Ok.Maksakastiketta ripulisessa spermakastikkeessa, paistinperunoilla.
Arvosteluni: kuumaa.
Ok.Olen tyhmä tuhma quotejen sotkija, aivan kuten sotken housunikin usein hyihyillä.
Melkoisen sama setti tuloillaan! Eli makkara kiehumassa. Rouva (joka ei oo just nyt paikalla), onkin lähtenyt koettelemaan onneaan hodarisämpylöiden kanssa. Oli näemmä hankkinut "Pirkka" hodarisämpylöitä, jotka vaikuttavat ulkoisesti tarkastellen vielä luotaan työntävämmiltä mitä noi edelliset on. Luotan kuitenkin siihen, että kun tarpeeksi laittaa noita muita aineita, lähinnä sinappia, ketsuppia ja kurkkusalaattia, niin sillä sämpylällä ei ole juurikaan väliä.En ihan vielä, mutta kohta keitän yhden kappaleen Atrian Wilhelm grillibalkania. Sitten lämmitän mikrossa yhden kappaleen hot dog -sämpylää. Lämmitetyn hodarisämpylän kansipuolen sisäpuolelle sivelen hieman rasvaa (en tiedä mitä löytyy, mahdollisesti oivariinia). Pohjapuolelle ruuttaan ketsuppia (felix, tavallinen), sinappia (aura, punainen), ja felixin kurkkusalaattia. Sen jälkeen isken ton grillibalkanin siihen kokonaisena sekaan, ja nautin kera lasillisen rasvatonta maitoa, paikallisen lasitehtaan juomalasista pikkusormi pystyssä tahi toisenlaisesta juoma-astiasta peukalo perseessä. Ja kylläpä on kurmeeta, ai että miten onkin.
Rapea kuori puuttuu! :frank:
Mä sentään hyvin harvoin harrastan minkään muunlaista kokkausta kuin "lyödäänpä nää tästä pannulle ja katsotaan tuleeko niistä ruokaa". Tässä piti oikein osa aineksista ensin valmistella erikseen!Hyvä Melinda!! Hyvä Suomi!!! Nyt saa tuulettaa, nyt saa tuulettaa!!