Matkakuume!

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Vastaan pseudosavokainuulla takaisin:

Meinaakkonanna ollanna Suomusjärävellä koku uajan? Meinaanna ettiäralla jos tästäpä rallattelisi kuardaanivetuisella mopotilla jonnain kuaninaa päeväenänä Suvomusjärävelle? Mennööpi aekaesinthaan enesi viikkolaisen jäläkeen, kuntuotarallaa onnii kalavanteri aevaen täynnässä tämä ja ensrallaa viikkolaenenkin, ettiätuota.
Soatanpa hyvinniii!!
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Jos olisinnii ne jalakatappien ryökäleet, joita ei nyt juur uo, niin laettaisinnii mopottimen kölökkäsemmää ja kokan kohti miäränpiätä. Vuan ku ei uo, ni ee voe laettoo.
 

Örfil

Guest
No vuatta sienäpä olispatarallaa muikia itea lähtiä luikkasta isummalla mopetiköörillä leuvat viäränä ja sorokat ojossa kohti Suomusjäräveä! Voetas poijjaat lauleskella ajussa vaekkapa Muamme lauluva nieettä kypäräloiset kaekaa!

T: Alapörhölän Puavo
 

Örfil

Guest
No saatana, tuohan on suora kommandoisku porvareiden ytimeen sitten :D
 

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Ylihuomenna Amsterdamiin parin kaverin kanssa ja matkakuume on kovassa nousussa. Viimeksi olen ollut ulkomailla aika tarkalleen 2 vuotta sitten, joten alkoi olla jo aikakin. Tallinnan risteilyjä en toki laske mukaan.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Mahtava uudistus, tiedotus ja kaikki. Ihmettelin, kun sunnuntaina ei muka kulkenutkaan enää bussi Matkahuollon sivujen mukaan. Soitin Matkahuollon asiakaspalveluun ja sieltä vastasivat jotta ei kulje ei...
No hutkin lisää asiaa tässä. Bussit olivat kulkeneet normaalisti. Soitin uudestaan, niin sanoivat kuulleensa maanantaina jopa jo, jotta Matkahuollon sivut eivät enää ajantasalla ja jotta bussiaikataulut näkyvät jatkossa sivulla matka.fi.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Viimeksi olenkin kulkenut bussilla kaukoliikenteessä vuonna...oiskohan ehkä 2008. Jos sitä sitten ensi kerran tarvitessani 2024 jo olisi aikataulut kuosissa, niin pääsisin matkaamaan.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Oon joskus myös huomannut Matkahuollon sivuilla vääryyksiä. Muistaakseni viime vuonna soittelin yhdestä ristiriitaisuudesta Paunulle. Liikennöitsijän sivuilta sen oikean tiedon todennäköisimmin saa.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös