Täytyis olla terävämmän pään tunari, joka tolla menuulla ja raaka-aineilla ei hommaa putkeen saisi. :ahem:Homma meni putkeen :thumbup:
Nyt pientä tissuttelua
Olen joskus tehnyt. Täytyy sanoa, että yksi parhaista respteistä sialle :thumbup:Valmistan perheelle Juicen reseptoimaa Lamminpään lumousta.
Miten hoitelet tehottomalla kotiuunilla ton pizzan paistamisen?Kohta pizzaa värkkäilemään.
Ratkaisu tuohon ongelmaan on ruuduttaminen. Ei niitä kaikkia tarvitse joka kohtaan laittaa. Parhaiten kombinoituvat vain keskenään. Minulla noista tulisi selkeästi jauhelihavyöhyke, peperoni/salami/wurstivyöhyke ja kinkkuvyöhyke.Kohta pizzaa värkkäilemään. Itselle haluaisin päälle tunkea ainakin jauhelihaa, peperonia, salamia, meetwurstia, oliiveja, punasipulia, paprikaa, tomaattia ja kinkkua. Voi olla, että tarvii vähän karsia (enkä oo ihan varma löytyykö noita kaikkia), koska tulee muuten turhan laakea pizza. Eikä noita oikein viitsis kasaankaan laittaa kaikkia. Mut mieli tekis noita kaikkia.
Nii just. Vatsassa ne menee sekaisin kuitenkin.Ei niitä kaikkia tarvitse joka kohtaan laittaa.
Ihan pellillä vaan. Ei toi oikeastaan pizzaa muistuttanut juuri muutenkaan. Sen verran tuli ahnehdittua noita päällisiäkin siihen.Miten hoitelet tehottomalla kotiuunilla ton pizzan paistamisen?
Keitä se itse. Saat parasta.Mitä laitatte tomaattikastikkeeksi kotitekoiseen pizzaan? Itse en ole oikein löytänyt tähän hyvää kastiketta, Felix Hot Ketshuppia olen käyttänyt, mutta ei siitäkään oikein tule kunnolla makua.
Mites toi puuro?Keitä se itse. Saat parasta.
esim. ihan perussetti:
- oliiviöljyä
- sipulia, selleriä, porkkanaa, ihan pieneksi silputtuna
- merisuola
> kuullota
- tomaattipyre
- worcestershire soosi (ihan vähän)
> pyöräyttele kasviksiin ja anna "kypsyä" ihan hetki
- kuoritut tomaatit tölkistä
- mustapippuri
> pyörätä ja anna vähän kypsyä
- nestettä tarpeen mukaan (vettä tai kasvis-/kanalientä, ei pliis mitään liemikuutioita)
- vähän sitruunamehua
Kypsennä pitkään miedolla poreella. Mitä pidempään sen parempi.
-oreganoa (kuivattua)
> anna hetki oreganolle aikaa
- ihan lopuksi veivaat sekaan hienon silpun tuoretta basilikaa ja tarkistat suolan ja pippurin
Erikoisversion saat jos lorautat ennen tölkkitomaatteja vähän kuivaa sherryä ja posautat holit veke ja sitten tomaatit sekaan.
Pizzasi saa tällä peruspössiksellä heti toisen potenssin pimppauksen.
Laske kraanasta kuumaa vettä lautaselle ja lisää sopeva määrä kaurahiutaleita ja hyppysellinen suolaa. Sekoita ja anna hautua huoneenlämmössä 10-15-min, jonka jälkeen herkku on valmis nautittavaksi.Mites toi puuro?