Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSkausi '10

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
VSV Kukka tuonti | VANTAA
Muut palvelut: Kukkien ja yrttien maahantuonti, hedelmien sekä eksoottisten ruokien maahantuonti.
Puhelin 041-7782761
Pitäisköhän kysästä minkä värisiä orvokkeja niiltä sais.
 

Jr-

Maximum Attack
Liittynyt
29.3.2000
Viestit
14798
Sijainti
Saviseutu
Öhöm


Pyöräilevä varusmies loukkaantui peurakolarissa Säkylässä

Turun Sanomat 1.10 2010 12:05:32

Polkupyörällä liikkunut varusmies törmäsi peuraan perjantaina aamupäivällä Säkylän Huovinrinteellä. Oman komppaniansa kanssa pyöräillyt nainen loukkaantui vievästi törmäyksen voimasta. Varusmies kuljetettiin Säkylän terveysasemalle, jossa hänen vasemman kätensä vamma tutkittiin.

Onnettomuus tapahtui, kun komppania oli matkalla ampumaradalle. Peura jolkotteli yllättäen tien vasemmalta puolelta metsästä ja törmäsi varusmieheen. Pyörä ja peura kaatuivat törmäyksen voimasta. Porin prikaatin mukaan eläin nousi välittömästi jaloilleen ja jatkoi menoaan.

Varusmiehen omaisille on ilmoitettu peurakolarista.
http://www.ts.fi/online/lahialue/163296.html
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Nyt meni ohi, mikä siinä naurattaa kun pyöräilijä loukkaantuu? Loppukommenttiko? On sitä itsekin tullut jännättyä alamäkeä yli 40km/h polkiessa, jos vaikka eteen ryntäis joku hirvipeura tai vaan jänis. Varsinkin pimeässä, kun ei näe mitään. Supikoiran yli jo ajoin. Jarrut hajos voimaa käyttäessä, vähän ehti kuitenkin keulaa nostamaan ettei lentäis turvalleen.
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Eeiijjumalauta, kun nousee verenpaine.



67 vuotta musiikintekoa Juicen vanavedessä ja känkkäränkästä parempaan ei ole pystynyt. Ja nyt tämä on sitten parasta mitä hän pystyy politiikan parissa näyttämään? Rupesipa vituttamaan.
Toisaalta.. täysin älyttömien sääntöjen purkaminen on jees. Ääni Mikolle.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Parikymmentä vuotta sitten MTV3'lla yritettiin olla välillä journalistisesti ihan kunnianhimoisia. Nykyään suuri osa ei-päiväkohtaisista jutuista on julkaistu muissa medioissa noin viikkoa aikaisemmin.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Iltalehti julkaisi eilen lottovoittajan haastattelun. Iltasanomat väitti, että kyseessä on väärä mies. Eräs radiotoimittajakin epäili, että jompi kumpi iltapäivälehdistä joutuu naurunalaiseksi, joka olisi toki ensimmäinen kerta.
Näin kävi:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010100112445120_uu.shtml

Varmaan ollut koko kaveriporukka mukana huijauksessa.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Vuonna 1991 syntynyt mies menehtyi noin kello 04 lauantain vastaisena yönä Keravan keskustassa.

Mies jäi farmariauton alle paikallisen S-Marketin parkkipaikalla. Silminnäkijöiden mukaan parkkipaikalle Kävelykadun suunnalta tulleiden henkilöiden ja paikalla jo olleen nuorisoryhmän välille oli tullut riitaa. Nuorten välinen riita yltyi suunsoitoksi, siitä käsirysyyn ja jopa pahoinpitelyyn saakka. Paikalla oli tuolloin yhteensä noin kymmenen nuorta.

Nahistelun jatkuessa neljä miestä ja yksi nainen olivat nousseet pysäköityyn farmariautoon ja yrittäneet poistua paikalta. Osa toisen nuorisoryhmän jäsenistä yritti estää auton poistumista muun muassa rikkomalla ikkunoita ja vaurioittamalla konepeltiä.

Kaksi kiinni. Auton kuljettajana toiminut mies on kertonut poliisille yrittäneensä lähteä pois parkkipaikalta ensin peruuttamalla ja sitten ajamalla eteenpäin. Tässä vaiheessa toiseen nuorisoryhmään kuulunut mies on joutunut auton keulan alle ja jäänyt puristuksiin auton etuosan alle.

Ambulanssimiehistö saapui paikalle, mutta miehen hyväksi ei ollut enää mitään tehtävissä. Mies kuoli saamiinsa vammoihin elvytysyrityksistä huolimatta tapahtumapaikalle.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi parkkipaikalla ollutta miestä. Toinen miehistä toimi farmariauton kuljettajana. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Toista miestä epäillään pahoinpitelystä.

Farmariauton kuljettaja puhalsi tapahtumapaikalla alkometriin 0,1 promillea. Poliisin mukaan mies kertoi juoneensa yhden oluen yön aikana.
Semmoista touhua Keravalla.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Mä oisin takavarikoinu silmälasit. Jos metsämiehelle sellaiset siis oli. Ei ois puuttunu kun kommentit "kyllä minä siinä kyniessä vähän mietin että aika iso on metoksi" tai että "olihan siinä vähän erikoinen maku".

Huomaavaista ilmoittaa että kuvan hirvi ei liity tapaukseen. Pojot tästä hyvästä journalistisesta tavasta.

Metsästäjä luuli hirveä metsoksi

Hirvi. Kuvan hirvi ei liity tapaukseen.

Erikoinen ampuminen sunnuntaina puolenpäivän jälkeen Keminmaan Puukkokummun maastossa.

Mies kertoi ampumisen jälkeen poliisille, että hän sai koiran avulla havainnon metsosta. Metso oli kuitenkin lähtenyt kahdesti lentämään eikä mies päässyt ampuman sitä. Koiran haukuttua kolmannen kerran metsästäjä näki kuusen oksalla "jotain tummaa", jota hän piti luuli metsoksi. Mies ampui yhden laukauksen 50 metrin päässä kuusesta. Heti laukauksen jälkeen puiden takaa kaatui hirvi kuolleena maahan.

Mies ilmoitti vahingonlaukauksestaan alueella metsästäneelle hirviseurueelle, joka hälytti poliisin paikalle.

Peräpohjolan poliisi tutki tapausta metsästysrikoksena.

Keminmaalaismiehen ase ja patruunat takavarikoitiin.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Vielä näin myöhäiseen sieniaikaan on mielenkiintoista huomata metsissämme samoavan pyssymiehiä, jotka vetävät kovilla heti, kun havaitsevat metsässä jotakin tummaa. Ei ihme, että Kyösti ja Valto suosivat hevoshommia.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Epämukavaa jännitystä

Ammuskelijaa etsitään Heinisuolla helikopterilla


Poliisi etsii ampujaa Heinisuon ja Takkarannan maastoista. Mukana on useita poliisipartioita sekä pelastuslaitoksen ja armeijan yksiköitä.


Sonkajärvellä ammuskelleen ja Sukevalta auton varastaneen miehen etsinnät on nyt keskitetty Kajaaniin Heinisuolle. Miehen perässä on lukuisia poliisipartioita. Apuna etsinnöissä on sekä helikopteri että koirapartio.

Tutkinnan johtajan ylikomisario mukaan poliisi etsii miestä aktiivisesti, sillä miehen aiempi toiminta osoittaa, että hän voi olla arvaamaton. Lisäksi mies voi yhä olla aseistautunut.

Poliisi ei kuitenkaan vielä voi sulkea aluetta, kun ei ole tiedossa, missä mies liikkuu. Iltapäivällä miestä etsittiin Heinisuolta ja osin Takkarannasta päin.

Poliisi löysi Sukevalta aamulla anastetun Saabin Kajaanista. Tummanharmaa henkilöauto löytyi Yrittäjäntieltä Pörhön autoliikkeen tuntumasta vähän ennen klo 11:tä. Mies oli jättänyt auton autoliikkeen pihaan ja on tallentunut valvontakameroihin.
Äsken oli liikenteessä useampia sinivilkkuisia poliisiautoja. Ilmeisesti tyypistä oli joku uusi havainto, koska yksi poliisiauto vetäisi U-käännöksen kaupungin keskustassa ja vetäisi vilkut päälle ja menoksi. Pian oli samaan suuntaan menossa muitakin sinivilkkuisia.

Huolestuttavassa suunnassa on tehty tuo uutisessa mainittu havainto. Yksin asuva sukulaiseni asuu aivan noilla kulmilla. :eek:
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Tutkinnan johtajan ylikomisario mukaan poliisi etsii miestä aktiivisesti, sillä miehen aiempi toiminta osoittaa, että hän voi olla arvaamaton. Lisäksi mies voi yhä olla aseistautunut.
Vitut. Mies ei oo koskaan arvaamaton. Erityisen vähän on sitä kun haapparoi sielunmaisemassaan eli suolla. Ei muuta kun tiputtavat helikopterista repun, jossa kolme litraa kossua, palvattu siankylki ja makuupussi. Huomenna voi sit hakea mettäautotien poskesta tyytyväisen, leppeän miehen.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Poliisiuutisia täältäkin. Hieman vanhoja, mutta kuitenkin:

Henkilöauto törmäsi perjantaina kello 3.47 Rauman Kalliokadun varteen pysäköidyn henkilöauton perään niin, että kaksi muutakin kadun varteen pysäköityä autoa vaurioitui.

Auto poistui törmäyksen jälkeen paikalta.

Tämän onnettomuuden tutkinnan yhteydessä tapahtui toinen onnettomuus, jossa kaksi poliisia loukkaantui.
Kaksi poliisia loukkaantui henkilöauton törmättyä heihin Kalliokadulla perjantaina.

Aamuyöllä noin kello 4.05 Rauman poliisipartio oli tutkimassa Kalliokatu 17:n kohdalla aikaisemmin tapahtunutta peräänajo-onnettomuutta, kun takaa, Satamakadun suunnasta tullut auto törmäsi partion molempiin poliisimiehiin.

Auto poistui välittömästi paikalta Vähämaanpuiston suuntaan.

Poliisit loukkaantuivat tilanteessa, ja toinen miehistä on hoidettavana Satakunnan keskussairaalassa Porissa. Hänkin on pääsemässä tänään kotiin, koska loukkasi selkäänsä ja päätänsä vain lievästi.

Poistuneesta autosta jäi tapahtumapaikalle oikeanpuoleinen sivupeili.

Poliisi pyytää yleisön apua auton ja kuljettajan tavoittamiseksi.

Havainnoista voi soittaa Rauman poliisiaseman palvelupäivystyksen numeroon 071 874 6100.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös