Mielialat ja muut tuntemukset 2

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Ei jaksais oikein aina kirjoitella tänne mutta pakko on ettette jää ilman viiltäviä analyysejäni maailman tilanteesta. Kirjoittaisko joku mun puolesta nyt vaikka hetken aikaa kun käyn kaakelieriössä hörppäämässä vettä pöntöstä?
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Albert Oil pyysi välittämään viestiä että hän on aina ihaillut hahmoja Captain Howdy ja Jjusban, ovat sanojensa mukaan hienoja miehiä ja niin kauniitakin, että. Kertoi vielä että myös hahmo burb on erittäin mainio, mutta enhän mä nyt viestin välittäjänä kehtaa tuollaista julkaista.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Vielä kurlauksensa seasta kuulin kuinka hra Oil mökelsi lupaavansa antaa hahmolle burb 50 000 euroa ihan tost' noin vaan ilman mitään ehtoja.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Melko harmistunut on mieliala juuri nyt.

Koitin pari päivää sitten rekisteröidä kakkosnickin "SUPO", mutta en ole vieläkään saanut rekisteröitymisvahvistusta mailiin. :(
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Ammattikoulussa opiskellessani ja kun oli ruokatauko. Siellä oli herkkuani eli perunamuusia ja lihapullia. Ihmettelin jo ruokaa ladotessani, että minkäköhän takia lihapullat ovat jotenkin erilaisia ja makukin oli jotenkin helvetin outoa?

Mietiskelin, että josko uskaltaisi kysyä keittiön emänniltä, että miten he ovat lihapullat valmistelleet? Tarina menisi näin:

Joo, kun meidän lihapullien pyöräytyslaite meni rikki, oli pakko kiikuttaa lihataikinat sinne siivoushuoneeseen ja hurauttaa pesukoneella ne palleroisiksi. Jos ihmettelet lihapullien outoja koloja ja viivoja. Emme hoksanneet tyhjentää pesukonetta likaisista kalsareista ja oli lihapullista irrottaa kiinni takertuneet kalsarit veke. Outo maku johtuu pesujauheesta, minkä unohdettiin tyhjentää se säiliö. Kun lihapullat olivat valmistuneet uunista ja olivat yhä litimärkiä, kuin hikeä puskisi niistä. Keksimme kuivattaa ne pallerot sullomalla sukkiin ja pyöräyttää helikopteriliikkeellä ylimääräiset nesteet pois. Emme tietenkään ehtineet pestä yli 2 viikkoa vanhoja sukkia, jotka ovat ehtineet vielä marinoitua samoissa jaloissa ja saappoissa.

Jälkiruoaksi otin kupin kahvia ennen kuin piti palata kouluun. Kahvikin oli maultaan lattea eikä maistunut tuoreelta. Jos menisin jälleen kysymään, tarina menisi näin:

Kato joo, meillä kävi kahvivarkaita ja purujen puutteessa keksimme käyttää eilisiä puruja ja jotta maku edes vahvistuisi, kippasimme sihdin lävitse ulkona seisseeltä tupakkakorista kaikki ne tuhkat ja takuulla aromipitoista kahvia on nyt tarjolla, joukossa oli mukana mm. tupakkaa, nuuskaa ja sikaria, älä vain kerro muille, jookos?
Eipä ole Salamoiden herraakaan näkynyt pitkiin aikoihin. Asia, josta voidaan olla vähintään yhtä mieltä.
 
Ylös