auto jonka tämä kaveri sitten osti), kun siellä kuulemma kovempi taso. No, mielestäni realistisesti meinasin että tuskin ihan terävimmässä kärjessä vaikka varmastikin laajempi taso onkin kun siellä lisenssiluokkana painotasauksetkin (ja oman kaluston säätömotivaatiota). Ja tuskin KKWCSään kaivataankaan lisää pro-kuskeja pelkkien kisojen takia. KKWCS:n puolena silti edullisuus ja huolettomuus vuokrakalustonkin takia. Ja jota me ei siltikään pistetä mäsäksi vaan ajetaan siististi. Btw niillä on tämmöinen pistejako: 40-35-32-31-30-29... tosi äkkiä menee pieniksi eroiksi, edes podiumpaikka ei enää erotu pisteen vertaa enempää 4-sijasta.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös