WebSlave
Trackman
- Liittynyt
- 9.2.2005
- Viestit
- 29660
Laittaessani tässä juuri tölkkirokkaa lisäsin siihen puolitoista tölkillistä vettä (ohjeen puolen tölkillisen sijaan). Sinapin ja meiramin lisäksi. Tykkään siis hyvin luirusta hernekeitosta. Jotkut vastaavasti näyttävät syövän melkeinpä hernemuhennosta.
Sama juttu kaurapuuron kanssa. Joidenkin puuro on sellaista tököttiä, että se pysyisi lautasella, vaikka sen (lautasen) kääntäisi ylösalaisin. Lantraavat sitä usein toki maidolla. Minä keitän kaurapuuronkin hyvin löysäksi, käytännössä velliksi. Oikeastaan aika löysäksi velliksi vieläpä.
Meinasin pollata miten muut tekevät, mutta koska ääripäiden välillä on liukuva skaala välimuotoja, jätän pollaamatta. Eli ihan omin sanoin pyydän kertomaan millaista sinun oikeanlainen puurosi ja rokkasi on?
Sama juttu kaurapuuron kanssa. Joidenkin puuro on sellaista tököttiä, että se pysyisi lautasella, vaikka sen (lautasen) kääntäisi ylösalaisin. Lantraavat sitä usein toki maidolla. Minä keitän kaurapuuronkin hyvin löysäksi, käytännössä velliksi. Oikeastaan aika löysäksi velliksi vieläpä.
Meinasin pollata miten muut tekevät, mutta koska ääripäiden välillä on liukuva skaala välimuotoja, jätän pollaamatta. Eli ihan omin sanoin pyydän kertomaan millaista sinun oikeanlainen puurosi ja rokkasi on?