Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / TALVIkausi '11-'12

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
Perustan edellisen mielipiteeni siihen, että olen nähnyt mitä ilmeisimmin tuon Henna Kalinaisen TV:ssa joskus. Onhan hällä sen verran pituutta, että ei luulisi 58 kg:n olevan yhtään liikaa normaalin ihmisen mielestä? Sairasta meininkiä tuo painofasismi, vaiko jopa jo -rasismi?
Eikös kyseessä ole samainen henkilö joka ensimmäisenä iltanaan BB-talossa ilmoitti menevänsä mielummin reisien rasvaimuun kuin kuntosalille, koska "haluaa tuloksia heti"? Kys. henkilö ei siis kai koskaan ole ollut varsinaisesti tunnettu terveestä ruumiinkuvastaan tahi otteestaan todellisuudesta.

Siinä ITG on kyllä oikeassa että painofasismi on nykymaailmassa kohtuullisen kamalaa.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Et ole ilmeisesti yrittänyt aktiivisesti tyrkyttää rintojesi ja takapuoliesi kuvia iltalehdelle, joten ei tarvitse moisesta huolehtia.

Taisi ruotsalaisen suvaitsevaisuuspuolueen feministiehdokaskin kuittailla ehdokas Soinille jotain ulkoisista avuista. Eikä se kyseisen puolueen toimijoihin ja kannattajiin kohdistuva kritiikki pelkästään ulkoisuuteen ole kohdistunut. Että sellaista suvaitsevaisuutta, ihan tälläkin palstalla esiintyvää.
Kyllähän tuo ehdokas oli sitä mieltä, että presidentin tärkein ominaisuus on pillu.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
On taas tullut paikallisella nuorisolla aika pitkäks.

Lastenvaunut sytytettiin palamaan kahdessa rappukäytävässä Riihimäellä
julkaistu tänään 12.1. klo 21:52, päivitetty tänään 12.1. klo 21:53


Palaneista lastenvaunuista jäi vain metallirunko jäljelle, jonka palokunta viskasi kerrostalon pihamalle savua täynnä olevasta rappukäytävästä.

Kuva: YLE / Miki Wallenius

Lastenvaunut kahdessa eri rappukäytävässä sytytettiin tuleen Riihimäellä Otavankadulla torstai-iltana. Asunnot saivat savuvahinkoja.

Riihimäellä systettiin tahallaan lastenvaunuja kerrostalon kahdessa eri porraskäytävässä torstai-iltana klo 20 maissa.

Palokunta sai sammutettua nopeasti liekeissä olevat vaunut, mutta Otavankatu 18 talon porraskäytävät sekä muutamat huoneistot kärsivät savuvahinkoja. Talossa on kolme kerrosta ja kahdet raput.

Henkilövahinkoja ei Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen mukaan tapahtunut.

YLE Häme
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
On taas tullut paikallisella nuorisolla aika pitkäks.
Siinä pääse helposti joku hengestään, kun lähtee paniikissa yläkerroksista alaspäin tulipaloa pakoon. Riippumatta siitä meneekö portaita pitkin savussa vai painovoiman avustamana parvekkeen kautta. Lastenvaunujen säilytys porraskäytävässä taitaa olla useimpien taloyhtiöiden säännöissä kielletty.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Lastenvaunujen säilytys porraskäytävässä taitaa olla useimpien taloyhtiöiden säännöissä kielletty.
Kaikkien, koska lastenvaunut palaessaan tuottavat myrkyllisiä palokaasuja, sekä tolkuttomasti savua.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Kaikkien, koska lastenvaunut palaessaan tuottavat myrkyllisiä palokaasuja, sekä tolkuttomasti savua.
Muistelin, että oliko se yleisesti kielletty, mutten rohjennut väittää (enkä jaksanu tarkistaa). Ihan aiheesta kiellettyjä. Olikos muuten autonrenkaiden säilytys kerrostalon varastossa myös yleisesti kielletty? edit: saa säilyttää yhden rengaskerran, jos ei taloyhtiö kiellä
 
Viimeksi muokattu:

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Juu, meillä (n. sadan metrin päässä noista palopaikoista) on vaunuvarasto erikseen rapussa. Ainakaan kuka tahansa ohikulkija ei ihan ilman hälyä pääse meidän kärryjä tuikkaamaan tuleen.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Thaimaan laivasto esti 750 koiran joutumisen paistiksi
13.1.2012 1:05 | 0 |
AP

BANGKOK. Thaimaan laivaston partiovene pelasti torstaina 750 koiraa, joita uhkasi joutuminen vietnamilaisten kattiloihin.

Kapteeni Thirakiat Thongaram kertoo, että laivaston partioalus pysäytti koirien salakuljettajat Mekongjoen varrella Nakhon Phanomin maakunnassa.

Kaikkiaan 750 koiraa oli ahdettu kuorma-auton lavalle pieniin ruosteisiin häkkeihin. Auto odotti lauttaa satamassa jatkaakseen matkaa Laosin kautta Vietnamiin.

Yksi salakuljettaja saatiin pidätetyksi, muut pakenivat. Miestä syytetään laittomasta eläinkuljetuksesta. Koirat vietiin koirien turvakotiin.

Koiranlihaa pidetään Vietnamissa herkkuna. Viime vuonna Thaimaan viranomaiset pysäyttivät 2 000 koiran kuorman, joka myös oli matkalla Vietnamiin.
Voi taiv... :mad_old:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Helsingin Sanomat sanoi:
Veikkauksesta paljastui iso eläkesotku

Suomen valtion täysin omistamasta pelimonopolista on paljastunut erikoislaatuinen sotku, joka koskee johtajien ylimääräisiä lisäeläkkeitä. Helsingin Sanomien tietojen mukaan Veikkaus kerryttää nykyiselle varatoimitusjohtajalleen Olli Sarekoskelle normaalia huomattavasti parempaa lisäeläkettä, joka on valtion palkitsemisohjeen vastainen.

Yhtä runsaan edun sai edellinen varatoimitusjohtaja Jussi Isotalo, joka jäikin eläkettään nauttimaan 2010 alussa.

Veikkauksen hallitus antoi ylimääräiset johtajaeläkkeet varatoimitusjohtajille sen jälkeen, kun nykyisen toimitusjohtajan Risto Niemisen lisäeläkkeen maksatuksista oli paljastunut virhe.

Veikkauksessa havaittiin 2004 lopussa, että jo pari vuotta töitä tehneen toimitusjohtajan Niemisen johtajaeläkettä ei oltu hoidettu kuntoon: sopimus henkivakuutusyhtiön kanssa oli jäänyt tekemättä ja lisäeläkemaksut vakuutusyhtiölle olivat hoitamatta.

Veikkauksen johto ja hallitus pohtivat tilannetta vuoden, ja Niemisen lisäeläkkeen maksut jäivät lopulta tilittämättä lähes viiden vuoden ajan 2001–2005. Tämän jälkeen ne lankesivat maksettavaksi tavallista suurempina, sillä johtajaeläkkeeseen syntynyt vaje oli saatava kiinni.

Vuosina 2010 ja 2011 Niemisen peruspalkka ja lisäeläkemaksu ovatkin olleet lopulta yhtä suuria eli 300 000–400 000 euroa vuodessa.

Veikkauksen hallitukselle syntyi uusi eläkeongelma 2010, kun varatoimitusjohtaja Jussi Isotalo jäi eläkkeelle. Hallitus myönsi tässä vaiheessa uudellekin varatoimitusjohtajalle Sarekoskelle saman mallin mukaisen lisäeläke-edun. Hallitus perusteli asiaa taas sillä, että Niemisen ryhmäeläkevakuutus saatiin pidettyä voimassa.

Suomen hallituksen talouspoliittinen ministerivaliokunta oli kuitenkin 2009 kieltänyt etuusperusteisten eläkesopimusten tekemisen. Valtio ohjeisti tiukasti, että johtajien lisäeläkkeet saavat olla vain maksuperusteisia eli etuusperusteista heikompia.

Veikkauksen 2005 ja 2010 hallituksen puheenjohtaja Juha Niemelä sanoo, että hän ei tiennyt valtion kieltäneen etuusperusteiset eläkkeet.

"Joko en muista tai asia ei ollut tällä tavalla esillä. En tietenkään olisi lähtenyt tekemään selvän säännön vastaista sopimusta, kun mikään ei ollut pakottamassa", Niemelä sanoo.
Veikkaus - laatupalkittua toimintaa

Veikkaus on tarjonnut rahapelien jännitystä ja peli-iloa jo 70 vuoden ajan. Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa Veikkauksen tuoton kokonaisuudessaan suomalaiselle kulttuurille, liikunnalle, tieteelle ja nuorisotyölle. Vuonna 2010 veikkausvoittovaroja jaettiin yhteensä lähes 463 miljoonaa euroa. Veikkauksen toimintaa ohjaa asiakaslähtöinen ja vastuullinen tapa toimia. Toimintamme perustana on avoimuus ja läpinäkyvyys. Veikkauksen toiminnan erinomaisuudesta kertoo Laatupalkinto 2010 -tunnus.
Mihin aikaan pääsee heittämään Lotto-riviä sisään, jottei toisten tartte kituuttaa pienillä eläkkeillään?
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Isä tappoi tyttärensä koiran vasaralla
Tyttärensä koiran surmannutta miestä epäillään törkeästä eläinsuojelurikoksesta.

RAAKA KOHTALO Kuvan kultainennoutaja koki raa'an kuoleman keskiviikkoiltana.

Johanna, 34, heräsi eilen järkyttävään puheluun.

Hänen äitinsä soitti ja kertoi Johannan isän tappaneen tämän koiran vasaralla edellisenä iltana.

Kahdeksanvuotias kultainennoutaja oli viety tiistaina hoitoon Johannan isän luo Päijät-Hämeessä. Keskiviikkoiltana mies menetti malttinsa.

- Isä soitti ja uhkasi tappaa koirani, ellen hae sitä perjantaihin mennessä. Hän oli kovassa humalassa, mutta en todellakaan uskonut hänen olevan tosissaan. Isä ei ole koskaan ennen ollut väkivaltainen koiralle, päinvastoin. Koira oli hänelle tärkeä.

Johanna lupasi tulla sunnuntaina, kuten oli sovittu.

- Soitin kuitenkin äidilleni, joka olisi mennyt hakemaan koiran heti, mutta hänen autonsa ei käynnistynyt.

Miehen naisystävä oli kotona, kun mies alkoi hakata koiraa vasaralla. Nainen juoksi ulos hälyttämään apua.

Poliisit tulivat ja ottivat miehen kiinni. Hän on yhä pidätettynä. Päijät-Hämeen poliisi tutkii tapausta törkeänä eläinsuojelurikoksena.

Elämänkumppani

Johanna on koiransa kohtalosta musertunut.

- Olen itkenyt koko päivän. Koira oli minulle todella rakas.

Johanna hankki lemmikin itselleen kahdeksan vuotta sitten.

- Ostin elämänkumppanin. Se oli tosi kiltti, energinen ja terhakka koira.

Surukseen Johannan piti antaa koira äitinsä hoitoon viime syksynä, kun hän synnytti esikoisensa. Vauva vei huomion ja aikaa, ja lisäksi Johannan mies oli saanut pahan koira-allergian.

- Emme pystyneet enää pitämään koiraa, vaikka halusimme. Se oli äidilläni, mutta äitini muutti nyt asuntoon, jossa eläimet on kielletty. Koira meni vain muutamaksi päiväksi isälleni hoitoon. Sen jälkeen olisin hakenut sen meille ja etsinyt sille uuden kodin.

Välit poikki

Johanna on isälleen suunnattoman vihainen.

- En pysty enää kohtaamaan isääni tai puhumaan hänelle. En ymmärrä, miten oma isä voi tehdä tuollaista tyttärelleen. Meillä oli läheiset välit ennen tätä.

Lemmikkinsä tuhkat Johanna aikoo ripotella omalle tontilleen, joka on nimetty koiran mukaan.

- Siellä pihalla koira oli aina onnellinen. Juoksenteli vapaana ja nautti elämästä, Johanna muistelee itkien.

TIIA RANTALAINEN
tiia.rantalainen@iltalehti.fi
Pelkän otsikon luettuani tuli mieleen, että miten jollain koiran leluvasaralla voi tappaa yhtään kenetkään. Tai miksi koiralla olisi oikea vasara.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös