Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSkausi '10

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Vitun hieno asenne teillä siellä. Nyt se hyypiö on kuollut ja kerätty jostain metsämättäältä talteen. Jätetään ihmiset oman onnensa nojaan, peitellään asioita, valehdellaan ja lopulta vähätellään ja leimataan.

Hyviä ammuntoja muuten sulle, toivottavasti osut maaliisi.
Ihan kuin sitä ei olisi kukaan ollut etsimässä. Ja mun varmaan olisi pitänyt vapaaehtoisesti lähteä etsimään, vaikka hepun motiiveista ei ollut kenelläkään tietoa ja komppanialla oli myös kielto liikkua ulkona. Eikä se aamulla näkemäni helikopteri ampumaradan suunnalla ainakaan sitä kadonnutta varmaan ollut etsimässä vaan ihan muuten vaan pyöri siellä päin. Meillä oli tänään myös komppaniassa hiljainen hetki tämän kuolleen taistelijan muistolle.

Tai ehkä olisi ollut parempi jättää vastaamatta tähän...
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Omana inttiaikana kaksi varusmiestä lähti manan majoille varuskunnasta. Toinen ampui itsensä lomilla ja toinen eksyi ampumaradalle.. tullen reserviläisen ampumaksi. Kriisiapua ei ollut, eikä mielestäni edes tarvittu. Tapahtumista juteltiin keskenämme ja sitten mentiin eteenpäin.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24278
Sijainti
lappeen Ranta
Että näin. Eipä mennyt sitten tällä kertaa mitään "kympin oppilaita" tai "nuhteettomia urheilijanuorukaisia". Tai mistä sitä tietää vaikka kympin oppilaita olisivat olleetkin, hiukan kyllä epäilen moista.

Törkeät pahoinpitelijät kuolivat kolarissa
Poliisi on selvittänyt Kesälahden Varmonniemessä viime viikonloppuna sattuneen törkeän pahoinpitelyn.

Lauantain ja sunnuntain (30.-31.10.2010) välisenä yönä sattuneesta teosta epäillään 17- ja 18-vuotiaita kesälahtelaisia nuoriamiehiä.

Nuorukaiset menehtyivät henkilöauton ja säiliöauton välisessä liikenneonnettomuudessa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Polisiin tietojen mukaan 60-vuotiaan miehen törkeään pahoinpitelyyn ei ole osallistunut nuorukaisten lisäksi muita henkilöitä.

Miehen kotona tapahtunut pahoinpitely aiheutti miehelle vakavia vammoja.

Mies on edelleen hoidettavana Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Polisiin tietojen mukaan hän on toipumassa vammoistaan.

Poliisi pitää törkeää pahoinpitelytapausta selvitettynä.

Liikenneonnettomuuden tutkinta jatkuu edelleen.
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Että näin. Eipä mennyt sitten tällä kertaa mitään "kympin oppilaita" tai "nuhteettomia urheilijanuorukaisia". Tai mistä sitä tietää vaikka kympin oppilaita olisivat olleetkin, hiukan kyllä epäilen moista.

Törkeät pahoinpitelijät kuolivat kolarissa
Se on surullista, että elämä noiden nuorten osalta meni pisteeseen, jossa tuli vanhus hakattua ja sitten vielä todennäköisesti tapettua ittensä sekä kaveri samalla. Ei ollu helppoo niilläkään.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24278
Sijainti
lappeen Ranta
Berlusconin panos homokeskusteluun.

Berlusconi: Parempi himoita kauniita tyttöjä kuin olla homo!
Jälleen naisskandaaliin sekaantunut Italian pääministeri Silvio Berlusconi puolusteli tekemisiään tiistaina kulmakarvoja nostattavalla tavalla.

Viime viikolla julkisuudessa kerrottiin Berlusconin bilettäneen alaikäisen tytön kanssa.

- Kun olen kauniin naisen seurassa, niin toki katson häntä.

- Onhan se parempi himoita kauniita tyttöjä kuin olla homo, pläjäytti Berlusconi.

Berlusconi pääsi ääneen tiistaina Milanossa, jossa hän avasi moottoripyörämessut.

Viime viikolla Italian lehdet kertoivat Berlusconin naistäyteisistä bileistä, jossa oli mukana myös marokkolainen 17-vuotias Karima El Mahroug.

Maanantaina 18 vuotta täyttänyt El Mahroug kiistää koskaan harrastaneensa seksiä 74-vuotiaan Berlusconin kanssa.

Myöhemmin tyttö pidätettiin varkaudesta epäiltynä, mutta hän pääsi vapaalle sen jälkeen kun poliisi oli saanut puhelinsoiton pääministerin kansliasta. Berlusconin epäillään puuttuneen viranomaisten toimintaan.

Tyttö on myös kertonut, että Berlusconi maksoi hänelle 7 000 euroa kaksien juhlien jälkeen.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
10-vuotias synnytti Espanjassa
Tiistai 2.11.2010 klo 21.17
10-vuotias tyttö on synnyttänyt terveen lapsen Espanjassa.
Samalla tytöstä on tullut nuorin koskaan synnyttänyt äiti maailmassa, kirjoittaa DailyMail.

Lapsi syntyi viime viikolla Jerez de la Fronteran sairaalassa eteläisessä Andalusiassa. Sekä äiti että lapsi ovat jo päässeet sairaalasta kotiin hyvissä voimissa.
Paikallisten lehtien mukaan nuori äiti on romanialainen maahanmuuttaja, joka oli raskaana jo Espanjaan saapuessaan.

Paikalliset sosiaaliviranomaiset saivat tiedon synnytyksestä sairaalan ilmoittaessa siitä kolme päivää iloisen perhetapahtuman jälkeen.
Nuoren äidin äiti kertoi tyttärensä ja lapsen isän, joka on myös hyvin nuori, eläneen ja asuneen jo yhdessä Romaniassa.
Voi taivahan talikynttilät.

Toisaalla oli onni onnettomuudessa:

Vauva tippui 6. kerroksesta - mies otti kopin
02.11.2010 21:49

Ranskalaismediassa hehkutetaan vauvan ihmepelastumista.

18-kuukautinen tyttö tippui kerrostalon kuudennesta kerroksesta maahan, mutta säilyi täysin vahingoittumattomana.
Vanhempien huomio oli tapahtumahetkellä kiinnittynyt jonnekin muualle, kun tyttö tippui. Vauvan pelastukseksi koitui talon pohjakerroksessa olleen kahvilan markiisi.

Hyvä tuuri jatkui, kun tapahtumapaikan ohi sattui kulkemaan lääkäri, joka näki hurjan putoamisen ja ehti silminnäkijöiden mukaan kopata vauvan syliinsä, ennen kuin tämä olisi osunut maahan.
Vauva näytti säilyneen täysin naarmuitta, mutta hänet vietiin kuitenkin sairaalaan tarkistettavaksi.

Tapauksesta kertoo BBC.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Satakunnan Kansa:
Jalankulkijoillekin syyte Euran kuolonkolarista

Kaksi jalankulkijaa sai syytteen kuolemantuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Eurassa sattuneessa kahden rekan kolarissa, kertoo Satakunnan Kansa.

Myös rekan kuljettajalle luettiin samat syytteet Satakunnan käräjäoikeudessa tiistaina.

Helmikuussa valtatie 12:lla sattuneessa kolarissa kuoli toisen rekan kuljettaja.

Syyttäjän mukaan kaksi 15-vuotiasta tyttöä ovat osasyyllisiä onnettomuuteen, koska heillä ei ollut riittäviä heijastimia ja he kävelivät rinnakkain tien väärää puolta. Lisäksi heillä oli tummat vaatteet.

Lehden mukaan tytöt kiistivät syytteet. Samoin teki toisen rekan kuljettaja. Hän kertoi väistäneensä jalankulkijoita sillä seurauksella, että rekka lähti luisuun ja törmäsi vastaantulleeseen rekkaan.
Mielenkiintoinen syyte. Epäilen silti, ettei tuomiota jalankulkijoille tule. Jonkinlainen ennakkotapaus se varmaan olisi. Pahemmanlaatuista teiniangstia on tuollainen, että kävellään rinnakkain valtatien laitaa.
 
Viimeksi muokattu:

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Mielenkiintoinen syyte. Epäilen silti, ettei tuomiota jalankulkijoille tule. Jonkinlainen ennakkotapaus se varmaan olisi. Pahemmanlaatuista teiniangstia on tuollainen, että kävellään rinnakkain valtatien laitaa.
Kyllä sitä angstia löytyy varttuneemmastakin väestä. Varsinkin kevyen liikenteen väylillä pitää kulkea porukalla koko leveydeltä, ettei varmaan kukaan pyöräilijä, rullaluistelija tms. pääse ohittamaan ilman että huutaa ennakkoon tyyliin: Menkää ***tuun siitä eestä, s***ana
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Aika darwineita nämäkin ovat.

Kaksi nuorta kuoli kolarissa
Maanantai 1.11.2010 klo 03.20 (päivitetty klo 13.07)

Kaksi nuorta kuoli säiliörekan ja henkilöauton nokkakolarissa Kesälahdella Pohjois-Karjalassa.

Pelastuslaitoksen mukaan molemmat uhrit olivat henkilöautossa. Menehtyneet olivat 17-vuotias autoa ajanut poika ja matkustajana kyydissä ollut 18-vuotias mies. Molemmat olivat kotoisin Kesälahdelta.

He kuolivat vammoihinsa tapahtumapaikalla.

Säiliörekka kaatui törmäyksen voimasta ojaan. Sen lastina on polttoöljyä ja dieseliä, mutta säiliö ei päässyt vuotamaan. Rekan kuljettaja vietiin tarkastettavaksi terveyskeskukseen.

Onnettomuus sattui aamukahden aikoihin Kuutostiellä Lappeenrannan ja Joensuun välillä.

Henkilöauto oli matkalla Kiteeltä Kesälahden suuntaan, kun se ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulijoiden kaistalle.

Auto törmäsi Joensuun suuntan matkalla olleen säiliöauton vasempaan etukulmaan.

Onnettomuuden uhreille tehdään oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus kuolinsyyn selvittämiseksi.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

Tie oli pari tuntia suljettu liikenteeltä Aittolahden ja Varmoniemen tienhaaran välillä, mutta toinen kaista saatiin aikaisin aamulla avattua liikenteelle. Raivaustöiden arvioidaan jatkuvan aamupäivään saakka.

IL-STT
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Niin. Mikäköhän se "oikea" ikä oikeastaan olisikaan. Silloin kun se on fyysisesti mahdollista, vaiko joku sellanen "lailla" ja uskomuksilla päätetty :rolleyes:

Isoäiti: On aika tavallista synnyttää 10-vuotiaana

03.11.2010 06:20

10-vuotias romanialainen tyttö synnytti Espanjassa viime viikolla terveen tyttövauvan. Viranomaisten mukaan sekä äiti että vauva voivat hyvin.

Uutistoimisto AFP kertoi eilen kymmenvuotiaasta tytöstä, joka oli vastikään synnyttänyt vauvan Espanjassa. Nyt romanialaistytön isoäiti on tullut puolustamaan mediamylläkkään joutunutta lapsenlastaan.

- Äiti on kymmenvuotias, ja on tavallista, että menemme naimisiin tuossa iässä. Oikeastaan hän ei edes ole kovinkaan nuori, isoäiti jatkaa viitaten ilmeisesti synnyttämiseen IHA uutistoimiston välittämässä haastattelussa.

Kymmenvuotias Elena synnytti terveen tyttölapsen Jerezin sairaalassa Espanjassa viime viikolla. Vauva painoi syntyessään 2,9 kiloa. Viranomaisten mukaan sekä äiti että tytär voivat hyvin.

Espanjalaisen paikallislehden mukaan romanialaistyttö oli raskaana jo saapuessaan Espanjaan.

Isoäiti vahvistaa tiedot.

- Hän saapui Espanjaan Romaniasta kolme viikkoa sitten. Vauvan isä on 13-vuotias ja asuu Romaniassa. He olivat kihloissa, mutta eivät vielä naimisissa. Suhde on nyt päättynyt, isoäiti jatkaa.Kymmenvuotias Elena-äiti on Andalusian maakunnan nuorin synnyttäjä, mutta ei maailman nuorin.

Toistaiseksi nuorin äidiksi tullut on perulainen Lina Median, joka alkoi odottaa vauvaa ollessaan viisivuotias ja synnytti 6-vuotiaana.

(MTV3)
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
No vedä nyt kättä lippaan ja tee kunniaa. Hän oli taistelija loppuun asti :frown:

:jaska::jaska:
Mikä helvetti sinnuukin nykyjään kaivertaa? Ihmettelen vaan noita käsittämättömiä purkauksia joista ei tiedä mistä ne tulee ja mihin ne liittyy..
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Mikä helvetti sinnuukin nykyjään kaivertaa? Ihmettelen vaan noita käsittämättömiä purkauksia joista ei tiedä mistä ne tulee ja mihin ne liittyy..
Päätit sitten että koska oli mainittin että ase löytyi vierestä, että missäs muuallakaan se voisi olla kadonneella ja kuolleella varusmiehellä.

Mietippä nyt vielä kerran sanomaasi. Vai olisitko antanut poistumiskieltoa, jos ase ei olisikaan ollut vieressä?
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Tämän logon sitten totesivat rasistiseksi :rolleyes:



Lohja. Suomalaisten onneksi.” – Lohja hyllytti logonsa liian rasistisena
Turun Sanomat 2.11 2010 22:28:21
(Päivitetty 2.11 2010 22:33:50)

”Lohja. Suomalaisten onneksi.” Tästä sanonnasta piti tulla Lohjan kaupungin uusi mainoslause, mutta toisin kävi.

Kaupunginjohtaja Simo Juva veti logoa ja slogania koskevan päätösehdotuksen pois kaupunginhallituksen listalta, koska läheskään kaikki päättäjät eivät sitä hyväksyneet.

Lohjalla velloneessa keskustelussa on väitetty, että lause saattaa koko kaupungin naurunalaiseksi. Sitä on pidetty syrjivänä ja rasistisena.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kokoomuksen Jussi Patinen on eri mieltä.

– Mietimme, mikä tekee suomalaiset onnelliseksi: hyvä paikka asua, erilaiset vaihtoehdot asumiseen, luonto ja vapaa-ajan mahdollisuudet. Lohjalla tämä kaikki toteutuu. Kysymys ei todellakaan ollut perussuomalaisten vaalityöstä tai rasismista, hän vakuuttaa.

Patinen piti myös logoa ja sen siniseen, vihreään ja valkoiseen sävytettyä värimaailmaa onnistuneena.

– Logossa on nähtävissä Lohjanjärvi ja Lohjanharju sekä kaupunki niiden välissä. Siinä voi nähdä kalkkitehtaan ja jopa Turku–Helsinki-moottoritien, hän selittää omia mielikuviaan.

Kaikille kuva ei avautunut yhtä innostavana, joten se haudataan sloganin mukana. Lohja alkaa nyt suunnitella markkinointiaan alusta asti uudelleen.

MERJA ILPALA-KLEMM
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Päätit sitten että koska oli mainittin että ase löytyi vierestä, että missäs muuallakaan se voisi olla kadonneella ja kuolleella varusmiehellä.

Mietippä nyt vielä kerran sanomaasi. Vai olisitko antanut poistumiskieltoa, jos ase ei olisikaan ollut vieressä?
No kuule mietipä ihan ite. Miksi se ase ei olisi ollut hänen vieressään? Hmm?

Kaksi vaihtoehtoa ensimmäisenä tulee mieleen: joko sen olisi joku vienyt muualle, joka herättäisi epäilykset henkirikoksesta. Toinen vaihtoehto että kyseinen varusmies on hävittänyt/piilottanut aseen ennen kuolemaansa, motiivia sille minen vaan keksi..

Entäs miksi ase oli hänen vieressään? Hmm?

Koska se vitun ase oli hällä mukana siinä vitun kilpailussa. Missä helvetissä sen vitun aseen olisi pitänyt olla järjen ja logiikan mukaan? Kerro nyt sie kun näyttää olevan jotain korkeamman tason tietoa.. :rolleyes:
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Kun uutisoinnissa mainitaan, että ase löytyi vierestä, niin yleensä siinä on viittaus itsemurhaan. En puhu tästä tapauksesta vaan monesta tapauksesta vuosien varrella. Viimeinen isompi 'ase vierellä' juttu taisi olla Tony Halmeesta.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös