No joo, yritin kyllä putsata. Pitäs laittaa muistilappu, että "lämpimiin leipiin tomaatit kannattaa laittaa paloiksi". Aina tulee sotkut housuille, kun tomaatinnahka kiskoo kymmenen senttiä tavaraa perässäns.Välitahnat sulla on housussas.
Aijai kyllä loppuis monelta juuston syönti, kun tietäisivät montako alpakkaa yhden juustomötikän takia joudutaan brutaalisti teurastamaan. Niiden kainalon alle tehdään viilto ja veret valutetaan ulos eläimen ollessa tajuissaan. Lopuksi ruhoa mätkitään kolme tuntia rapattua seinää vasten sopivan kuohkeuden aikaansaamiseksi. Satun vaan tietämään, kun siskon miehen lanko ollut juustopanimolla duunissa 30 vuotta.mutta juustoissa menee raja.
Postauksessasi on reipasta Jallu-sanan väärinkäyttöä!Täysjyväspaghettia jauhelihakastikkeella jonka seassa porkkanasuikaleita että tottakai jalluja: