Kuinka monessa maassa olet saunonut?

Kuinka monessa maassa olet saunonut sä?


  • Äänestäjiä yhteensä
    35

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Tän toikin nimi tulee kyllä luettua kokoajan väärin. :thumbfh: Ekaks luen tän Kuinka monessa maassa olet saanut ja sitten sen jälkeen, että Kuinka monessa maassa olet seonnut?

:dunno:
 

Andy

Jalkarannan Yannickdalmas
Liittynyt
15.8.2002
Viestit
5756
Sijainti
Ypäjä
Suomi, Ruotsi, Norja, Viro sekä Liettua. Liettualaisessa saunassa oli kyllä saunakiulu ja kauha, mutta ei kiuasta. Lämmikkeenä oli lauteiden takana patteri. Heitettiin löylyä sitten patterille.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Suomi
Ruotsi
Norja
Viro
Saksa
Espanja

Tanskassa olen käynyt saunassa, mutten saunonut.

Eli 6:uusi maata
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Suomessa vain eikä täälläkään ole tällä vuosituhannella tullut saunottua vissiin kuin kerran.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Albaniasta tuli 6:uudes maa, jossa olen harrastanut tuota ikiaikaista hyvettä. Subjektiivisella rankkauksella kyseinen kokemus oli valtioista neljänneksi paras.
 

Örfil

Guest
Suomi
Saksa (höyris)
Ruotsi

Saksan höyrysauna ei ollut mikään pornopaikka (joku pikkukaupunki 100 km Dusseldorfista), tähdennettäkööt tämä ja Ruotsin sauna oli Vemdalenissa, vuokramökin saunassa.

Lasketaanko Intiassa suihkukäynti saunaksi?
 

geiloord

Rajoittunut mieshenkilö
Liittynyt
17.4.2006
Viestit
1737
Sijainti
Suomi Finland
6:uus tulee äkkiseltään mieleen:
Suomi
Ruotsi
Viro
Espanja
Itävalta
Peru

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Suomessa ja Ruotsissa. Myöskin ei-kenenkään-maalla, eli kansainvälisillä vesillä, joskin taitaa alus lukeutua sen maan tantereeksi jonka lipun alla purjehtii.

Se ruotsalainen sauna oli kyllä tosiaan ruotsalainen sauna. Jätkät luki jumalauta lehtiä siellä, uimahallin saunassa. Hytisin kylmästä ja hain katseellain kuumeisesti kiulua, turhaan. Suihkupuolelta sitten löytyi ämpäri ja kauha, jes. Ladoin siintä sitten muutaman kauhallisen kiukaalle, vähän parani olosuhteet. Tosin pitkään kuivana lämmennyt kiuas ei järin pehmosia löylyjä tunnetusti heti anna.
Se vaan että murhaavia katseita tuli alkuasukkailta kun fyfania hokien heistä kovimmat tyytyivät vaihtamaan alalauteelle vähemmän kovien häipyessä uksesta ulos.
Vittu mitä touhua.

edit: Jaa, olihan siellä Norjassakin sauna.
Tuli mieleen jo edesmenneen tuttavan tarina saunareissusta. Miehet olivat saunomassa aitokiukaalla varustetussa saunassa, mutta "saunamajurin" virkaa toimittanut kaveri ei ollut täysin sisäistänyt ko. kiukaan toimintaperiaatetta: löylynheiton jälkeen mies lätkäisi kivipesän luukun takaisin kiinni, jolloin lauteilla istujilla oli aika kalseat oltavat löylyn jäädessä saunakivien seuraksi, mutta kauaksi ihmisistä. Kuulemma piti välillä käydä suihkussa lämmittelemässä, kun ei viitsinyt nolata löylynheittäjää tämän tietämättömyydestä.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Raumalla, Suomessa ja Virossa.

Viron Pärnussa oli neuvostovallan aikana rakennettu vuoden 1980 Moskovan olympialaisten eliittivieraille varta vasten rakennettu hotellikylpylä. On se varmaan siellä vieläkin. Sauna oli varsin rähjäinen jo vuonna 2003. On se varmaan vieläkin.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Piti oikein miettiä, mutta taisin käydä ensimmäistä kertaa ulkomailla saunassa viime perjantaina Tallinnassa. Ellen sitten ole lapsena saunonut jollain Ruotsin-reisulla. Ruotsin aluevesillä olen ainakin saunonut, mutta en mä sitä tähän laske.
 
Ylös