OoPee
Nuori ikäisekseen
Varmaan ihan hyvää jäätelöä :frank:Synttärikahveet tämän kera:
:ahem:
Varmaan ihan hyvää jäätelöä :frank:Synttärikahveet tämän kera:
:ahem:
Ihan pikkupoikien annoksia näköjään kuvassa, isot miehet syö isompia.Muuten jees mutta kyllä toi annoskoko olis mulle ainaki ihan liikaa.
Ei oo jäätelöö ja huumoria peliin.Varmaan ihan hyvää jäätelöä :frank:
- maksalaatikkoa banaanillaPariskunta tulossa kylään. Valmistelen illan ateriaa. En kehtaa kertoa menuuta, ettei toi Kurski tule lankoja pitkin ylle
Sun täytyi tietää toi :thumbup:Mitäh?
Alkuun vuohenjuustosalaattia, sitten blinejä. Pääruuaksi sisukkaviipaleita, täytetty herkkusieni ja kylkeen parsa- ja ruusukaalia. Punaviinikastike. Sitten juustolautanen tyrnihillolla ja lopuksi itse maustettu jäätelö.- maksalaatikkoa banaanilla
- sitruunaleipää
- suolasokeria pippuripedillä
- ketsuppia sinapilla
- viinioluthyytelöä
Viesti mäkkärin jonosta.Hampurilaisia valmistumassa. Nä-lä-kä.
Itte väsäsin. Mäkkärissä oo käyny vuosiin, pari-kolme kertaa vuodessa Hesessä.Viesti mäkkärin jonosta.
Pari naudan välilih...kyljystä tuli nautittua meedium miinuksena. Soosi oli liian hapanta mun makuuni, potuista olis voinut kuoret ottaa sittenkin pois (tätä arvottiin kokkaillessa, ja mun kanta kuorellisista potuista hyväksyttiin), mutta liha oli kyllä erittäin mainiota. Eikä niissä potuissakaan muuta vikaa ollut, ku turhan paksut ja raivoisasta jynssäämisestä huolimatta "maan makuiset" kuoret. Kastike saa tosiaan ens kerralla jäädä joko kokonaan pois (en yleensäkään pidä kastikkeista, ellei ruokana ole jotain perunat + ruskea kastike -settiä, jota ei onneksi kovin usein kotona tarjota), tahi sitten kokeillaan jotain toista kastiketta. Tai sitten jotain maustevoita.Kohtapuoliin, muttei ihan vielä, eikä ihan juurikaan, tota entrekoteeta kera jukurttisipuliyrttisoosin ja uunissa valmistettujen, öljyllä ja mausteilla päällystettyjen lohkoperunien.
Jälkiruuaks kalapuikkoja mummonmuusissa ja litra vetistä halppisketsuppia.
Samaa mieltä. Vaihtelun vuoksihan noita itselle uusia juttuja tulee kuitenkin joskus kokeiltua.Kunnon liha ei kastikkeita kaipaa... suola ja pippuri riittävät.
Joo. Tollanen entrecote voi olla parhaimmillaan paras mahdollinen pihvi.Samaa mieltä. Vaihtelun vuoksihan noita itselle uusia juttuja tulee kuitenkin joskus kokeiltua.
Homma meni putkeen :thumbup:Alkuun vuohenjuustosalaattia, sitten blinejä. Pääruuaksi sisukkaviipaleita, täytetty herkkusieni ja kylkeen parsa- ja ruusukaalia. Punaviinikastike. Sitten juustolautanen tyrnihillolla ja lopuksi itse maustettu jäätelö.
Alkuruokien kanssa kuiva kuohari, pääruuan kylkeen Chileläistä Sangioveseä ja jälkkärien kanssa porttia.
Ainiin ja jokaisen annoksen päälle aimo ruimaisu ketsuppia