Matkakuume!

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11216
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Vapaapäivän kunniaksi selaillut nettiä ja pohtinut sopivia lomakohteita talvikaudelle. Vielä on vaihtoehtoja vaikka ensin karsittiin kaikki ne kohteet, joissa on lunta/pakkasta. Sitten ne, joissa puhutaan arabiaa.
 

Örfil

Guest
Sitten kun karsit vielä pois paikat, jossa ei puhu turistitkaan venäjää, päädyt selailemaan Virgin Galactin matkatarjontaa.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Mutta koska Iso-Britannia ei brexitin jälkeen enää kuulu Eurooppaan, joutuu Jone Salminen hamuamaan maahan päästäkseen viisumia tahi henkilökohtaista audienssia kuningatar Elisabethilta ja sellaista tuskin kuopiolaisille kaupparatsuille myönnetään, joten Salminen joutunee vankilaan Englannissa ja häntä ehkä kidutetaankin siellä, sillä Eu:n ulkopuolisissa vankiloissa eivät ihmisoikeudet ole se ykkösprioriteetti ja saattaapa käydä niinkin, että emme kuule Jonesta paljonkaan enää milloinkaan.
 

BudLightJaguar

Well-known member
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
4549
Sijainti
Salo
Australia-kuume iski. Pitää vain alkaa haalimaan budjettia, sinne kun ei kannata vain viikoksi lähteä.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Eiks reissubudjetti tuu helposti kasaan ku kirjaituu verkkopankkiin ja nostaa luottorajaa?
Näi o. Tossa toukokuussa kun vuosien takaiset ongelmain palasi aloin itsekin reissusuunnitelmia muutella. Eipä sitä mitään kannata vuosien päähän lykätä, tiedä milloin touhu loppuu.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Keskellä on formulanomi, mutta ketäs noi laitimmaiset on?
 

Örfil

Guest
Vai nomi :D

Asiasta kolmanteen, Jonessa on erehdyttävästi T Lomanin näköä.

Toivottavasti en erehdy, jos tulee vastaan. Siis Teuvo. Voisi käsittää halaukseni väärin.
 

BudLightJaguar

Well-known member
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
4549
Sijainti
Salo
Vanhemmat olivat peruneet Kroatian-matkansa isäukon veritulpan vuoksi aivan viime tinkaan, laukku jo pakattuna. Noh, terveys etusijalla mutta harmi heidän puolestaan. Tämä sai miettimään vähäsen: Kun itsekin on ulkomailla tullut käytyä pari-kolme kertaa vuodessa ja en ikinä ota mitään peruutusturvaa, saati sitten maksa lipun hinnassa ekstraa jotta hätätapauksessa saisi täysimääräisenä rahansa takaisin.
 
Ylös