Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSkausi '10

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Koska tää poliitikkojen rahojen, tukien ja omistusten vatvominen loppuu. Ei kyllä kiinnosta enää paskankaan vertaa, hyvä että tulee ilmi mutta alkaa olla mitta täynnä.
Lehtomäkeä vissiin tarkoitit. Puhui paskaa Ylen uutisissa. Valehteli niin että naama meinasi irrota. Vittu että vituttaa. Ei tiedä, ei niin. Voivittusaatana että ihmiset on tyhmiä jos ne noita uskoo ja äänestää. Tutkikaa hieman ihmisten elekieltä ja mitä valehdellessa tapahtuu. Mikroilmeitä, osittaisia ilmeitä, peittoja ja niin edelleen. Potaskaa puhui Paula koko ajan. Maan tapa. Vittu.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18422
Mullistava tutkimustulos: miehet tykkäävät isoista tisseistä

Nyt on saatu uusi tutkimus niiden klassikoiden joukkoon, joissa on tutkittu esimerkiksi juoksun vaikutusta hiiren takajalkoihin tai sitä, kuinka pyöräily ylämäkeen väsyttää enemmän kuin pyöräily alamäkeen. Ranskalaistutkijat – kuinkas muutenkaan! – ovat nyt selvittäneet miesten mieltymyksiä naisten rintavarustusten suhteen.

Nicolas Gueguenin johtama tutkijaryhmä Bretagne-Sudin yliopistosta Ranskasta tarttui tähän polttavaan aiheeseen ja teki kenttätutkimuksen. Ensimmäisessä kokeessa 20-vuotias nainen istui nuorten turistien suosimassa yökerhossa. Nainen oli valittu koehenkilöksi, koska miesopiskelijat olivat arvioineet hänen fyysisen viehättävyytensä keskinkertaiseksi, ja koska hänellä oli A-kupit rintaliiveissään.

Koehenkilö piti koko ajan samoja vaatteita, mutta hänen liiviensä kuppikokoa vaihdettiin A:sta B:hen ja C:hen, toisin sanoen hänet muutettiin pienirintaisesta isompirintaiseksi. Naiselle oli annettu ohjeet istua yksin tunnin ajan ilman, että hän otti katsekontaktia kehenkään. Mikäli joku mies puhutteli häntä, hänen piti vastata odottavansa poikaystäväänsä.

Tilastollisesti merkitsevät tulokset osoittivat, että kun naisen kuppikoko oli A, häntä lähestyi 13 miestä. Kun hänen kuppikokonsa muutettiin B:ksi, miehiä oli jo 19. Mutta kun tissit pullahtivat C-kuppikokoon kiinnostuneita oli jo 44. Sama koe toistettiin toisessa yökerhossa, ja tulokset olivat samansuuntaiset.

Toisessa kokeessa sama tyttö liftasi tienposkessa. Aina kun 100 autoa oli ohittanut hänet hän vaihtoi kuppikokoa. Pysähtyjille hän vastasi vain kokeilevansa liftaamista. Tulos: A-kuppien liftarille kyydin olisi tarjonnut 14,92% ohiajavista autoilijoista. B-kuppien kohdalla pysähtyi 17,79% , ja C-kupin rintaliivejä käyttävän naisen olisi ottanut kyytiinsä 24% autoilijoista. Nämäkin tulokset olivat tilastollisesti merkitseviä. Tutkijat havaitsivat, että rintaliivien isompi kuppikoko lisää merkittävästi liftausmenestystä. Muut metodit eivät toimineet yhtä tehokkaasti.

Mutta miehiä on turha ryhtyä soimaamaan sovinistisioiksi, sillä he vain toteuttavat evoluution heille antamaa tehtävää! Miehellä on paineet jatkaa sukua, niinpä miehet on geneettisesti ohjelmoitu valitsemaan naisia, joilla on parhaat mahdollisuudet suvunjatkamiseen. Vastaavasti naiset etsivät partnereita, joilla on mahdollisimman korkea yhteiskunnallinen asema, jotta he voisivat turvata omansa ja jälkeläistensä eloonjäämisen. Tutkijat päättelivät, että miehet liittävät suuremmat rinnat alitajuisesti hedelmällisyyteen, koska kyseessä on niin aidosti feminiininen piirre.

Tutkimuksesta uutisoi fitness-kirjailija ja valmentaja Anthony Colpo blogissaan. Colpon mukaan ranskalaistutkijat ansaitsisivat vähintäänkin Nobel-palkinnon uhrattuaan sankarillisesti aikaa ja vaivaa selvittääkseen tämän ihmiskunnan jatkuvuuden kannalta keskeisen kysymyksen!

blogit.iltalehti.fi.
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Samalla tuo "todistaa", etteivät suinkaan kaikki miehet pidä isoista rinnoista (tai välitä niiden koosta). Niin että älkää nyt hyvät naiset hankkiko silikoneja meidän miesten takia ja viekö tuolta pienemmistä pitävältä joukolta kaikkea toivoa. Sitäpaitsi jos kaikilla naisilla olisi isot, ei kaikille riittäisi omaa isoista rinnoista pitävää miestä, vaan pitäisi jakaa.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Siinä on korttitalo lähteny sortumaan aika pienestä hönkäyksestä:
Keskiluokasta leipäjonoon
Eipä kannata tuommosia jonoja nenänvarttaan pitkin katsella, kun ei tiedä milloin on itse mukana.
 

PeePee

Team 107
Liittynyt
2.6.2001
Viestit
4237
Sijainti
Kiertoradalla
Siinä on näköjään upealta suomalaiselta uroolta lähteny postimyyntivaimokin lätkimään. Voi surkeus. :<

Ja alkoholilla läträtty niin munuaisetkin siinä sivussa menny. Ei oo helppoo.
 

VR

Syytön ja sillä sipuli
Liittynyt
7.4.1999
Viestit
10649
Sijainti
U15
Oli loistava syy näitäkin salailla, jos tiedot saa AVK:sta.

Ympäristöministeri Paula Lehtomäen puolisolla Jyri Sahlstenilla on 51 320 kappaletta kaivosyhtiö Talvivaaran osakkeita. Yhden osakkeen arvo eilen pörssikaupan päätyttyä oli 5,28 euroa.

Sahlstenin Talvivaara-omistuksen arvo on siis 270 970 euroa.

Tiedot ilmenevät Arvopaperikeskuksen tilastoista.

Ministeri Lehtomäki täydensi viime viikolla sidonnaisuusilmoitustaan lisäämällä siihen, että hänen "perheenjäsenillään on merkittävä määrä Talvivaaran osakkeita". Ministeri ei kuitenkaan suostunut eilen tarkentamaan kuinka paljon "merkittävä omistus" on.

Myös Lehtomäen alaikäisillä lapsilla on omistusta kaivosyhtiössä. Toisella lapsella on 1 125 osaketta, joiden arvo on 5 940 euroa ja toisella lapsella 2 425, joiden arvo on 12 804 euroa.

HS
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Oli loistava syy näitäkin salailla, jos tiedot saa AVK:sta.
Sitä mäkin ihmettelin, osakerekisteristähän tiedot on annettava. Lehtomäkihän on puhunut lähipiiristä, joten ilmeisesti hänen vanhemmillaan tai appivanhemmillaan on myös jotain sijoituksia.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Mutta hänhän ei tietystikkään ole asiassa ministerinä mitenkään esteellinen, koska eivä ole hänellä nuo osakkeet :D:D
Itse asiassa Lehtomäki on ilmoittanut jääväävänsä itsensä Talvivaaraa koskevissa asioissa. Siinä Lehtomäki oli myös oikeassa, ettei perheen omistuksia olisi ollut pakko ilmoittaa. Kuitenkin toimi täysin järjettömästi kieltäytyessään kertomasta omistusten arvoa.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Itse asiassa Lehtomäki on ilmoittanut jääväävänsä itsensä Talvivaaraa koskevissa asioissa. Siinä Lehtomäki oli myös oikeassa, ettei perheen omistuksia olisi ollut pakko ilmoittaa. Kuitenkin toimi täysin järjettömästi kieltäytyessään kertomasta omistusten arvoa.
Juuri näin. Oli kertakaikkisen kiusallista ja epäilyttävää jättää kertomatta. Varsinkin kun tieto on hänellä koko ajan ollut. Sikäli mitä itse suorasta ja aktiivisesta omistamisesta, jotain tiedän niin just ne numerot, omistuksen määrä ja arvo on hyvinkin tietoisuudessa koko ajan. Varsinkin kun ministeri Lehtomäki asian juuri ilmoitti, jolloin omistukset on kyllä päivitetty Lehtomäen perhepiirissä hyvinkin tarkkaan.
 

Örfil

Guest
Ensimmäisessä kokeessa 20-vuotias nainen istui nuorten turistien suosimassa yökerhossa. Nainen oli valittu koehenkilöksi, koska miesopiskelijat olivat arvioineet hänen fyysisen viehättävyytensä keskinkertaiseksi, ja koska hänellä oli A-kupit rintaliiveissään.

Koehenkilö piti koko ajan samoja vaatteita, mutta hänen liiviensä kuppikokoa vaihdettiin A:sta B:hen ja C:hen, toisin sanoen hänet muutettiin pienirintaisesta isompirintaiseksi. Naiselle oli annettu ohjeet istua yksin tunnin ajan ilman, että hän otti katsekontaktia kehenkään.



Tutkimus on tehty päin p:tä: veikkaanpa että nainen kuin nainen alkaa näyttämään viehättävämmältä kun mies on istunut tunnin yökerhossa. Kahden tunnin päästä kaikki naiset ovat kohdemateriaalia :ahem:

Avainasia -> nousukännin "kaunistava" vaikutus on unohtunut eliminoida tyystin!
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Tutkimus on tehty päin p:tä: veikkaanpa että nainen kuin nainen alkaa näyttämään viehättävämmältä kun mies on istunut tunnin yökerhossa. Kahden tunnin päästä kaikki naiset ovat kohdemateriaalia :ahem:

Avainasia -> nousukännin "kaunistava" vaikutus on unohtunut eliminoida tyystin!
Siksipä koe on tehty Ranskassa, siellähän koko kansa on tasaisessa punaviinihönössä 24/7.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Maaseudun tulevaisuus sanoi:


Jätevesiasetukseen uppoavilla rahoilla puhdistaisi Itämeren

Haja-asutusalueiden jätevesiasetuksen määräaikaa pidennetään kahdella vuodella vuoden 2015 loppuun saakka, ympäristöministeri Paula Lehtomäki (kesk.) esitti tiistaina.

Jätevesiasetuksen kustannusten on arvioitu nousevan pahimmillaan 2,5 miljardiin euroon. Itämeren suojelukomissio Helcomin mukaan saman verran maksaisi koko Itämeren tilan elvyttäminen hyväksi.

Ympäristöministeriön uuden esityksen mukaan kiinteistö voi siirtää remonttia neljällä vuodella tekemällä kuntaan perustellun ilmoituksen. Tällöin asetuksen toimeenpanokauden pituudeksi tulee kaikkiaan 16 vuotta.

”Tämä on riittävän pitkä aika pystyä tekemään tarvittava investointi”, Lehtomäki sanoo.

Hallitus myös osoittaa 2 miljoonaa euroa jätevesineuvontaan, minkä toivotaan vähentävän siihen liittyviä epäluuloja.

Eduskunnassa olisi halua säätää koko jätevesiasia lailla. Kansanedustajat pitävät jätevesiasiaa kansalaisten kannalta niin merkittävänä, että siitä olisi hyvä käydä perusteellista keskustelua myös eduskunnassa.

Maaseudun Tulevaisuuden jätevesikyselyyn vastanneet kansanedustajat ovat erimielisiä Lehtomäen tavasta hoitaa asiaa. Sähköpostikyselyyn vastasi 60 kansanedustajaa. Heistä kaksi kolmannesta pitää asetusta tarpeettomana.
Eläköön paskalaki:eek:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Porvarihallitus on IHQ. Mielummin maksatetaan tuo 2.5miljardia kotitalouksilla kuin lisättäisiin veroja ja maksettaisiin koko operaatio valtion toimesta. Hiahoa.
Lähinnä tulee mieleen, että kuinka iso osuus maataloudella on noista päästöistä..ja heille maksetaan tukea päästöjen vähentämiseksi, vaikkei sen ole todettu purreen, vaan menneen lisäpalkaksi.
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Lähinnä tulee mieleen, että kuinka iso osuus maataloudella on noista päästöistä..ja heille maksetaan tukea päästöjen vähentämiseksi, vaikkei sen ole todettu purreen, vaan menneen lisäpalkaksi.
Eipä tuokaan ihan hakoteillä ole. Lähinnä tuossa kyrpii se, että tuon Itämeren puhdistamisesta on nyt jauhettu sen 170 vuotta, mutta kun ei kuulemma ole varaa. Mutta sama summa on nyt sitten kuitenkin varaa maksattaa kotitalouksilla, ihan vaan Suomesta.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös