Matkakuume!

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Onnibus kulkee kartanoni välittömästä läheisyydestä
Oletpa onnibussikas. Täällä ei tartte alennushinnoista haaveilla, normihinnat saa maksaa, joskaan ei ne ole vuosikausiin nousseet. Jaa no Helsinkiin ja lentoasemalle saattaa päästä vähän halvemmalla jos menee sinne illalla myöhään tai tulee tännepäin aamulla. Omat kulkemisein aina päinvastoin.
 

Örfil

Guest
Mä voin taluttaa burbin tuohon lähimetsään viikoksi. Tämä kaikki vain vitosella! Paikkoja ei riitä kaikille, joten toimi HETI!
 

Örfil

Guest
Ok, lisätään summa velkoihin.
Pistä burppi tulemaan, hoidan homman.
 

Örfil

Guest
Klikkasin "Luontotyypit" linkkiä ja ei siellä mitään Albertin kuvaa ollut :confused:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Oon joskus myös huomannut Matkahuollon sivuilla vääryyksiä. Muistaakseni viime vuonna soittelin yhdestä ristiriitaisuudesta Paunulle. Liikennöitsijän sivuilta sen oikean tiedon todennäköisimmin saa.
Olisi pitänyt soittaa. Mistäpä minä vaan tiesin mikä pulju sitä väliä liikennöi, kun linjaa "ei ollut"?

Toiseksi eniten minua kyrsi tuo tiedotuspuoli. En tiedä miten tuore sivusto matka.fi on. Vaikuttaa ihan pätevältä, Liikenneviraston alaisuudessa on ja näyttää bussien lisäksi kaikki muutkin kulkupelit, alkaen lentokoneista. Jos noin hieno sivusto on tehty, niin miksi se on pidetty totaalisessa pimennossa? En ole ainakaan nähty mainostettavan missään sitä, tai sen olemassaoloa. Jotain kertoi sekin, että Matkahuollon työntekijätkin kuulivat koko sivustosta vasta maanantaina.
 

Örfil

Guest
Päässä on pyörinyt ajatus, että kun elokuun alku koittaa ja loppuu "velvoitteet", suuntaan lonely riderinä kohti käsivarren Lappia ja oleilen siellä reippailun merkeissä ns. "jonnin aikaa".
Pitää miettiä vielä tarkemmin ohjelmaa ja aikataulua ja etenkin rahoitusta, mutta ajatus kiehtoo suuresti. Lisäksi ajatus täytyy myydä myös siipalle, jolle jäisi koerat siksi aikaa.
Joku irtiotto on kuitenkin tehtävä, muuten pää halkeaa ja siitähän tulisi kamala sotku semmoisesta.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Taidan olla kesälomalla matkakuumeilematta, koska lasten kuluja tulee muhkeasti maksettavaksi meille. Olisin töissä, jos siitä saisi palkkaa.
 
Ylös