Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '11-'12

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Tästähän tulee oikein hyvä vuosi:
Tänä vuonna piisaa vapaapäiviä


Loppiainen, Vappu, Itsenäisyyspäivä, kaikki joulun pyhäpäivät ja jopa Helatorstai osuvat arkiviikolle.
Ylen kommenttipalstalla tuokin oli saatu demareitten viaksi, että kaikki pyhäpäivät ovat vapaapäiviä, joka siis vahingoittaa taloutta, kun työläiset ovat kotone eivätkä töissä... :rolleyes:

btw. Alko on muuten ens jouluna kiinni launataista 22.12. klo 18 torstaihin 27.12. klo 9 saakka...
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
btw. Alko on muuten ens jouluna kiinni launataista 22.12. klo 18 torstaihin 27.12. klo 9 saakka...
:thumbup:
Siinä vois jo tehdä tiliä, kun lähtis Joulupäivän tienoilla kylille Venäjän tuliaispulloja kauppaamaan.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Suomen Kuvalehti sanoi:
Turvaseksi unohtuu

Jo pitkään on tiedetty, että paljon juovat ihmiset ovat muita useammin hiv-positiivisia. Syy-seuraussuhteesta ei kuitenkaan ole ollut aiemmin näyttöä. On pidetty mahdollisena, että tietyt persoonallisuuspiirteet, kuten elämyshakuisuus, olisivat syynä sekä juomiseen että suojaamattomaan seksiin. Uudet tutkimukset vahvistivat, että mitä enemmän henkilön veressä on alkoholia, sitä todennäköisemmin hän on valmis suojaamattomaan seksiin.
Promillemäärä on persoonallisuuspiirre:alppu:
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Markan paluu – Uudet setelit ensiesittelyssä
02.01.2012 (02.01.2012)

Julkun taloustoimituksen Suomen oppositiolta ja Kreikan pääministeri Papa Isakolta saamien tietojen mukaan, yhteysvaaluutta euro tulee kaatumaan yhtä varmasti kuin ryssä salamasodassa.
Julkun rahanpesu ja painovirasto onkin hyvissä ajoin valmistautunut markan paluuseen setelisampoihin ja karvakukkaroihin.
Monialaisen kansalaisraadin pohdinnan ja lukuisien mielipidemittauksien jälkeen olemme yksinvaltaisuudessa päättäneet uusien markanseteleiden nimikkohenkilöt, ynnä tulleet yhteisymmärykseen seteleiden tekotaiteellisesta ilmeestä.


000 Markkaa – Paavo Väyrynen


Suomen tuleva presidentti ja poliittisen keskustelumme johtotähti, Paavo Väyrynen esiintyy 000-markan setelissä.
"Kaikilla on omat vahvuutensa. Sattuu vain olemaan niin, että minussa nämä kaikki vahvuudet yhdistyvät, siksi olen ainoa mahdollinen valinta elävistä politikoista markan seteliin. Aivan kuten Oppi-isäni Urho Kekkonen vuonna 1975" -Kommentoi tuleva presidenttimme valintaansa seteliin


20 Senttiä – Jani Toivola


20 sentin setelissä on ikuistettuna kansanedustaja Jani Toivola sateenkaaren värisellä taustalla.
"20 senttiä on paljon lahkeessa muttei lompakossa. Tämä seteli on silti suuri voitto tasa-arvolle." Kommentoi Jani Toivola julkun toimitukselle.


50+ Markkaa – Mervi Tapola


Julkun Rahapaja on epäsovinistisuudessaan ja suuressa sukupuolirealismissään valinnut 50 markan seteliin suomalaista naiskaunetta parhaimmillaan.
Julkun Toimitus ei pystynyt tavoittamaan Tapolaa, hänen ollessa vuoden ensimmäisella 7päivää-lehden kustantamalla matkalla Playa del Inglesissä edustamassa maatamme.


96 Markkaa – Seppo Räty


Suomalaista urheilua ei myöskään ole unohdettu seteleitä painaessa. Melkein sadan markan setelissä komeilee keihäänheittäjälegenda ja kansallisaforisti Seppo Räty.
"Euro on paska valuutta" "Pitäisi olla muutama nolla perässä kuten olisi pitänyt olla parhaiden vuosien palkkioissakin." Kommentoi Räty julkun toimituksen haastatteluyritykseen.


500 Markka – Jörn Donner


Suomenruotsalaisen kulttuurin ja elokuva-alan Grand Old Man, ainoa Oscar-palkinnon noutanut suomalainen: Jörn Donner esiintyy 500 markan setelissä.
"Kuvitteletko todallakin että tämä on uskottava länsimainen valuutta, nyt tuo taustan kantele helvettiin. Ainoa mitä tällä rahalla voi tehdä on nussia saatana"
Donnerin kommentit otettiin huomioon setelin jatkokehittelyssä.


1000 000 Markkaa – Vesa Keskinen


Todennäköisen hyperinflaation varalta Rahanpesu- ja painovirastomme toteuttaa myös miljoonan markan setelin Komitean tirehtööri ja rahapainon tekotaiteellinen johtaja: Prenium Julkku kommentoi Keskisen valintaa näillä sanoin
"Arvoikkaimman setelimme muotokuvahenkilön valinnassa ei ollut epäselvyyksiä. 1000 000 markan setelissä olevan henkilön tulee huokua sivistystä, kansainvälisyyttä, nuhteettomuuta, mutta ennen kaikkea tyyliä ja hyvää makua." "Halusimme korostaa näitä ominaisuuksia ja Keskisen persoonaa; kuvaamalla suomalaista arkkitehtuuria, designiä ja taideteollisuutta: onnen hotellilla, hevosenkenkäportilla ynnä liekkitribalilla"
Vesa Keskinen ei tunnetusti anna suoria haastatteluja mutta jäämme odottamaan hänen vastaustaan.
Sori, ois pitäny varottaa että oli teekkarihuumorisivustolta.
 
Viimeksi muokattu:

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
päähän

Tiistai 3.1.2012 klo 09.33

Luodin päähänsä saanut 12-vuotias taistelee hengestään Yhdysvalloissa.

Diego Duran, 12, oli perheensä kanssa ihailemassa uudenvuoden ilotulitusta kotinsa pihalla Ruskinissa Floridassa, kun hän yhtäkkiä luhistui maahan vuotaen verta nenästään ja silmistään.

Perhe kiidätti pojan sairaalaan, missä lääkärit totesivat, että luoti oli lävistänyt pojan päälaen. Poika on siirretty sairaalaan Tampa Bayhyn. Luoti on yhä hänen päässään, ja hänen tilansa on kriittinen.

Poliisi epäilee, että toisaalla uuttavuotta juhlinut henkilö on laukaissut aseensa ilmaan ja luoti on pudonnut Duranin päähän. Lähellä tapahtumapaikkaa ei ole tiettävästi ammuskeltu, joten ampumapaikka voi olla kilometrien päässä.

Poliisi yrittää nyt selvittää tapausta kuulustelemalla lähialueen asukkaita, mutta toistaiseksi ampujaa ei ole löydetty. Vakavat syytteet odottavat tekijää, jos hän jää kiinni.

Pojan äiti lähetti Central Florida News 13 -kanavan kautta terveisiä kaikille, jotka ammuskelevat ilmaan juhliakseen.

- Tuliase on ase. Se on ase, joka riistää henkiä. Se ei ole työkalu tai juhlalelu.

Lähteet: Fox News, Central Florida News 13

STEFAN LEPPÄNEN
stefan.leppanen@iltalehti.fi
Eiks myytinmurtajat tullu johonkin toiseen johtopäätökseen?
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös