Turenki -10, -11, -12 -otsikko

  • Viestiketjun aloittaja lfb
  • Aloituspäivämäärä

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Auto testattavana: 18-vuotias kuljettaja kaahasi kännissä päin puuta
julkaistu tänään klo 14:04

Auto päätyi Koljalantiellä Turengissa puuhun keskiviikkona illalla puoli kahdeksan aikaan. Auto luisteli nelipyöräluisua yli viisikymmentä metriä ennen törmäystä.

Auto lähti luistelemaan kaartuvalla tiellä ja kulki holtittomasti Kauriinkaaren suojatien ylitse. Suojatiellä oli kävelijöitä, jotka eivät onneksi jääneet auton alle.

Autossa oli 18-vuotiaan kuskin lisäksi kolme muutakin nuorta. Kyydissä olevat arvioivart vauhdin olleen ennen luistelua n. 120 km/h kun sallittu olisi ollut vain 40 km/h.

Poika oli saanut auton kokeiltavaksi kyydissä olleelta auton haltijalta.

Kaikki autossa olleet loukkaantuivat onneksi vain lievästi, sillä ainekset olisivat olleet vakavampiinkin seurauksiin. Turvavyö roikkui ainakin kuskilla toimettomina.

Rikosnimikkeet: törkeä rattijuopumus ja törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

YLE Häme
Yksi kuva puhuisi enemmän näin kuvatoikissa, mutta jos mielikuvitus auttaisi. Turengissa kuitenkin rytisi.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Kukaan ei ole perustanut Turenki -11 -otsikkotoikkia, joten laitan kaikki tämänvuotiset lomakuvat tähän toikkiin.

Päätettiin perheen kanssa, että tänä vuonna lähdetäänkin oikein piiiitkälle reissulle. Tullaan takasin vasta sitten, ku työt alkaa. Tai ainakin tosi kauan ollaan. Siispä tuumasta toimeen ja toissapäivänä, iltapäivän tunteina lähdimme matkaan.

Alla kuvasarja matkasta, jolta palasimme vasta toissapäivänä joskus alkuillasta (En muista ihan tarkkaa aikaa, kun oli niin pitkä matka. Jetlagit ym... tiedättehän)!

Kaikki onnistuimmat otokset siis tässä teidän iloksenne:

Tää eka on sellanen niin sanottu laajakuva. Vähän niinku elokuvateanttereissakin, mutta kuvasuhde on eri, koska croppasin siitä pois kroppani osia ja yhden sivupeilin:



Siinäpä ne kaikki sitten olikin. Toivottavasti viihdyitte.
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Onpa markojiinkin luontokuva varsin hyvin onnistunut. Ajoitus ja zoomaus on loistavaa työtä. Ylipäätään on aina hienoa nähdä isokoskeloita kuvissa.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Mahtia\o/ Enämpi kuvia!

Koskahan hahmo Asko S. tekee sen kyssärin yhden kuvan tapahtumista? Oli muuten hieno tarina, välittyi kuvaankin.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Tuli tehtyä luontoretki soramontulle. Fiilistelin sitten kaksi kuvaa uudella kameralla. Ovat aika isoja, kun ostin vähän isomman kameran. Laitoin linkkien taakse, ettei näkö mene katsojalta.

Linkki kuvaan 1

Linkki kuvaan 2
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Tuli tehtyä luontoretki soramontulle. Fiilistelin sitten kaksi kuvaa uudella kameralla. Ovat aika isoja, kun ostin vähän isomman kameran. Laitoin linkkien taakse, ettei näkö mene katsojalta.

Linkki kuvaan 1

Linkki kuvaan 2
Erinomaisia kuvia. Aika hienon näköistä hiekkaa siellä turengin montuilla. Toisessa kuvassa (lue ekassa) on ilmeisesti Micran rengas.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
No huh huh, on nimittäin vähän hienoja kuvia. Itsekin olen joskus nuorempana käynyt Turengin sora montulla, reviteltiin jätkien kanssa siellä mopoilla joskus nuorempina. Toivottavasti saataisiin lisää Turenki kuvia tältäkin vuodelta, koska Turengin otoksia on aina mukava katsella varsinkin näin onnistuneita kuvia.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/66931-poliisi-bileista-loytyi-lahes-kaikenlaisia-tunnettuja-huumeita

Hämeen poliisi joutui tutustumaan ”huumehöyryiseen” reivitunnelmaan Turengissa lauantaina ja sunnuntaina.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Kuumolan seuratalolle kokoontui viime viikonloppuna parikymppisiä nuoria. Kun paikalla ollutta porukkaa ”pyöri vielä sunnuntaiaamuna Turengissa”, poliisi ratsaili näiden autoja ja tavoitti kolme huumeiden vaikutuksen alaisena ajellutta kuskia.

Kyydittäviltä löytyi monenlaisia huumeita, minkä vuoksi poliisi teki lisäetsintöjä autoihin ja asuntoihin.

–Takavarikkosaaliina oli lähes kaikenlaisia tunnettuja huumeita. Määrät eivät olleet suuria, mutta löytönä oli: ekstaasia, LSD:tä, amfetamiinia, metamfetamiinia ja noin sata grammaa marihuanaa. Juhlijoilla oli myös huumeiksi luokiteltuja kuivattuja sieniä, poliisi listaa.

Poliisin mukaan kuulusteltavat kertoivat, että ”bileet olivat hyvin ‘huumemyönteiset’ ja porukat menivät pitkin seiniä”.
Oliko kukaan paikalla? Onks kuvia?
 
Ylös