Lisää Hankintoja! vaan

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Voitaneen pitää vähintään puolittain epäonnistuneena hankintana kun tilasin hiilikutuisen jarrunestesäiliön korkin mopooni ja sain teräksisen joka on ruosteessa.

Siinä mielessä toki onnistunut että saamani tuote todellakin on jarrunestesäiliön korkki.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Olkkariin uusi sohva sekä kirjahylly, makkariin uudet patjat. Sohvaa ja kirjahyllyä saa tosin vähän odotella, sillä korkeintaan tuurilla saavat toimitettua vielä tämän vuoden puolella.

Jahka saan kirjahyllyn, tulee ostoslistalle myös uus telkkari, sillä vihdoinkin on semmonen hylly, johon mahtuu muutakin kuin vain 32 tuuman töllö. Samalla vois ostaa uuden virittimellä varustetun vahvistimen, että pääsee erillisestä yli 20 vuotta vanhasta Kenwoodin radiosta eroon (toimii kyllä vallan hyvin, mutta olis kiva päästä eroon ylimääräisistä laitteista). Nykyinen Yamahan 5.1 -vahvistin (jonka aikoinaan tyhmyydessäni ostin vailla radiotoimintoja) on sekin jo 13 vuoden ikäinen, toimii tosin aivan loistavasti.

Laitteiden poisto-operaation yhteydessä veivaan todennäköisesti myös reilut parikymmentä vuotta vanhan CD-soittimen pellolle, jäljelle kun jää DVD-soitin, XBox ja PS3, jotka kaikki voivat soitella myös CD:eitä. Periaatteessa voisi tosin luopua myös DVD-soittimesta, mutta ehkä nyt sen vielä jätän.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920


Tuli tilattua DVD. Piti oikein alkaa miettiä, olenko koskaan ostanut itselleni leffaa tuossa formaatissa. Lahjaksi olen tainnut, mutta eipä muuten tule mieleen.
 

Örfil

Guest
Nope, se on uutta tekniikkaa: kyljetön leivänpaahdin!
Helpottaa paahtamisen tarkkailua.
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Ei ihan uusi hankinta, on tää muutaman päivän mulla ollut jo. Parempi kahvinkeitin vanhan tilalle. Annostelijalla ja 3,5 litran säilöllä. Painetta riittävät 18 baria.
Keittää kampaamotuotetason kaffeet.


 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
3,5 litraa espressoa voi laittaa vähä täräjämään.
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Hankinta tämäkin, tavallaan: 2 puutarhuria. 12 tuntia tekivät töitä, hintaan 150 euroa. Siksi tavanomaista kalliimpaa kun oleanteripuiden karsimisessa ja jätteen poiskuljetuksessa oli kauhee duuni.


 
Ylös