Joni
Well-known member
- Liittynyt
- 19.1.2004
- Viestit
- 16942
Rypsiporsaasta kuulemma ja lihapitousuus "huimat" 63%. Taitaa Wilhelmi jäädä edelleen ykköseksi.
Ei ihan B:n veroista.
Rypsiporsaasta kuulemma ja lihapitousuus "huimat" 63%. Taitaa Wilhelmi jäädä edelleen ykköseksi.
Ei ihan B:n veroista.
Minen ymmärtäny persiljoiden friteerausta mutta ennemminkin freesaus näkyy tehdyn...? Näyttää hyvältä ja uskaltaisin helposti maistaa :ahem:Tämmönen tuli tuosta Saganagista. Ja kylkeen sopi hienosti Savignon Blanc jota siis tuli tuolla toisessa ketjussa jo mainetta niittäneestä pöntöstä
Näytä liitetiedosto 17681
Tää oli mullekin eka kerta kun friteerasin persiljoita. Melkoien kohahdus kuului kun ne viskasi kuumaan öljyyn. Menivät aika pieniksi. Lopputulos oli yllättävän hyvä.Minen ymmärtäny persiljoiden friteerausta mutta ennemminkin freesaus näkyy tehdyn...? Näyttää hyvältä ja uskaltaisin helposti maistaa :ahem:
Jaa niinku näin? Eikös toi ole brittien spesiaalia toi sausage with brown sauce.... (oikeasti olen nähnyt uunimakkaran kera käytettävän ruskeaa kastiketta) ym...
.
Eiku sitä "tavallista" ruskeaa kastiketta, mitä täällä Suomessa käytetään pienin variaatioin aivan liian monessa ruuassa.Jaa niinku näin? Eikös toi ole brittien spesiaalia toi sausage with brown sauce
Oukki. Jotenkin mielen sopukoihin on juurtunut friteeraus ainoastaan kera taikinakuoren. SiitäTää oli mullekin eka kerta kun friteerasin persiljoita. Melkoien kohahdus kuului kun ne viskasi kuumaan öljyyn. Menivät aika pieniksi. Lopputulos oli yllättävän hyvä.
Toi onkin lenkkiä, eikä makkaraa... Eri jutut kyseessä.Rypsiporsaasta kuulemma ja lihapitousuus "huimat" 63%. Taitaa Wilhelmi jäädä edelleen ykköseksi.
Leivitys on aivan turhaa.Tuollaista ajattelin kohta valmistaa kun vaan saan aikaiseksi. Leivitän ja friteeraan. Kylkeen friteerattua persiljaa ja vihanneksia. Sitruunamehua vähän päälle. Pistän lopputuloksen tänne kun se valmistuu.
Näytä liitetiedosto 17679
Mitä helvettiä nyt taas?Toi onkin lenkkiä, eikä makkaraa... Eri jutut kyseessä.
No siinäpä sitä onkin grillimakkaraa ja lenkkimakkaraa. Makkaraa tasan tarkkaan kumpikin, mutta lenkkiä vain toinen.
Oletko itse friteerannut tuota ilman leivitystä? Itse luulisin, että juusto saattaa levähtää kuuman öljyn sekaan. Leivitys tekee tuohon kuoren joka pitää juuston kasassa.Leivitys on aivan turhaa.
Lenkki on lenkkiä.No siinäpä sitä onkin grillimakkaraa ja lenkkimakkaraa. Makkaraa tasan tarkkaan kumpikin, mutta lenkkiä vain toinen.
Olen paistanut noi juustot pannulla ihan sellaisenaan. Tulee rapea kuori siihenkin.Oletko itse friteeranut tuota ilman leivitystä? Itse luulisin, että juusto saattaa levähtää kuuman öljyn sekaan. Leivitys tekee tuohon kuoren joka pitää juuston kasassa.
Lisäksi leivitys on kätevä tapa maustaa ja rapea kuori on melkoisen maukas. Tosin nyt jauhon seassa oli mausteea vain pippuria.
Juu, ja lenkkimakkara on lenkkimakkaraa, kuten tuossa linkissäkin kerrotaan.Lenkki on lenkkiä.