Uutisia, lööppejä, ajankohtaista - kesä 2010

  • Viestiketjun aloittaja Olga
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tuota Verkkoapila-juttua mie en käsitä.. Miksi tai miten ovat onnistuneet tekemään uutisankan oman puolueen jäsenestä? Miksei Anttila itse siitä älähtänyt, vaan Vanhanen Sirkkiksen ollessa hiljaa?
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Ai, noin se Jonesin, Moen, eiku JA:n vasektomia tapahtui!
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
IS


Australialainen oikeusistuin on vapauttanut naisen, joka tunnusti huumanneensa aviomiehensä ja surmanneensa tämän ampumalla päähän.


Miehen omaiset olivat pöyristyneitä päätöksestä. Susan Falls oli vedonnut siihen, että hän oli joutunut kestämään 20 vuoden aikana mieheltään lukemattomia pahoinpitelyjä.

Valamiehistö liikuttui naisen todistuksesta ja tuomitsi tämän syyttömäksi sekä murha- että tapposyytteeseen.

Susan Falls tunnusti oikeudenkäynnin aikana Brisbanessa, että hän laittoi miehensä currykatkarapuihin unilääkettä. Kun mies nukahti, hän ampui tätä päähän.

Nainen ja pariskunnan kaksi tytärtä odottivat kaksi tuntia miehen kuolemaa. Falls kävi ampumassa miestään vielä toisenkin kerran.

Ruumis makasi kolme päivää talossa, kunnes Falls maksoi kolmelle miehelle ruumiin siirtämisestä. Miehetkin vapautettiin avunannosta murhaan.

Falls kertoi oikeudelle, että hänen miehensä oli hakannut häntä muun muassa siksi, että perheen pienin lapsi oli pitänyt ääntä tai aamupuuro oli ollut liian vetinen.

Mies mursi vaimonsa luita potkimalla ja hakkaamalla ja poltti tämän kättä hitsauspillillä. Naisen mukaan viimeinen pisara oli, kun mies uhkasi tappaa yhden heidän lapsistaan.

Fallsin mukaan mies oli selittänyt pahoinpitelyjä sillä, että "hänellä vain pimeni".

Oikeussalissa kävi kohahdus, kun vapauttava tuomio luettiin.

- Oikeusjärjestelmämme inhottaa minua. Meidät on petetty, miehen veli kommentoi.

Miehen setä sanoi kuitenkin uskovansa Susan Fallsia.

- Susan on sankari, koska hän suojeli kaikkia, myös minun perhettäni.
En nyt ota kantaa oliko oikea tuomio, mutta kateeksi käy. Nimittäin suomessa viranomaiset eivät saa pykäliä tulkittua siten, että pari mummoa voisi jäädä maahan. Jos laki ja asetus määräisi suomalaiset syömään hatullisen paskaa, niin silloin niin tehtäisiin.. koska muuta vaihtoehtoa ei ole.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Nimittäin suomessa viranomaiset eivät saa pykäliä tulkittua siten, että pari mummoa voisi jäädä maahan.
Ottamatta kantaa näiden parin mummon tapaukseen, on uskomatonta jos karkotuksia ei panna toimeen, mitä helvetin mieltä on oikeuslaitoksella, jos sen päätöksiä ei toteuteta. Ihan turha politiikkojen on ulista, niiden tehtävä on säätää lait, joiden perusteella oikeuslaitos toimii.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Alkoholi- vai huumeongelmia? Vai kumpaakin.

Whitney Houston raivostui yleisölleen Tanskassa
04.06.2010 12:42


Laulaja Whitney Houston haukkui yleisönsä Kööpenhaminassa torstaina. Konserttiin tyytymätön yleisö buuasi Houstonille, minkä jälkeen laulaja haukkui kuulijansa, kertoo Aftonbladet.

- Se oli hidas ja surkea esitys. Hän suuttui ja tuntui epävakaalta, musiikkikriitikko Jenny Seth moukaroi.

Keikan piti alkaa kello 21, mutta laulajatar tuli lavalle 40 minuuttia myöhässä. Houston oli silminnähden huonossa fyysisessä kunnossa ja joutui pitämään useita taukoja keikan aikana. Lisäksi hänen äänensä säröili.

Kun yleisö ryhtyi buuaamaan laulajalle, hermostui Houston tästä ja haukkui yleisönsä raivostuttaviksi. Samalla hän osoitti uloskäyntiä.

Houstonin maailmankiertueelta on sadellut surkeaa palautetta. Artisti esiintyy Helsingissä ensi viikon torstaina 10. kesäkuuta.

IS
 

SOKO

Well-known member
Liittynyt
5.8.2007
Viestit
4037
Kammottavia kuvia ja lisää on tulossa vielä paljon, ennen kuin tuo sotku on siivottu.:(
 

PeeVee79

Paksu ja pehmeä.
Liittynyt
21.6.2006
Viestit
3348
Sijainti
J:vi
Kielellinen kulttuuri ei tunnu helposti kääntyvän uutistoimittajilta. Mitähän lisäarvoa tälläkin kommentilla on uutisen kannalta?
Jos niitä testikkelejä pyöri kämpän lattialla useampia? Tunnisti kyseisen pallukan kuuluvan juuri hra. Jonesille.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Totanoin... Ehkä minä sitten olen ahdasmielinen uskis, mutten oikein jaksa uskoa että pornostakaan saa kovin tervehenkistä kuvaa seksistä. Alkaa mopo lipeämään käsistä näilläkin kavereilla. :thumbdown
Katson asioita pääpiirteissään samalta puolelta kuin vapaa-ajattelijatkin ja ymmärrän pointin ja koko tempauksen järjestön profiilinnostona ja jonkinlaisena pr-tsoukkina. Mutta vähän sellaisena nulikkamaisena, keskenkasvuisena hihittelynä, jos totta puhutaan.

On totta, että seksuaalisuus on monille uskonnoille kauhistus, varsinkin jos vähänkään normista poiketaan. Seksuaalisuuden valjastaminen kaupallisuuden alttarille taas on oma lukunsa enkä nyt ainakaan itse lähtisi kuuluttamaan sen tervehenkisyyttä. Se mikä tuossa tempauksessa kuitenkin itseäni enemmän tökkii, on jotenkin älyllisesti epärehellinen vaatimus luopua Raamatusta tai Koraanista kokonaan. En tarkoita, että kyseisten kirjojen suojelu olisi jotenkin erityisen tärkeää, mutta ainakaan mulla ei ole ongelmaa myöntää, että MYÖS Raamatussa (Koraania en tunne) on inspiroivia kertomuksia - NIIN KUIN lukemattomissa muissakin kirjoissa. Ei niistä tarvitse luopua, mut ei niitä nyt ehkä kuitenkaan ihan todestakaan kannattaisi ottaa.
 
Viimeksi muokattu:
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös