Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSkausi '10

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Totta kyllä. Tosin omilla äänillään Uusipaavalniemi ei olisi eduskuntaan päässyt, mutta suhteellisen vaalitavan takia muiden kepulaisten ehdokkaiden äänien avulla pääsi.


Eli jos nyt ei omia äänestäjiään pettänyt, niin aika monta (samassa vaalipiirissä ehdokkaana olleen) Vanhasen äänestäjää kyllä.
Sitä paremmalla syyllä :D
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Vastaavia esimerkkejä on taas paljon. Helpolla valittamisen oikeudella saadaan todella isoja ongelmia monille täysin sivullisille. Jotenkin nämä hommat olisi hoidettava rivakasti tai sitten kunnon vastuu myös toiselle osapuolelle, mikäli valitus katsotaan perusteettomaksi.
Puolustusvoimat säästelee kenkiä oikeuskiistan vuoksi

Puolustusvoimat on joutunut laatimaan säästösuunnitelman, jotta varsikenkien anturat eivät kulu liian nopeasti. Tilanne johtuu oikeuskiistasta, jossa armeija odottaa markkinaoikeuden päätöstä. Se ratkaisee, saako puolustusvoimat ostaa 66 000 paria varsikenkiä Sievin Jalkineelta.

Kaupan esteenä on markkinaoikeuden viime kesänä tekemä päätös, jossa armeijaa kiellettiin 50 000 euron sakon uhalla ostamasta varsikenkiä edes väliaikaisratkaisuna. Ostokiellon vuoksi varusmiehet ja reserviläiset marssivat kumisaappaissa ja lenkkikengissä.

Puolustusvoimat on pyytänyt markkinaoikeutta käsittelemään varsikenkäkiistan kiireellisenä. Markkinaoikeudesta kerrottiin HS:lle, että päätös tulee viimeistään joulukuussa. Sen jälkeen on vielä mahdollisuus valittaa.

Outo tilanne johtuu viime kesänä päättyneestä varsikenkien tarjouskilpailusta, johon osallistui kuusi yritystä.

Armeija on varautunut siihen, että kiista kestää eri oikeusasteissa kaksi vuotta. Jokaiselle varusmiehelle on siksi jaettu varsikenkiä kahden sijaan vain yksi pari, jota saa käyttää vain lomalla. Kertausharjoituksissa varsikenkiä ei jaeta lainkaan.
 

Pietari

HarjunHerra
Liittynyt
4.3.2007
Viestit
7217
Sijainti
Etelä-Savo
Vastaavia esimerkkejä on taas paljon. Helpolla valittamisen oikeudella saadaan todella isoja ongelmia monille täysin sivullisille. Jotenkin nämä hommat olisi hoidettava rivakasti tai sitten kunnon vastuu myös toiselle osapuolelle, mikäli valitus katsotaan perusteettomaksi.
Ai sitä ei oo vieläkään päätetty. :dunno:
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2010111212690716_lh.shtml
Isoäiti paisui 114-kiloiseksi syömällä pelkkää kääretorttua

Perjantai 12.11.2010 klo 21.11

Brittiläinen viiden lapsen isoäiti kuvitteli laihtuvansa, josa hän syö pelkkää kääretorttua.

Liiallinen kääretortulla herkuttelu voi kostautua. (RONI LEHTI)
LINKKI

Katso Maxine Hobsonin uskomattomat ennen ja jälkeen -kuvat Daily Mailista!

50-vuotias Maxine Hobson uskoi, että kääretortun mutustelu auttaisi häntä laihtumaan. Jättihän hän sen vuoksi ateriat väliin.

Ikävä kyllä kääretorttua kului melkoinen määrä. Hobson arvioi Daily Mail -lehdessä syöneensä yhdeksän kuukauden aikana viisisataa kääretorttua. Kun yhdessä tortussa on arviolta 3000 kilokalorin edestä energiaa, alkoi dieetti myös nopeasti näkyä Hobsonin vyötäröllä.

Hän lihoi 114-kiloiseksi. Paino-ongelmien takia lyhyidenkin matkojen kävely tuotti tuskaa. Lopullinen stoppi tuli, kun hän ei lastenlasten kanssa leikkiessään mahtunut enää leikkipuiston keinuun.

Hobson vaihtoi kääretortut hedelmiin, vihanneksiin ja kunnon aterioihin. 1,5 vuotta myöhemmin hän on laihtunut noin 70-kiloiseksi.

"Outo aika"

Maxine Hobson ei vieläkään pysty oikein perustelemaan, miksi hän himoitsi juuri kääretorttuja. Hän kuvailee yhdeksän kuukauden torttukierrettään "oudoksi ajaksi". Kierre alkoi, kun hän jätti työpaikkansa ja jäi eläkkeellä olevan puolisonsa kanssa kotiin.

- Pidin aina huolta siitä että minulla oli kääretorttua kaapissa, hän kuvailee.

- Ne olivat helppoa ja nopeaa syötävää. Pystyin siivuttamaan niitä ja napostelemaan pitkin päivää.

Kääretorttupitoista ruokavaliotaan Hobson täydensi perunalastuilla ja kekseillä. Myös ne saivat luvan jäädä. Tätä nykyä Hobsonin normaalipäivään kuuluu myslistä, rasvattomasta maidosta ja hedelmistä koostuva aamiainen. Lounaaksi hän nauttii uuniperunan ja salaattia, ja illalliseksi maistuu vaikkapa riisi tai pasta vihanneskastikkeella. Välipaloina Hobson nauttii hedelmiä ja jugurttia.

IL
Siinä pistettiin SUUTA MAKIAKS oikein kunnolla. Tortut kostuu!
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Karjalainen sanoi:
Ravintolan terassille heitettiin polttopulloja

Lappeenrantalaisen ravintolan terassille heitettiin viime yönä kaksi polttopulloa. Poliisin mukaan iskun kohteeksi joutuneessa ravintola Wiltsussa oli tapahtumahetkellä 250-300 asiakasta.

Ravintola sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Kauppakadulla. Ulkoseinän viereen heitetyt palavaa polttoainetta sisältäneet lasipullot sytyttivät seinärakenteita tuleen. Palosta ohjautui ilmastointikanavien kautta sisälle ravintolaan savun ja polttonesteen hajua.

Ravintolan henkilökunta sai ohjattua asiakkaat ulos, eikä kukaan loukkaantunut. Ravintolan kärsimien vahinkojen suuruus selviää myöhemmin. Työntekijät saivat myös sammutettua pullojen roihauttamat liekit.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä tuhotyönä.
Maradona sai suorintein portsarilta ohjeistuksen poistua, vai mikähän tässä takana?
 

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
Mtv3.fi sanoi:
Mies hortoili Helsinki-Vantaalla - jäi melkein lentokoneen murjomaksi
13.11.2010 14:46

Mies oli vähällä jäädä eilen lentokoneen alle Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Nuori mies oli kiitotien reunalla, kun Finncomin lentokone laskeutui kiitotielle aivan hänen vierestään.

- Lentokoneen laskeutuessa mies oli kiitotien vieressä heinikossa, kertoi komisario Christer Ahlgren liikkuvan poliisin lentoaseman yksiköstä.

Mies oli kiivennyt aitojen yli turvavalvotulle alueelle, jolla kiitotiet ovat. Lentokoneen kapteeni oli havainnut miehen koneesta, mutta oli päättänyt viedä laskeutumisen loppuun.

- Ilmeisesti lentokoneen oli turvallisempaa laskeutua kuin nousta enää ylös.


Mies ehti olla muutaman minuutin alueella. Hän oli paljain jaloin liikkeellä eikä ymmärtänyt, mihin hän oli joutunut. Hänellä ei ollut itsetuhotarkoitusta eikä hän ollut humalassa.

-Mies vietiin lentokentältä hoitoon.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Asiasta kertoi lauantaina Ilta-Sanomat.
Kaikkea sitä. Näinköhän on kapteeni joutunut miettimään, riskeeraako yhden hengen vai koko koneellisen? :dunno:
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös