Uutisia, lööppejä, ajankohtaista - kesä 2010

  • Viestiketjun aloittaja Olga
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Enrique

Well-known member
Liittynyt
18.12.2002
Viestit
1913
Päivän tai pari asia on lööpeissä, sitten se unohtuu. Tuohon jääkiekon tai kamppailulajien kärsimykseen en usko. Miten se näkyisi - menisikö valtiontuet, laskisiko harrastelijamäärät, peruttaisiinko treenejä...?
Lähinnä mietin sitä, että jos jotain sattuu tällaisessa touhussa, mikä muistuttaa joitain toisia lajeja, mutta ei kuitenkaan ole minkään liiton tai kattojärjestön alaista toimintaa, niin vastuukysymykset tulevat aina eteen. Ottaisivatko tapahtuman järjestäjät suoraan vastuun asiasta? Toivottavasti mitään ei kuitenkaan satu ja tapahtuma saadaan ongelmitta läpi.
 

Timanfaya

Group Speed Devils
Liittynyt
15.5.2010
Viestit
1589
Hetken poissa ja... Eipäs paljoa ollut lueskeltavaa täällä! Voih! :nope:
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Uusi Suomi sanoi:
Kataiselta 2 biljoonan laskuvirhe: ”Muistin väärin”
Julkaistu: 19:42
28 kommenttia

Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi

Hollanti ja Espanjan menivät Kataiselta sekaisin.
Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.) myöntää tehneensä virheen, kun hän vertasi Venäjän talouden kokoa Hollantiin.

– Puheessani muistin ikävästi väärin ja vertasin vanhentuneesti Venäjän talouden kokoa Hollantiin. Oikea vertailukohta olisi ollut Espanja. Mutta se ei muuta varsinaista faktaa: jos Venäjä olisi EU:n jäsen, niin se ei nyt olisi taloudellisesti edes EU:n suurimpien joukossa, vaikka sen talous niitä nopeammin kasvaakin, Katainen kirjoittaa kokoomuksen nettisivuilla.

Ilta-Sanomat oli laskenut, että valtiovarainministeri teki Hollanti-vertauksessaan kahden biljoonan laskuvirheen. Lehden mukaan Venäjän talous oli viime vuonna laskutavan mukaan neljä tai vajaat kaksi kertaa suurempi.

Ministeriä ärsyttää hänen Venäjä-puheistaan noussut haloo.

– Loppuviikon keskustelu ulkopoliittisesta puheestani on muistuttanut lapsena koululuokassa leikittyä ”rikkinäinen puhelin”-leikkiä: sanoma on jo parin kertojan jälkeen aivan eri kuin mitä alun perin sanottiin. Useimmat ovat näyttäneet lähinnä kommentoineen asiayhteydestä irrotettua ja pelkistettyä sanomaa, otsikkoa, Katainen harmittelee.
Heh, Jyrki-Boy.

"Minä en niitä (Suomen miljardivelkoja ja Kreikan tukipaketteja) laske, vaan teen päätöksiä. Sen takia meillä on hyviä virkamiehiä, jotka laskevat. Minä teen talouspolitiikkaa, joka on kaikkea muuta kuin matematiikka. Koulunumeroni ei siinä yhtään haittaa."
 
Viimeksi muokattu:

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Järjestäjä rikkoi omia sääntöjään.
Ei ihme että oli shokissa tapauksesta.

Heinolan MM-löylykisojen finaalikaksikolta puuttui lääkärintodistukset. Kilpailun johto ei olisi saanut päästää heitä lauteille.

Kaksikosta toinen kuoli ja toinen loukkaantui erittäin vakavasti elokuun alussa olleessa kilpailussa. Surmansa sai venäläinen kilpailija, loukkaantunut on suomalainen.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Sunday Bloody Sunday nostaa stadionin jo seisaalleen ja MLK saa sen laulamaan.

- Teidän ei tarvitse odottaa 12 vuotta ensi kertaan, lupaa Bono.

Oikeasti vuosia PopMart-kiertueesta on kulunut 13, mutta sillä ei nyt ole niin väliä, kunhan Bonon lupaus pitää paikkaansa!

Upea konsertti päättyy herkkään Moment of Surrenderiin, jota ennen Olympiastadionille syntyy Bonon pyynnöstä kännyköiden näytöistä nykyaikainen stendarimeri.
Mun ja monen muun mielestä Pono sanoi että vain 12 vuotta seuraavaan kertaan. Oli piikikäs itselle, kun edellisestä keikasta oli toi 13 vuotta jo.:eek:
 

SOKO

Well-known member
Liittynyt
5.8.2007
Viestit
4037
Ruotsalainen lööppilehti Expressen uutisoi, että Wikileaksin perustajaa etsitään epäiltynä 2 naisen raiskaamisesta. Myös Dagens Nyheter kertoo yksityiskohtaisia tietoja epäillyn raiskauksen ajankohdasta.

HELSINKI/TUKHOLMA. Afganistan-asiakirjoja vuotaneen Wikileaks-sivuston perustajaa Julian Assangea epäillään raiskauksesta Ruotsissa, kertoo sanomalehti Expressen.

Tukholman syyttäjänvirastosta kerrotaan lehdelle, että poliisi etsii Assangea. Assange on ollut vierailulla Tukholmassa, mutta hänen tämänhetkisestä olinpaikastaan ei ole tietoa.

Expressenin tietojen mukaan kaksi 20-30-vuotiasta naista on ottanut yhteyttä Tukholman poliisin. Naiset syyttävät Assangea raiskauksesta.

Sanomalehti Dagens Nyheterin mukaan ensimmäinen raiskaus tapahtui viikko sitten Tukholmassa ja toinen muutama päivä sitten Tukholman ulkopuolella. Lehden tietojen mukaan Assange lähti Ruotsista keskiviikkona.
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Wikileaksin+perustajaa+etsitään+raiskauksesta+Ruotsissa/1135259511594

Sen verran erikoiselta kuulosti uutinen, että piti vilkaista alkuperäisiä. Expressenin uutiseen on saatu kommentit 'päivystävältä' syyttäjältä, joka vahvistaa sen, että Assangea vastaan on esitetty raiskaussyytös.

- Han är anhållen i sin frånvaro, bekräftar Maria Häljebo Kjellstrand, jourhavande åklagare i Stockholms City, för Expressen.
– Det är våldtäkt, bekräftar Maria Häljebo Kjellstrand, för Expressen under fredagskvällen.

Är det sannolika skäl det gäller?
– Ja, det är det.
Någon timme tidigare under kvällen hade åklagaren fått uppgifter från Stockholmspolisen om våldtäktsanmälan mot Julian Assange.
– Jag vet inte när anmälan gjordes. Jag fick kännedom om det här nu i kväll och anhöll honom nu under kvällen, säger Maria Häljebo Kjellstrand.
http://www.expressen.se/Nyheter/1.2104976/wikileaks-grundare-anhallen-for-valdtakt


Dagens Nyheter on puolestaan saanut ensikommentit Assangelta:
När DN.se tidigt på lördagsmorgonen tar kontakt via olika chatrum och med wikileaks blir första svaret:

”Vad i helvete är det fråga om?”

Några minuter senare kommer mer officiella svar genom olika twittermeddelanden.

”Vi var varnade för att bli utsatta för smutsiga tricks, nu fick vi det första.”

"Ingen här har kontaktats av svenska polisen. Självfallet kommer detta att visa sig vara enormt störande för oss."
http://www.dn.se/nyheter/varlden/anklagelserna-skakar-wikileaks-1.1157157
 
Viimeksi muokattu:
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös