Helsinki motorsport weekend möötte?

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Julkkiskisassa ennakkosuosikki piti pintansa

Olympiavoittaja Lasse Viren selvitti tiensä Julkkiskisan finaalin yhdessä Sami Sarjulan kanssa. Rallipiireissä jo muutaman vuoden viihtynyt Sarjula vei odotetun voiton. Ennakkosuosikin paineet eivät näkyneet tämän julkkiksen ajossa laisinkaan. Lasse Virenin oli tyytyminen toiseen sijaan.
Huikee spektaakkeli. Ois jospa oisin saanut olla muu-kaa-naa.
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
@Sportti.com

Hämmästyttää paremminkin, jos se on vetänyt edes lähellekkään tuhatta katsojaa.
Mä luulen että yleisökodan syy löytyy juurikin tämän listan julkaisemisesta. Jos olisi pidetty salassa, niin ois ollut ainaskin kymmenkertainen määrä (äärimmäisen pettyneistä) katsojia.
Mä veikkaisin, että tuo kova hinnoittelu (yhdistettynä tuohon laatuun) on ollut aika suurena syynä yleisökatoon.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Mä veikkaisin, että ei ole mitään yleisökatoa. Ei tolla tarjonnalla ja noilla lipunhinnoilla voi oikeesti odottaa edes yhtä maksanutta. Järjestäjät ovat aivan pihalla.
 

Charlie

Elämän jakojäännös
Liittynyt
13.12.1999
Viestit
6454
Sijainti
Pahassa paikassa
RED BULL AFTER PARTY

Lauantai-illan kruunaa huikeat Red Bull After Partyt. Bileet starttaavat lauantaina 7.8. kello 19.00 Kalasatamassa tapahtuma-alueella. Bileisiin pääset mukaan Helsinki Motorsport Weekendin sisäänpääsylipulla.

Astu Red Bull After Partyjen bilealueelle ja pistä jalat koreaksi. Fiilistä tuomassa mm. DJ sekä live keikalla Sweatmaster.

Bileet Kalasatamassa päättyvät kello 22.00. Tämän jälkeen jatkamme juhlintaa The Circus (Salomonkatu 1-3, Narinkkatori) yökerhossa Helsingin keskustassa. Moottoriurheilufaneille ennen kello 23.00 Helsinki Motorsport Weekendin lipulla ilmainen sisäänpääsy yökerhoon sekä tarjoamme 200 ensimmäiselle juhlijalle ilmaisen
Red Bull Vodkan.

Party on!
Mahtoi olla kovat bileet tolla porukalla. :D

Ilmainen Red Bull Vodka olisi kyllä minullekin maistunut...

Ei tuossa tapahtumassa epäonnistunut kuin hinnoittelu, markkinointi ja järjestelyt. Kuskilista oli ihan ok lukuunottamatta tietysti niitä katteettomia lupauksia Loebista, Räikkösestä jne. Lippujen hinnat olivat törkeän kovat verrattuna tarjottuun pitkäveteiseen ohjelmaan surkealla radalla. Vielä kun varmistettiin medianäkymättömyydellä että kukaan ei tiedä tapahtumasta etukäteen mitään, niin menestys oli taattu. Paljonkohan tuli järjestävälle taholle tappiota... :cool:
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Jaahas.

ToXin postaamien kuvien avustuksella tilanne aukeni hieman.

Alemman henkilön olen joskus nähnyt sarjassa Salatut Elämät. Roolinimeä en muista. Olisiko ollut Risto tai Aaron? Samapa tuo.

Ylemmän kuvan henkilön rinnan ja vatsan seutu näyttää mitä vahvimmin kuvamuokatulta. Täysin outo tyyppi mulle on hän. Mutta sillä on samanlaiset junttishortsit jalassa, kun mulla just nyt. Saman värisetkin.

Lupaan vastaisuudessa pysytellä yhä enemmän mustassa kostyymissä.
 

Ria

Jäässä
Liittynyt
17.10.2001
Viestit
3230
Ylemmän kuvan henkilö tunnetaan parhaiten Martina Aitolehden puolisona. Turhien julkkisten joukossakin siis ihan extra turha..
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Harmi kun en Red Bull-afterpartyihinkaan ehtinyt. "Fiilistä tuomassa mm. DJ":ahem::ahem::ahem: Olisi edes DJ Pasi, niin olisin voinut ilmaiseksi mennä.
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Ai ILMAINEN vodka oli siellä! No voi hemmetti! Oishan sitä sit pitänyt mennä, kun kerran ilmaista oli!!
 
Ylös