Syön parhaillaan II

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Tuollaista ajattelin kohta valmistaa kun vaan saan aikaiseksi. Leivitän ja friteeraan. Kylkeen friteerattua persiljaa ja vihanneksia. Sitruunamehua vähän päälle. Pistän lopputuloksen tänne kun se valmistuu.

Näytä liitetiedosto 17679
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Kohta perunamuusia ja uunimakkaraa, jossa ainoastaan juustoa täytteenä. Valmiin uunimakkaran päälle mausteeks ruohosipulia, raakaa sipulia ja Auran punaista sinappia.
Yksi niistä herkullisista perusruuista, jonka saa helposti pilattua kun tunkee siihen pippureita, tomaatteja, kastikkeita (oikeasti olen nähnyt uunimakkaran kera käytettävän ruskeaa kastiketta) ym...

-edit-
Tarkennetaampas materiaalit vielä näin:

Makkarana (ekaa kertaa) tuollaista:

Vähän turhan ohutta uunilenkiks mun mielestäni. Mausta en vielä osaa mitään sanoa. Luultavasti jauhoinen ja rasvainen.
Juustona on Valion sinileimasta emmentalia.
Perunamuusina on... joistain perunoista tehtyä, oletettavasti aivan mielettömän hyvää muusia.
 
Viimeksi muokattu:

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13755
Vaniljajäätelöä chilimansikkahillolla.
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Tämmönen tuli tuosta Saganagista. Ja kylkeen sopi hienosti Savignon Blanc jota siis tuli tuolla toisessa ketjussa jo mainetta niittäneestä pöntöstä


Näytä liitetiedosto 17681
 
Viimeksi muokattu:

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Minen ymmärtäny persiljoiden friteerausta mutta ennemminkin freesaus näkyy tehdyn...? Näyttää hyvältä ja uskaltaisin helposti maistaa :ahem:
Tää oli mullekin eka kerta kun friteerasin persiljoita. Melkoien kohahdus kuului kun ne viskasi kuumaan öljyyn. Menivät aika pieniksi. Lopputulos oli yllättävän hyvä.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Tää oli mullekin eka kerta kun friteerasin persiljoita. Melkoien kohahdus kuului kun ne viskasi kuumaan öljyyn. Menivät aika pieniksi. Lopputulos oli yllättävän hyvä.
Oukki. Jotenkin mielen sopukoihin on juurtunut friteeraus ainoastaan kera taikinakuoren. Siitä :confused:

Vaan jo selkisi...
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Leivitys on aivan turhaa.
Oletko itse friteerannut tuota ilman leivitystä? Itse luulisin, että juusto saattaa levähtää kuuman öljyn sekaan. Leivitys tekee tuohon kuoren joka pitää juuston kasassa.

Lisäksi leivitys on kätevä tapa maustaa ja rapea kuori on melkoisen maukas. Tosin nyt jauhon seassa oli mausteena vain pippuria.
 

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Oletko itse friteeranut tuota ilman leivitystä? Itse luulisin, että juusto saattaa levähtää kuuman öljyn sekaan. Leivitys tekee tuohon kuoren joka pitää juuston kasassa.

Lisäksi leivitys on kätevä tapa maustaa ja rapea kuori on melkoisen maukas. Tosin nyt jauhon seassa oli mausteea vain pippuria.
Olen paistanut noi juustot pannulla ihan sellaisenaan. Tulee rapea kuori siihenkin.
 
Ylös