Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '10-'11

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
En tiedä onko tuo sen arvoista, että siihen kannattaa paneutua. Mutta kertoo se jotain jostain. En oo ite varma mistä, mutta hyvä esitys tuo siitä on. Alustus lienee Halla-Ahon laatima.
Halla-aho itsehän oli tiiviisti mukana Totaalisessa sodassa agitaattorina, Lehdon puolella. Mielenkiintoista, että näistä kolmesta "Merry Menistä" vain Halla-aho on murtautunut suomalaisen politiikan kärkeen. Kaikilla kolmella toki kohtuukova tappiorekordi oikeusasteista, Juutilainenhan hävisi järjestään kaikki keskinäiset väännöt Lehdolle ja Sepe puolestaan on nyt Totaalisen sodan jälkeisten YouTube-videoiden myötä hankkinut pari langettavaa. Halla-ahon saama täystyrmäys valtiosyyttäjä Mika Illmanilta lienee kaikkien muistissa.

Kannattaa lukea. Kunhan ottaa ne takakireät poliisilasit pois silmiltään eikä pidä "häirinnän" kohteeksi joutuneita ihmisiä jonain marttyyreinä, niin tuosta aineistosta saa paljon irti.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Lipponen Ylelle:
"Olen varmasti keskustellut asiasta, so what?"


Sunnuntai 13.2.2011 klo 17.49

Eduskunnan entinen puhemies Paavo Lipponen myöntää kertoneensa Tarja Halosen ja Vladimir Putinin tapaamisesta Yhdysvaltain suurlähettiläälle.
Lipponen ei vieläkään ole kertonut, miten hän on välittänyt tietonsa suurlähettiläälle.

Paavo Lipponen kohutusta Wikileaks-tapaamisesta: Olin ihan muualla

Lipponen kertoi keskustelusta Ylen ruotsinkielisille uutisille.

- Olen varmasti keskustellut monista asioista USA:n lähettilään kanssa, kuten tästä. Olen käynyt tällaisia keskusteluja diplomaattien kanssa jo 40 vuotta ja jatkan sitä tänäkin päivänä, enkä tarvitse siihen lupaa enkä ole velvollinen selittämään sitä.

Toimittaja pyytää vielä vahvistusta, että Lipponen on ottanut Halosen ja Putinin tapaamisen esille suurlähettilään kanssa.

- Kyllä, olen varmasti keskustellut asiasta. So what?

Lipponen kiistää edelleen tavanneensa Yhdysvaltain suurlähettilään väitettynä päivänä 17. joulukuuta 2004. Hän ei vieläkään kertonut, miten on tietonsa välittänyt.


Lähde: Yle

STT-IL
Just joo.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Jäätteenmäki.
Kuuntelin päivällä sivukorvalla sen eilisen ykkösaamun ja tuli mieleen...

"Voi tätä käsienpesua, tätä jälkiviisautta, tätä oman rinnan röyhistelyä, tätä populismia, jota täällä on harjoitettu."
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Nokian tuho on lähellä. Johtaja tulee mikkisoftalta, rupee ostamaan mikkisoftan palveluita, Billi myy osakkeitaan, jiihaaa!
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Muistuksena ihan jees.

Intia on apartheidmaa

On aika puhua monikasvoisen Intian ihmisoikeustilanteesta vuonna 2011.

Intiassa vallitsee apartheid – aivan kuten syvästi paheksutussa Etelä-Afrikassa 1990-luvun alkuun asti. Apartheid ei ole kuvaannollista vaan kirjaimellista: satoja miljoonia ihmisiä erotellaan Intiassa yhä syntyperänsä perusteella orjiin ja herroihin.

Kastilaitos on ainakin noin 3 000 vuotta vanha työnjaon järjestelmä, ja se määrää edelleen elämänkulkua kehdosta hautaan. Sen vaikutus ei vuonna 2011 näy yhtä räikeästi Delhin, Mumbain tai Chennain kaltaisissa metropoleissa kuin maaseudulla, jossa asuu noin 865 miljoonaa ihmistä eli 72 prosenttia intialaisista.

Syrjintä kastien perusteella kriminalisoitiin vuoden 1950 perustuslaissa. Lainmuutos ei ole tehonnut. Kahden viime vuosikymmenen ajan kastilaitos on vain vahvistunut.

Kielteinen kehitys johtuu intialaisten tutkijoiden mukaan siitä, että kun 1990-luvulla kastittomat ensimmäisen kerran mobilisoitiin poliittisiksi massaliikkeiksi, Intiaan nousi merkittäviä kastittomia poliitikkoja ja kastittomille annettiin kiintiöpaikkoja esimerkiksi korkeakouluihin ja valtion virkoihin.

Kauhistuneet ylemmät kastiluokat ovat vastanneet tiukentamalla otettaan kastisyrjinnästä.

...

Miksi Intia on säästynyt kansainvälisiltä boikoteilta? Siksi, että maassa on käytössä näennäisen demokraattinen monipuoluejärjestelmä ja se on iso markkina-alue. Intiaan myös yhdistetään edelleen humanistista perintöä, joka kuului Intian itsenäisyysliikkeen johtajan Mahatma Gandhin väkivallattomaan yhteiskuntafilosofiaan.

Se on kangastus. Gandhilainen Intia ei toteutunut edes Gandhin elinaikana.

http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Intia+on+apartheidmaa/1135263796239/?cmp=tm_etu_paakirjoitus
Gandhista sen verran jää tuossa sanomatta, että hänhän ei varsinaisesti kastilaitosta vastustanut.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Nytkö ei enää tipu? Osakekauppojen ajoittaminen on hieno taiteenlaji.
Yhen työttömän punikin mukaan, nyt vois olla aika ostaa. Jenkkien (ja saatanan) kans liittoutuminen voi suht lyhyellä aikavälillä (muutama vuosi) poikia kurssinousua, mutta loppupeleissä tulee väistämättä tuho.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös