Läheltä piti -tilanne

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Mut ei saa hei sit ajaa lujempaa ku mitä sun enkeli osaa lentää.
Nii-i. Mietippä sitä ihmisraukkaa, joka on saanut kontolleen hitaan enkelin. Tyyppi kaahaa, kuin huomista ei olisi ja sitten sitä ei olekaan. Ja vaan siksi, että vaikka Jeesus pelastaisi, niin se ei ehdi, koska enkeli on hidas läski.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Paljon isommasta on nyt kyse. Oikeesti mulle tulee tuolla Veikkolan, Lapinjärven ja Kylmälän seudulla ajaessa aina pieni pelko perseeseen, että koska Zaik... Mangele leikkaa pimeessä mutkassa vastaantulijaa kaistalla vastaan.
Lohjalaiset on saaneet korttinsa villissä lännessä. Kaikesta pitää päästä ohi mikä liikkuu. Varsinaissuomalaiset sitten ajavatkin paljon rauhallisemmin, eivätkä väistä mitään tai ketään.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Lohjalaiset on saaneet korttinsa villissä lännessä. Kaikesta pitää päästä ohi mikä liikkuu. Varsinaissuomalaiset sitten ajavatkin paljon rauhallisemmin, eivätkä väistä mitään tai ketään.
Ja se parkkeeraus. Aina viivan päälle tai muuten vaan vittumaisesti. Kaupassa käydessä auto voidaan jättää liittymän kohdalle. Vilkku vaan päälle ja kassaneitia nauratetaan sillä toisella kotimaisella vartti. Heh. Näin Lapinkylällä. Todella silmiinpistävää liikennekyldyyriä kyllä.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Toinen kohtaamani todella vakava likipitäen-tilanne sattui eräässä kokouksessa ojentaessani edellisen kokouksen pöytäkirjaa allekirjoitettavaksi taholle, jonka siihen tuli puumerkkinsä laittaa. Ja mitä tekee heebo!?
Vetää paperinipusta samaan aikaan kun minä pidän siitä vielä kevyesti kiinni!!!!
Arvaatte varmaan, että jos sormi olisi ollut paperin reunaa vasten mitä olisi tapahtunut?!
Syvä viilto, heinäkuu, haavatulehdus, sairaalareissu, sairaalabakteeri, latna moro, bye, bye ihana maailma! :thumbfh:

Siinä oli hengenlähtö sentin päässä. Elämä vilisti jo silmissä kun tuijotin paperinipun liukumista etusormen ja peukaloni välissä. Se oli elämäni pisin sekunti!
 

Örfil

Guest
Oltiin Roxetten keikalla Paraisten kalkkikaivoksen pohjalla. Sinne pääsi ja pois vain ilmaisella bussilla. Niitä meni ihan solkenaan. Se oli ainoa asia joka toimi.

Roxetten keikan ajan paikan portit suljettiin ja sieltä ei päässyt pois (järkkärien moka). Jokunen piisi ennen keikan loppua porukkaa alkoi pakkautua ulosmenoportille ja siinä hellyhansentakkiset ruutusordari fiinit rantaruattalaiset paljasti perusluonteensa: en ole millään festarilla nähnyt moista minäminä -meininkiä! Olimme vaimon kanssa portista n. 5 m päässä katsomassa konserttia (passasimme sinne heti alussa) niin hyvä kun eivät yli kiivenneet kun oli kiire jonottamaan portille. Pahimmat paskapäät oli sellaisia +60 v yritysjohtajan näköisiä tyyppejä jotka haistattelivat päin näköä järkkäreille (siinä vaiheessa käänsivät puheen suomeksi - tietenkin) että fuck you ja muuta kivaa että kun olen tärkeä heppu ja mun pitää nyt päästä täältä toiselle terassille istumaan. Hetkeä aiemmin tää porukka istui vip-aitiossa syömässä niitä "heinä etsii kaveriaan" kurmee aterioita.

Sitten kun portit aukeni niin voi sitä kilpajuoksua busseille :eek!: Busseja tuli siis varmaan useampi kymmenen kerrallaan, mutta silti piti juosta siihen "ekaan".

Siinä portilla aiemmin meinasin sitä "fuck you" tyyppiä tirvasta lättyy kun huusi mun korvan juuressa mutta vaimo sanoi että nyt hengitä r-a-u-h-a-llisesti, kohta päästään pois täältä :D Sanoin vain parit valistukselliset ohjeet på finska tälle äijälle. Istui sitten samassa bussissa loppujen lopuksi hiljaisena poikana ja vältteli katsekontaktia.

Luulin että tämä sveduporukka on ykeensä jotain hillittyä ja korrektisti käyttäytyvää porukkaa mutta eipä tartte luulla enää. Moukkia keikareitten vaatteissa ja erittäin itsekästä porukkaa. Piste.

Roxette oli ihan jees mutta koko tapahtuma oli järjestelyjen puitteissa aivan navan alta. Sovittiin vaimon kanssa että mun ei tartte tälläisiin paikkoihin enää jatkossa tulla.
Vaimo joi pari sidukkaa (olin kuskina ja selvinpäin) ja niitä kahta tölkkiä jonotettiin 55 minuuttia. Jonon ohi lappas koko ajan porukkaa. Ainoa positiivinen yllätys oli tiskillä kun myyjä ärjäisi yhdelle ohittajalle kun se tilasi på svenska että " JA SITTEN SUOMEKSI NE TILAUKSET". Multa pääsi siinä vaiheessa tahaton kannustushuuto :D

Tapahtuma oli Rowlit 2011 Paraisilla. Eka ja vika Rowlit. Kiitos ja hyvästi.
 
Viimeksi muokattu:

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Koirakävelyllä puolisen tuntia sitten oli läheltä piti -tilanne ihan silmien edessä. Edessä oli valoristeys, jota lähestyi kaksi autoa risteävistä suunnista. Kumpikin ajoi reipasta vauhtia kohti risteystä. Jommallakummalla oli punainen valo ja se ajoi päin punaista. Toinen jarrutti aika reippaasti ja vältti kosketuksen. Molemmat risteystä lähestyneet kuskit ilmeisesti uskoivat, että valo vaihtuu heille vihreäksi, mutta ... Onneksi ei kolahtanut.
 

Örfil

Guest
Harmi homma tuommoinen. Itse olin tuolla 2007 ja paremmin kaikki sujui.
Se tais olla jossain kadulla tms. silloin eli ei ollut noita logistisia ongelmia?

Sen verran jo rauhoituin :D että kyllä menen toistekin jos on joku hyvä nimi soittamassa :ahem:
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13759
Se tais olla jossain kadulla tms. silloin eli ei ollut noita logistisia ongelmia?

Sen verran jo rauhoituin :D että kyllä menen toistekin jos on joku hyvä nimi soittamassa :ahem:
Ehei, oli myös siellä louhoksen pohjalla. Busseja meni ylös alas. 08 oli keskustassa.
 
Ylös