Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '10-'11

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24273
Sijainti
lappeen Ranta
No totta vitussa saa. Se on sitten eri juttu jos pitää erikseen mainita toisista henkilöistä että he ovat rikkaita. Ehkä siinä on just sellainen vähän outo maku että mitä sitä nyt selitellään. Toisten juttuja. Minkä takia se on tärkeää kertoa?
Muistetaan aina, että toimittaja kirjoittaa jutun. Muistetaan myös, että tässä tapauksessa on kyse myös totaalisesta paskalehdestä.
Se on juuri noin. Toimittaja siinä ohimennen kysyy, että: "Sulla on varmaan aika paljon autojakin. Mitäs pelejä tallista löytyy? Luettele vaikka kaikki niin tulee kivaa lisätäytettä artikkeliin. Ja entäs sun kaverit, varmaan joku varakkaampikin löytyy joukosta eiks vaan? No kerro nyt hei!". Ja sitten jutun otsikkona on "Kamalasti ökyautoja ja mieltsin rikkaita bestiksii!!11!"
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26883
Mielenkiintoista saada näkökulma myös ruohonjuuritasolta. Herra toimitusjohtaja ilmeisesti ei halunnut joutua keskusteluun, jossa hänen totuutensa ei olisi yksiselitteinen.
Aropupua pelotti olla samassa studiossa kolmen kansanedustajaehdokkaan kanssa. Tämän sanoi äsken syyksi. Ihan hyvä veturikuskikorvaajan ovat näköjään kuitenkin saaneet sinne. Nosti heti esiin talon sisäisiä riitoja ja perinteinen "me joustetaan, talo ei" teemakin hyppäsi pöydälle :thumbup:
 

SOKO

Well-known member
Liittynyt
5.8.2007
Viestit
4037
Mitähän on tapahtunut 30-34 vuotiaille japanilaisille miehille?


http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=46565:nuorten-japanilaisten-seksihalut-hiipuvat-vauhdilla&catid=35:ulkomaat&Itemid=6
Nuorten japanilaisten seksihalut hiipuvat vauhdilla

Ulkomaat
Kirjoittanut STT 14.01.2011 16:15
Viimeksi päivitetty 14.01.2011 16:16

Perjantaina julkaistun selvityksen mukaan 16-19-vuotiaista miehistä 36 prosenttia ja naisista 59 prosenttia ei ole kiinnostunut seksistä tai jopa pitää sitä vastenmielisenä ajatuksena.

Vuonna 2008 samoin ajatteli 17,5 prosenttia miehistä ja 47 prosenttia naisista.

Kyselyn mukaan haluttomuus on lisääntynyt kaikissa ikäluokissa, paitsi 30-34-vuotiaiden miesten kohdalla. Naimisissa olevista vastaajista 40 prosenttia ei ollut harrastanut seksiä ainakaan kuukauteen.

Viranomaiset ovat huolissaan Japanin syntyvyydestä, joka on maailman alhaisimpia samaan aikaan kun väestö ikääntyy kovaa vauhtia.

Terveysministeriön tilaamaan tutkimukseen haastateltiin 671 miestä ja 869 naista.
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Mitähän on tapahtunut 30-34 vuotiaille japanilaisille miehille?
Robotisaatio, robotisaatio ja ehkä vielä robotisaatio.

Minkä helvetin takia roboteille pitäis rakentää jotain tunneälyä? Voi vittu. Musta vaan tuntuu, että tällä menolla japsit tuhoaa maailman.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Tuoppi päivässä pitää lääkärin loitolla
Kommentoi 133 kommenttia
14.01.2011 11:21
Tuoppi päivässä pitää lääkärin loitolla

MTV3 - Sanna Pietiläinen

Se on nyt tutkittua: olutta kannattaa juoda päivittäin. Yksi tuoppi päivässä saattaa auttaa laihduttamisessa, vähentää korkeaa verenpainetta ja diabetesta, väittävät espanjalaistutkijat.

Tuoppeja tosin ei saa juoda kuin yksi päivässä ja samalla noudattaa terveellistä ruokavaliota, jotta oluen terveysvaikutukset tuntuisivat, sanovat espanjalaistutkijat terveyssivusto topnews.in mukaan.

Lääkärit Ramon Estruch ja Rosa Lamuela ovat tutkineet yli 1 200 miestä ja naista, jotka kaikki olivat yli 57-vuotiaita.

- Välimeren dieetti yhdistettynä tuoppiin päivässä ei ainoastaan pysäyttänyt painonnousua vaan joillakin henkilöillä jopa pudotti painoa, sanovat tutkijat.

Kohtuullisessa määrin nautitulla oluella on heidän mukaansa samoja terveysvaikutuksia kuin viinillä.

- Tällä tutkimuksella rikomme myyttejä oluesta. Esimerkiksi liikalihavuutta ei voida laittaa oluenjuonnin piikkiin, sanoo lääkäri Lamulea Daily Mailin mukaan.

Oluessa on foolihappoja, vitamiineja ja kalsiumia jotka tutkimuksen mukaan antavat suojaa sydän- ja verisuonitauteja vastaan.

Tutkijoiden suositus on, että naisten pitäisi juoda kaksi pientä lasillista olutta päivittäin, ja miesten kolme - ja molempien syödä terveellisesti sekä harrastaa liikuntaa.

(MTV3)
Pitäiskö alkoholiveroa punnita uudelleen tällaisten tutkimusten valossa? Veikkaisin myös, että vähäisiä määriä suklaata tai muita makeisia syövät ovat terveempiä, kuin nollalinjaa vetävät. Ainaski itsellä korkeat hinnat vaikuttaa niin, ettei kovin herkästi nauti sellaista, joka saattaisi terveellistä ollakin.
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Vappu Pimiä ja Jenni Pääskysaari eivät säästelleet Maria ja Mikael Jungneria ensimmäisessä Korkojen kera -talk show'ssaan.
Maria ja Mikael Jungner kumosivat väitteet siitä, että heillä olisi kriisiä.

- Meillä menee oikein hyvin. Kolme vuotta ollaan oltu, Mikael kertoi.

- Kyllä me olemme olleet neljä vuotta, Maria oikaisi.

- Siis naimisissa, Mikael tarkensi sanomisiaan.

Pariskunta kertoi riitelevänsä lähinnä siitä, että kodissa olevat tavarat eivät suostu menemään oikeille paikoilleen. Mariaa kismitti myös se, ettei Mikael muista laittaa kaapin ovia kiinni keittiössä.

Vappu Pimiä uskaltautui kysymään parilta huhuista, joiden mukaan nämä olisivat muhinoineet Ylen parkkihallissa ja jääneet kiinni siitä. Mikaelin tyrmistynyt ilme oli näkemisen arvoinen. Hämmentynyt Maria kokosi itseään hetken ja mietti sanoja.

- Mun mielestä me ei olla jääty kiinni yhtään mistään, hän sai sanotuksi.

- Eikös nyt ole mainostauon aika, Maria sopersi.

- Oltiin autossa...Mikael aloitti.

- Et nyt rupea..! Maria tokaisi miehelleen.

- Väärinkäytösten välttämiseksi se oli kyllä K11! Mikael vastasi.

Maria sanoi, että kyse oli hyvänyönsuukosta.

- Ehkä vähän pidemmästä sellaisesta, Mikael selitti.

- Mutta mä ihailen teidän Titanic-hetkeä! Pitäisiköhän minunkin mennä Maikkarin parkkihalliin ja ottaa joku sieltä, Pimiä innostui.

Maria tuumasi, että ehkä heitä ennen ohjelmassa vieraillut Hjallis oli vielä paikalla.
Tuo olisi pitänyt nähdä.. siis ohjelma.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Robotisaatio, robotisaatio ja ehkä vielä robotisaatio.

Minkä helvetin takia roboteille pitäis rakentää jotain tunneälyä? Voi vittu. Musta vaan tuntuu, että tällä menolla japsit tuhoaa maailman.
Japskivässykät eivät vain kelpaa paikallisille laatunaisille. Lukevat animea päivät pitkät ja ostelevat tyynyjä joissa on piirrettyjen mangahahmojen kuvia. Voi helvetti. Miten kukaan japanilainen laatunainen voisi ottaa tuollaisia nöösejä tosissaan? Japaniin tarvittaisiin nyt kunnollinen länsimainen invaasio, jossa mm. suomalaismiehet näyttäisivät panemisen mallia ja avaisivat nuorten naisten seksuaalisuutta niin että ehkä jostain animepojasta tulee joskus isä.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Vesi on kaivertanut Itäväylän alle syvän onkalon

Lauantai 15.1.2011 klo 08.14 (päivitetty klo 14.45)

Veden aamulla katkaisema Itäväylä on saatu avattua itään päin kulkevalle liikenteelle Helsingissä.

(PATRICK WIKBLAD)

Itäväylä pysyy Kulosaaren kohdalta katkaistuna koko päivän Helsingin keskustan suuntaan ajettavien kaistojen osalta. Itään päin ajettavat kaistat ovat auki liikenteelle. Korjaajat ovat löytäneet tien alta jopa puolitoista metriä syvän tyhjän tilaa, josta vesi on vienyt maata. Onkalon päällä on 30 sentin routakerroksen kansi.

Vesi- ja verkko-osaston päivystävä mestari Markku Ala-Kihniä Helsingin seudun ympäristöpalveluista (HSY) kertoo, että vesi on vuotanut teräksisestä runkovesijohdosta. Johto on läpimitaltaan 40 senttiä.

Vuotokohta on paikallistettu Helsinkiin päin vievien kaistojen alle. Ala-Kihniä kertoo iltapäivällä kello kahden maissa, että vuotokohta tiedetään jo kymmenen metrin tarkkuudella. Kaivuri tekee työtään ja maata ajetaan kahden kuorma-auton voimin. Putkiremontin jälkeen on selvitettävä, ovatko tien kantavat rakenteet kunnossa, Ala-Kihniä arvioi.

Poliisi ohjaa liikennettä Kulosaaressa kiertotien kautta. Kiertoliikenne idästä Helsinkiin päin ohjataan Kipparlahden liittymästä Kulosaaren puistotielle, josta palataan Itäväylälle. Vesijohtovaurion vuoksi vedenjakelu saattaa häiriintyä osassa Kulosaarta. Vesi saattaa olla ajoittain sameaa ja ruskeaa, mutta juoksuttamalla vettä hanasta se kirkastuu, HSY neuvoo nettisivuillaan.

STT
Suomessakin alkaa tulla tällaisia ongelmia, kun infra vanhenee.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Avopari ja koirat kuolivat luoteihin

Lauantai 15.1.2011 klo 11.23 (päivitetty klo 16.26)

Sipoon ampumistragedian taustaksi on selvinnyt taloudelliset huolet ja huoli tulevaisuudesta.
Vainajat löydettiin Sipoossa sijaitsevasta vapaa-ajan asunnosta.
Vainajat löydettiin Sipoossa sijaitsevasta vapaa-ajan asunnosta. (MATTI MATIKAINEN)

Poliisi löysi perjantai-iltana kaksi kuollutta ihmistä Sipoossa sijaitsevalta vapaa-ajan asunnolta.

Menehtynyt, vuonna 1960 syntynyt mies oli soittanut hätäkeskukseen perjantaina kello kymmenen jälkeen. Puhelimessa hän kertoi surmanneensa vuonna 1948 syntyneen aviovaimonsa sekä pariskunnan kaksi isoa koiraa.

Ennen kuin poliisit ehtivät paikalle, mies soitti muutaman minuutin päästä uudelleen hätäkeskukseen. Vantaalta ja Porvoosta paikalle tulleet poliisit löysivät kuitenkin myös miehen menehtyneenä.

Poliisin mukaan tragedian taustaksi on selvinnyt taloudelliset huolet ja huoli tulevaisuudesta.

Kaikki vainajat oli ammuttu miehen omalla, luvallisella pistoolilla.

Poliisin mukaan kyseessä oli tavallinen suomalainen pariskunta. Alkoholilla ei tiettävästi ollut osuutta asiaan.

Tutkinnanjohtaja Peter Fagerholmin mukaan motiivia teolle ei ole vielä löytynyt.

- Voi olla, että se kysymys jääkin auki, Fagerholm arvioi Iltalehdelle.

IL
Sepä oli näppärää. Kuula otsaan niin ei huolta eikä murhetta huomisesta.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4946
Sijainti
Vantaa
Japskivässykät eivät vain kelpaa paikallisille laatunaisille. Lukevat animea päivät pitkät ja ostelevat tyynyjä joissa on piirrettyjen mangahahmojen kuvia. Voi helvetti. Miten kukaan japanilainen laatunainen voisi ottaa tuollaisia nöösejä tosissaan? Japaniin tarvittaisiin nyt kunnollinen länsimainen invaasio, jossa mm. suomalaismiehet näyttäisivät panemisen mallia ja avaisivat nuorten naisten seksuaalisuutta niin että ehkä jostain animepojasta tulee joskus isä.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Mikä yllätys.

Tuksullakin on tähän rahastukseen mahdollisuus, jahka pääsee ensin naimisiin.:eek:

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen: Avioero

Esko Eerikäinen aikoo viedä avioerohakemuksen käräjäoikeuteen maanantaina.

– Laitan avioeron vireille heti maanantaina. Voit vain kuvitella, kun on pieni lapsi, miltä tuntuu. Tämä on kuin kuolema minulle, Esko Eerikäinen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Avioeron syyt ovat Eskon mukaan erittäin henkilökohtaiset. Pariskunta ehti olla naimisissa vuodesta 2008 saakka. He aikoivat järjestää kirkollisen siunauksen avioliitolleen heinäkuussa 2008, mutta aluksi se peruuntui. Lopulta kuitenkin hääjuhla järjestettiin elokuussa 2008.

Parilla on yhteinen Victoria-tytär, joka syntyi 8. marraskuuta 2009.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)
Kai noilla lööpeillä taas muutaman lehden myy?:rolleyes:
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
Mikä yllätys.

Tuksullakin on tähän rahastukseen mahdollisuus, jahka pääsee ensin naimisiin.:eek:

Kai noilla lööpeillä taas muutaman lehden myy?:rolleyes:
Näiltähän pitäisi olla tulossa se uusi tosi-tv-sarja, jossa tekevät keikan Kolumbiaan. Tällä "avioerolla" pistetään vähän promootiota alulle :ahem:.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös