Haa
Perkolaattori on myös hyvä vaihtoehto. Perkolaattorin lataaminenkin on helppoa kun oppii. Aluksi ainakin mulla meinaisi murustella kahvipuruja keitinveteen.
Kummitädillä oli perkolaattorikeitin aikoinaan, ja siitä aparaatista olen juonut elämäni toiseksi parhaat kahvit. Oli kyllä todella hyvää kaffetta.
Asian tiimoilta ostin itsekin perkolaattorin joitain vuosia sitten, mutta se oli pettymys. En saanut sillä kunnon kahvia koskaan aikaiseksi. Ihmeellisen karvasta oli kaffe. Juotavaa se se toki oli, mutta odotin paljon enemmän...
En tiedä oliko vika keittäjässä, keittimessä, kahvinpuruissa, vaiko vedessä?
Moccamasterilla keittelen kotioloissa nykyään, ja ihan ok kaffetta se tiputtelee. Ei kuitenkaan kummitädin perkolaattorin veroista.