Naamakirjasta eroamistoikki

Aiotko erota Facebookista?


  • Äänestäjiä yhteensä
    45

Nurtsi

Registered Loser
Liittynyt
9.8.2011
Viestit
5615
Naamakirjasta ei voi erota, mutta sielä voi lavastaa oman kuolemansa olla päivittämättä sitä joka minuutti ja olla vastaamatta puheluihin. Sehän on hyvää hubia.

olen jälkiviisas ja sanon että kannattiko kirjautua? itsehän en sellaiseen koskaan lähtenytkään:frank:
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Pelottaa vaan ajatus, että en voi kertoa enää siellä tutuilleni mm. kakkaushaaveista, jolloin joudun taas suoltamaan Forumin täyteen niitä juttuja.

Tiedättekö. Kaksi miekkainen terä.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18420
Ei voi tietää, mut en ole näillä näkyminen eroamassa koskaan FB:stä.
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Koskaan en sano ei koskaan kun on kyse Facebookissa. Siis katellaan, vaikka tällä hetkellä en ole suunnitellut Facebook-tilini poistamista.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Euroopan rahoitusvakausväline










Euroopan rahoitusvakausväline (ERVV; engl. European Financial Stability Facility, EFSF) on 9. toukokuuta 2010 muodostettu 16 euroalueen maan rahasto, joka voi myöntää lainaa ongelmiin ajautuneille maille. Euromaat antoivat rahastolle 440 miljardin euron takuut, jotka myöhemmin kasvatettiin 780 miljardiin euroon.[1] ERVV:n päämaja on Luxemburgissa. Muodoltaan se on Luxemburgin lain mukainen osakeyhtiö.[2] Sen johdossa on saksalainen Klaus Regling. ERVV voi myöntää lainoja jäsenmaan pyynnöstä Euroopan komission, IMF:n ja euroalueen valtiovarainministerien kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen.

Muita ongelmiin ajautuneita euromaita avustavia tahoja ovat IMF ja Euroopan rahoituksenvakautusmekanismi (ERVM; engl. European Financial Stabilisation Mechanism, EFSM), joka on Euroopan komission kokoama ja taattu EU:n budjetista. Kreikalla on ollut erillinen pelastusohjelmansa, mutta loka-marraskuulle 2011 suunniteltu noin 113 miljardin euron suuruinen Kreikka II -paketti hoidetaan ERVV:n kautta. Irlantia tukevat lisäksi Britannia, Ruotsi ja Tanska bilateraalisilla sopimuksilla. Kesäkuun 2013 jälkeen ERVV ja ERVM on tarkoitus korvata Euroopan vakausmekanismilla (EVM; engl. European Stability Mechanism, ESM).

ERVV on tarkoitettu väliaikaiseksi ja se lakkautetaan 30.6.2013 jälkeen, sitten kun sillä ei enää ole lainoja euroalueen maille.

Komission mukaan ERVV ei ole Lissabonin sopimuksen yhteisvastuun kieltävän 125 artiklan vastainen, koska kyse on lainoista, ei velkojen ottamisesta muiden maiden vastattavaksi.[3] Saksan perustuslaillinen oikeus tutki Rahoitusvakausvälineen lainmukaisuutta ja totesi sen syyskuussa 2011 Saksan perustuslain mukaiseksi.[4]
Smack my ass and call me Judy!
 
Ylös