Venäläisiä perunoita :nope:Yksinkertaisen pelkistettyä pyttipannua: vain hk:n sinistä ja kartoffelia. Mausteeksi suola ja oregano.
Mites muna voi?Yksinkertaisen pelkistettyä pyttipannua: vain hk:n sinistä ja kartoffelia. Mausteeksi suola ja oregano.
Onk Viron potut paree vai?Venäläisiä perunoita :nope:
Ihan hyvin.Mites muna voi?
Käytin sanaa 'kartoffeli' tuossa vain humoristisista syistä, koska olen niin hauska.Venäläisiä perunoita :nope:
Unohdin laittaa sekaan. Siis jos kananmunasta on kyse. Tässähän on sekaantumisen mahdollisuus koska sanaa 'muna' käytetään myös kuvaamaan alatyylisesti miesihmisen genitaalialueen irvokkaita ulokkeita. Tarkkana nyt.Mites muna voi?
Muista, että yli 30-senttiset lasketaan raajoiksi!Unohdin laittaa sekaan. Siis jos kananmunasta on kyse. Tässähän on sekaantumisen mahdollisuus koska sanaa 'muna' käytetään myös kuvaamaan alatyylisesti miesihmisen genitaalialueen irvokkaita ulokkeita. Tarkkana nyt.
Muistit kuitenkin dipata, sitä genitaalialueen uloketta?Unohdin laittaa sekaan. Siis jos kananmunasta on kyse. Tässähän on sekaantumisen mahdollisuus koska sanaa 'muna' käytetään myös kuvaamaan alatyylisesti miesihmisen genitaalialueen irvokkaita ulokkeita. Tarkkana nyt.
Kyllä paikallisessa Lidlissä oli. En ostanut.Voi olla weißwurtsin saanti Suomessa muutenkin heikohkonlaista :frown:
En tykännyt.Nakkipiiloja. Tiesittehän muuten, että nakkipiilot on parhaimmillaan, kun ne tehdään riittävän pieniks pätkiks EIKÄ suinkaan kokonaisia nakkeja aleta piilottelemaan? Nyt tiedätte. Sitä paitsi niitä on kivempi napsia esim. kompuutterin äärellä lojuskellessa.
Kokeile ens kerralla jemmata ne vaikkapa lehtitaikinaan, ja sitten käyttää niitä kuumassa uunissa riittävän pitkän ajan ajan. Itse tykkään Herra Snellmanin kunnon nakkimakkarasta (joo joo, heh heh) lehtitaikinaan piilotettuina, ja tosiaan silleen, että ne on sellasina parin sentin pätkinä paistettu.En tykännyt.
Teki mieli valmistaa tällaisia, mutta en keksinyt muuta piiloa kuin talouspaperi.
Jotenkin huono maku, vaikka nakitkin oli pätkitty toleranssisiiven ohjeen mukaan.
Mikä lehti sopii parhaiten taikinaan hesari, ilta-sanomat, suomen kuvalehti, me naiset, ratto vai seiska?Kokeile ens kerralla jemmata ne vaikkapa lehtitaikinaan,
Sanomalehtipaperi on helpompaa leivottavaa, mutta kiiltävä paperi antaa houkuttelevamman ulkonäön.Mikä lehti sopii parhaiten taikinaan hesari, ilta-sanomat, suomen kuvalehti, me naiset, ratto vai seiska?