Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSkausi '10

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Onko halpalentoyhtiöillä muka lentoemoja/henkilökuntaa? :eek!:

Tämä tyttökalenteri tihkuu seksiä!
Lentoemäntien rohkea kalenteri villitsee.


Viime aikoina maailmalla on nähty varsin mielenkiintoisia uusia tyttökalentereita. Seksikkäät lentoemännät ovat tehneet jo toistamiseen oman tyttökalenterinsa.

Eurooppalainen halpalentoyhtiö on pitänyt tiedotustilaisuuden vuoden 2011 kalenteristaan.
Ensimmäinen bikiniasuisten lentoemäntien Girls-kalenteri julkaistiin kaksi vuotta sitten ja se keräsi hurjasti suosiota.
Myös uudessa 2011 kalenterissa lentoemännät tullaan näkemään tuttuun tapaan hyvin vähissä vaatteissa.
 
Viimeksi muokattu:

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Nyt kun laeista ruvettiin haastelemaan, niin pätkähtipä mieleeni, että viikon kuluttua olen oikeudessa asiantuntijatodistajana toistamiseen tänä vuonna. Tuli kaavakkeet tänään postissa joilla saa hakea matkakulut ja menetyn ansiotulon siellä pulpetissa hölöttämisen ajalta.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24278
Sijainti
lappeen Ranta
Tuosta Red Bullin "Top Employees" -remmistä sen verran, että ihan todennäköisyyden kantilta katsottuna kyseessä pitäisi olla putiikin organisaatiokaavion kärkikolmikymmenikkö, ei välttämättä osaavin. Tai sitten kilpailevat tallit ovat saaneet käsiinsä Red Bullin henkilökunnan suoriutumisarviot tms. Että: "Toi renkaanvaihtaja ja toi tankkaaja on kaikkein parhaita, koitetaas palkata ne!" ja niin edelleen, kukin talli tarpeensa mukaan.
 

PeeVee79

Paksu ja pehmeä.
Liittynyt
21.6.2006
Viestit
3348
Sijainti
J:vi
Maikkarin otsikon näin aiemmin päivällä. Sen perusteella ensiksi kuvittelin tarkoitetun varikkoporukkaa yms., en suinkaan suunnittelijoita ja inssejä, kuten itse juttu sitten paljasti.
Mun mielestä huonosti laadittu otsikko.
Olisko esim. "Red Bullin avainhenkilökuntaa yritetään napata" parempi?
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18422
Suklaan hinta hyppää pilviin

Suklaan ystävillä voi olla edessään raskaat ajat, kirjoittaa Independent.

Euron maksava suklaapatukka voi lehden mukaan maksaa tulevaisuudessa seitsemän euroa. Syynä olisi se, ettei kaakaon viljely pysy kysynnän perässä.

Tehokasta viljelyä on vaikeaa pitää yllä, mutta samaan aikaan suklaan kysyntä kasvaa koko ajan.

- 20 vuodessa suklaasta voi tulla kuin kaviaaria. Siitä voi tulla niin harvinaista ja kallista, ettei keskivertoihmisellä ole mitenkään varaa siihen, ympäristöjärjestö NCRC:n John Mason sanoo.

Independentin jutun mukaan ympäristöjärjestöt ovat ottamassa suklaan silmätikukseen huonojen tuotanto-olosuhteiden takia.

Jo viimeisen kuuden vuoden aikana kaakaon hinta on kaksinkertaistunut. Se on nyt korkeammalla kuin koskaan 30 vuoteen.

Länsi-Afrikan Norsunluurannikon lisäksi suuriin suklaantuottajiin kuuluu Indonesia. Kaakaota voidaan viljellä vain päiväntasaajan tuntumassa.

IL
Ei ainakaan itselleni tuottaisi raskaita aikoja sillä en syö suklaata
 

Rentta

Well-known member
Liittynyt
22.7.2010
Viestit
6760
Sijainti
Täällähä mä
Tjaah... tällästä täällä tänään...

"Kotkassa on tutkittu pommia muistuttavaa esinettä. Esine löytyi tänään Hovinsaarelta. Poliisi eristi alueen ja teki esineen vaarattomaksi. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Esineestä tuli poliisille ilmoitus puoli yhdeksän aikaan aamulla. Paikalle lähti poliisipartio ja myöhemmin räjähdeasiantuntijoista koostuva ryhmä. Alue eristettiin useiden kymmenien metrien matkalta. Poliisi sai paketin purkutyöt päätökseen noin neljässä tunnissa puolenpäivän jälkeen.

Poliisin mukaan epäily pommista liittyi esineen muotoon ja virityksiin. Ylikomisario Jukka Lankinen Kymenlaakson poliisista kertoo, että esine ei todennäköisesti olisi räjähtänyt, mutta varmuutta asiasta ei tuoreeltaan ollut.

Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa esineen tekijästä. Lankisen mukaan nyt haetaan selvyyttä siihen, oliko kyseessä henkilöön kohdistuva uhkaus vai ilkivaltainen teko."

Edit olipas uskottavan näköinen nyt kun näin kuvankin :D http://www.kymensanomat.fi/Online/2010/11/10/Poliisi+tuhosi+herätyskellopommin/2010310001843/4
 
Viimeksi muokattu:
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös