Matkakuume!

Örfil

Guest
Vaimon siskon tytöt oli. Kärkinimiä suunnistuksessa.

Mutta sotilaallisen ryhdikkäät telttarivistöt antoivat osviittaa että poikas valvein on ;)
 

Örfil

Guest
PowerParkin puuvuoristarata on jo kokemisen arvoinen laite.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Tunti aikaa imuroida, putsailla pölyt, pakata ja laittaa itsensä kuntoon ennen sunnuntaihin ulottuvaa työmatkaa. Niin paljon erilaisia tapahtumia loppuviikon aikana, että pakkaamisen kanssa joutuu oikein pohtimaan. Eikä tule hymiöitä tältä kolmen hotellin hotellilomaselta :frown:
Ensimmäisen vuorokauden osalta...

Heips! :)
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Siinä on varmaan paikallinen Bogdan jäänyt suu auki katsomaan kun turisti kuvaa katuvalotolppaa. Sanoko se että se on Ruotsista? Joo, nii se tais olla. Hulluja nuo ruotsalaiset.
 

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11216
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Varmasti kummasteli aikanaan Etelä-Afrikassa rekkakuski meitäkin: ensin selkeää ylinopeutta ohitsensa, sitten paniikkijarrutus ja liikenneopasteen kuvaaminen - tuolla aikaa rekka pyyhkäisi taas edellemme. Muutamaa kilometriä myöhemmin taas ohitse rekasta.
Tuskin paikallinen rekkakuski ymmärsi miksi turistit halusivat kuvata viitan Perseveron kylään. Liittäisin kuvan jos osaisin.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Tuollaiseen paikkaan varattiin matkat luokan syksyiselle ryyppyreissulle. Nyt vielä odotellaan ja toivotaan suotuisaa otteluohjelmaa.
Tuolla on sama meininki kuin Rostockissa: katukuvassa ei jää epäselväksi mikä on kaupungin ykkösjoukkue. Graffiteja on muistuttamassa melkein joka korttelissa eikä ne kaikki ole ihan pieniä:
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Spalaton stadionin katsomossa oli vielä kranaatinreikiä kun aikanaan tuijottelin ekaa mestarien liigan matsia tv:n ääressä tuolta noin.

Split - Ajax oli kyseessä.
 
Ylös