Be my guest.Saanko syödä loput?
Kas tässä.Paas laittaen tarkat mikrokauriksen ohjeet. Kiitos.
Pöhkis jo ennätti! Kun sekoittaa ja antaa hetken vetäytyä niin muhii ihan yhtä hyväksi kuin kattilassa keitettäessä. Ja säästyy puuroiselta kattilatiskiltä, mikä on aina plussaa. Suolaa en itse puurossa käytä koska pistän monesti voisilmän.Paas laittaen tarkat mikrokauriksen ohjeet. Kiitos.
PuPön kuvat liian tarkkoja, vaikea hahmottaa.Pöhkis jo ennätti! Kun sekoittaa ja antaa hetken vetäytyä niin muhii ihan yhtä hyväksi kuin kattilassa keitettäessä. Ja säästyy puuroiselta kattilatiskiltä, mikä on aina plussaa. Suolaa en itse puurossa käytä koska pistän monesti voisilmän.
Noista eri kaurahiutaleista, että kun seittemänä aamuna viikossa syö puuroa niin vaihtelu kannattaa. Löytyy ne omat lempihiutaleet- joita ei niitäkään aamusta toiseen kannata syödä. Lisäksi kaapista löytyy yleensä ruis-, riisi-, tattari-, speltti- ja neljänviljanpuuroa, mutta niitä hieman harvemin.
Ja sit mulla on kaks peltistä Eloveena -pakkausta, joissa säilytän hiutaleita. Ne on kivat.
Pääsin Pöhkiksen isoista kuvista eroon, kun muutin asetuksia. Kannatti!:thumbup:PuPön kuvat liian tarkkoja, vaikea hahmottaa.
Itse syön myös kaurapuuroa aamuisin ja heitän mysliä ja jogurttia sekaan. Ei närästä, toisin kuin ruisleipä lisukkeineen.
Mä pienensin kauriskuvia ihan sun takiasi 50%, ja nyt sä tulet sanomaan että kaikki vaiva oli turhaa! :wall: :frank:Pääsin Pöhkiksen isoista kuvista eroon, kun muutin asetuksia. Kannatti!:thumbup:
Mä pienensin kauriskuvia ihan sun takiasi 50%, ja nyt sä tulet sanomaan että kaikki vaiva oli turhaa! :wall: :frank:
Mikä on kebu?Viimeksi stadin kebabissa special kebua siinä 04-05.00 aikaa yöllä mutta muistukuvat melko hataria...
Kebab jossa on kebablihaa, kastikkeita, riisiä, ranskalaisia ja toki salaattia!Mikä on kebu?
Ok.Kebab jossa on kebablihaa, kastikkeita, riisiä, ranskalaisia ja toki salaattia!