Liittynyt
26.2.2010
Viestit
3911
Olin jo valmiina sanomaan että saakelin tylsä kisa, mutta lopussa tullut joukkotappelu tekikin tästä ihan huippukisan. Monta kuskia tappeli keskenään, aivan superkamaa! Saakeli kun ykkösiinkin saataisiin tätä.

Hartsa76

Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Näytti siltä, että kolarin muut osapuolet eivät pitäneet Jeff Gordonin ajotyylistä, koska hän ajoi keskellä ajolinjaa sen jälkeen kun oli osunut seinään ja ilmaisivat sen nyrkein, mutta ilman sanktioita tuosta tappelusta ei tulla selviämään.

F1 kisassa ei kuljettajien kannata pistää pystyyn tuollaista tappelua, koska siitä pamahtaisi aivan varmasti kilpailukielto ja sakot.

henrizio

väärinkäyttäjä
Liittynyt
21.4.2007
Viestit
2215
Monta kuskia tappeli keskenään, aivan superkamaa! Saakeli kun ykkösiinkin saataisiin tätä.
Ei nyt sentään. Lähinnä tiimien varikkoporukka otti yhteen.

Lopussa vielä lisää autoja kasaan. Keselowski vaihteeksi vältti kolarit pienin naarmuin. Tuolla tuurilla on vaikea hävitä mestaruutta Homesteadissa.

Hartsa76

Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Olipahan varsin tapahtumarikas loppu tässä kilpailussa.

Ensin joukkokolari jonka jälkeen pistettiin pystyyn joukkotappelu ja kun kilpailun viimeiset kolme kierrosta lopulta päästiin ajamaan kilpailu päättyi toiseen joukkokolariin.

Jimmie Johnson pilasi kisansa täräyttämällä seinään ja nyt hän tarvitsee mestaruuteen voiton lisäksi hieman epäonnea Keselowskille.

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Öö, jos haluat katsoa tappeluita, niin miksi katsot moottoriurheilua? Itse en moista typerää käytöstä halua moottoriurheilussa nähdä.

Behind the rabbit
Hybridit ja crossoverit on tätä päivää. Ultimate Fighting NASCAR Championship.

Raikku

Liittynyt
26.2.2010
Viestit
3911
Toki mieluummin komeat kolarit ottaisin kuten ikimuistoinen Tallyn rypäs(tai pari) mutta kun ei niitä tule täytyy viihtyvyys kaivaa muista asioista.

Mutta olihan tuo aivan pirun hauskaa katseltavaa. Vähän sama kuin joku mättäisi erotuomaria lätkässä, sellainen saa aidosti innostumaan. Avainsana on "jotain erilaista".

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18411
Mexicon NASCAR Toyota Series näköjään päättyi jo viime yönä, mestaruutta juhli Jorge Goeters jolle pytty oli toinen, ensimmäisen saavutti 2005 ja toiseksi pisteissä jäi Daniel Suárez. Sergio Perezin veli Antonio Pérez oli loppupisteissä viides ja entinen A1GP/WSR 3.5 kuljettaja Salvador Duran joka vaihtoi kesken kauden Telcel/Fedex-tiimistä, Escudería Telmexiin oli loppupisteissä neljästoista. Kauden viimeisen kilpailun voitti Autodromo Hermanos Rodriguezin radalla Homero Richards.

Lunssila

Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Bowyerilla oli mahdollisuus nousta pisteissä Johnsonin kantaan, ennen kuin Jimmyn tallikaveri Gordon kosti rengasrikkonsa. Saattoi olla osasyynä tappeluun.

Mutta hyvää viihdettähän toi oli ja sopii hyvin NASCARiin.

henrizio

Liittynyt
21.4.2007
Viestit
2215
Jeff Gordon sai kolaroinnistaan $100k sakkoa ja sarjapisteitä vähennettiin 25. Hän on loppukauden "ehdonalaisessa", eli ihan kokonaisen yhden kisan. :rolleyes:

Sarjaa johtava Keselowski sai $25k sakkoa, koska hänellä oli matkapuhelin mukana autossa kisan aikana. Tämä oli jo toinen kerta tällä kaudella kun hän twiittaili autosta kisan ollessa keskeytettynä punaisella lipulla. Luultavasti se puhelin on ollut mukana joka kisassa. :rolleyes:

Kuten nimimerkki Aziz tuossa sanoi, niin tämä on hyvää viihdettä. Jenkkilässä kaikki moottoriurheilu tuntuu olevan paljon viihdepitoisempaa ja pienistäkin asioista väännetään suurta draamaa. Kai se sitten on sitä "amerikanmeininkiä". :alppu:

henrizio

Liittynyt
21.4.2007
Viestit
2215
Ensi vuoden NASCAR Nationwide kalenterista kun Montrealin kisa putosi pois, niin nyt kanadalaiset haluavat Nationwide kalenteriin Trois-Rivièresin kisan, sitä ovat tukemassa kuljettajista Jacques Villeneuve, Andrew Ranger ja Jean-Francois Dumoulin.
Montrealin korvaa Mid-Ohio. Ei ehkä profiililtaan parempi vaihtoehto, mutta hieno rata joka tapauksessa. Simuissa mukava rata ajella kaikenlaisilla laitteilla. Pääasia ettei road kisojen määrä vähene.

Tässä koko 2013 Nationwide kisakalenteri.

Tiimarin tasavalta
Austinin F1-radan avajaisten myötä minullekin on selvinnyt, millainen moottoriurheilun mahtimies Mario andretti todella onkaan; F1-mestaruuden ja Indy 500 voiton myötä hän on voittanut myös Daytona 500 kilpailun 1967. Siksipä mieleeni juolahti kysymys:
-Onko kukaan voittanut sekä Daytona 500 että saman areenan 24h-kilpailua?