Syön parhaillaan II

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Söin pois toissapäivänä tehdyn broilerifileen jonka sisällä oli pestoa ja aurinkokuivattua tomaattia. File oli luonnollisesti kääritty pekoniin.

No siinä kun leikkasin pari tomaattia kyytipojaksi, niin tösäsin vielä fetaa ja quoqamolea lautaselle. Sehän toimi kuin Corsican ilmastointi!:thumbup:
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18415
Munakas, yks nakki ja muutama croquettes peruna.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Lihamakaronilaatikkoa lihaliemessä valmistettua eikä munamaidossa.. Erittäin hyvää ja mehukkaan maukasta! :ahem:
 
Viimeksi muokattu:

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Ajattelin jotain kurskimuonaa illalliselle. Suosituksia otetaan vastaan myös muilta, ku kurskilta. Huomioikaa, että appeen pitää olla kurskin kokeilemaa, hyväksymää ja suosittelemaa.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Ajattelin jotain kurskimuonaa illalliselle. Suosituksia otetaan vastaan myös muilta, ku kurskilta. Huomioikaa, että appeen pitää olla kurskin kokeilemaa, hyväksymää ja suosittelemaa.
Huolimatta suosituksista olla syömättä vedän kohta nakkeja ja muusia.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Kohta syrran työpaikalta (Hanko Sushi) sapuskaa. Kammo jono vaan. Regatta painaa päälle.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Ruisleipää kera vähärasvaisen oivariinin(Voimariini saatana!), kinkun, kurkun ja tomaatin kera on kaiken a ja o! :ahem: + vahva presidentti tai juhla mokka kahvin!
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Kampasimpukoita. Kohta vuorossa etanat. Se jälkeen nieriää viherpippurikastikkeella ja jälkkäriksi manchengoa ja appenzelleriä tyrnihillolla.

Viineinä aluksi kuivaa cavaa, sitte alsacen rieslingiä ja juustoje kanssa e-afrikkalaista late harvestia.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Pari paahtoleipää paahdettuna kera kylmän sipuliteemakkaran ja Luostari-juuston. Kylmää maitoa kyytipoikana.
Törni sanoi:
Kampasimpukoita. Kohta vuorossa etanat. Se jälkeen nieriää viherpippurikastikkeella ja jälkkäriksi manchengoa ja appenzelleriä tyrnihillolla.

Viineinä aluksi kuivaa cavaa, sitte alsacen rieslingiä ja juustoje kanssa e-afrikkalaista late harvestia.
Kylläpä löytyy kontrastia hahmojen atrioista.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Kylläpä löytyy kontrastia hahmojen atrioista.
Nooo, pientä.

Yritän tasoittaa hieman: söin juuri kaks grillattua makkaranpätkää, MUTTA söin ne haarukalla ja veitsellä! Lisukkeina oli vihreäkorkkista auran sinappia, juomaksi valitsin tällä kerralla varsin mainiota, helmeilevää ja räkäisen jälkimaun jättävää vuoden 2012 rasvatonta maitoa. Juoma tarjoiltiin... ei suinkaan muovimukista, vaan ihan aidosta Viivi & Wagner -aiheisesta lasista. Jälkiruuaksi ajattelin ottaa kohtapuoliin tölkillisen herkullista jääkylmää Sandelsia, kunhan olen makustellut rasvan ja sinapin makua suussain tarpeeksi.
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Kampasimpukoita. Kohta vuorossa etanat. Se jälkeen nieriää viherpippurikastikkeella ja jälkkäriksi manchengoa ja appenzelleriä tyrnihillolla.

Viineinä aluksi kuivaa cavaa, sitte alsacen rieslingiä ja juustoje kanssa e-afrikkalaista late harvestia.
Itsehän söin äsken Saarioisten roiskeläpän.
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Itsehän söin juuri Saarioisten roiskeläpän.
Onnittelut sille.

Pakko tunnustaa, että olosuhteiden pakosta noi mainitsemani kampasimpukat ja etanat ovat pakasteita. Moinen ei normisti kuulu lainkaan tyyliini, mutta täällä 61. leveysasteen pohjoispuolella vaihtoehdot on vähissä :frown:

Loppu ateria syntyykin sitten kyllä "pitkästä" tavarasta :)
 
Ylös